Изучаване на немски

• 411
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Тази година завършвам 12 клас и искам да започна да уча немски език през лятото. Важно е курсът да бъде онлайн, защото живея в малък град и тук няма школи. До момента не съм учила немски. Потърсих в интернет, но попаднах на много различни варианти и ми е трудно да избера. Бихте ли ми препоръчали качествен онлайн курс, от който сте доволни?

# 1
Има онлайн платформи за частни учители, повечето от които предлагат и онлайн уроци - потърси в Гугъл. По-големите школи също имат онлайн курсове. Конкретни не мога да препоръчам, нямам опит с немски.

# 2
Института Гьоте.

# 3
Дете, което учи немски в училище напредна и надгради доста с уроци в preply.com

# 4
  • Sofia
Аз минавам само да споделя, че се абонирах за едно месечно списание Vocable (онлайн). То е френско и е предназначено за хора изучаващи английски, испански или немски. Статиите са свързани с актуалните новини, с обществото, културата и т.н.

Аз се абонирах за немския вариант. Там статиите са само на немски и на всяка една е посочено нивото, на което тя отговаря (А2, В2...).
Под статията са извадени и преведени най-важните думи (обаче на френски, но това не е проблем - човек винаги може да си ги преведе на съответния език). И също така има аудио файлове (статията е прочетена от немскоговорящ).

Като цяло съм доволна - помага за слушането с разбиране и обогатява речника.

# 5
dw.com/learngerman <- може да започнете от азбуката, има тест за определяне на нивото.

Общи условия

Активация на акаунт