Music Idol - 9

• 17 138
  • 319
  •   1
Отговори
# 210
  • UK
За първите изпълнения - на Пламен му беше определено ниско, затова се поизложи. Не мога да ги разбера защо не си избират по удобна тоналност... Имат тази възможност. Невена беше много добра, но се притесняваше на моменти и й личеше, Стефан не ми хареса, липсва му украса на песента и наистина е дразнещо, особено на последното "Ню Йорк" което по принцип е много украсено в оригинала той го претупа с един равен дразнещ тон. А и гласа се уморява така на равното и не му се получи добре. Като цяло - както винаги не ми хареса, пее вярно но много му липсва за да стане идол. Кремена за пръв път ми хареса, сравнително. За пръв път поне не беше безумно фалшива, та браво на детето. Иначе я бяха направили отвратителна като външен вид, бяха се постарали да я оприличат на самата Лайза Минели, но приличаше на Зара от ББ1. Преслава беше много добра, но пак не блесва с нищо, в това момиче нещо липсва, много е хубава (между другото само на мен ли ми прилича на Кристина Агилера?), хубаво пее ама... Нещо не и достига. Теодор беше добър както винаги но пак не ме впечатли. Той си пее по един и същ начин и не се променя, няма лоши изпълнения, няма и блестящи, та нямам кой знае какъв коментар. И това е. По късно включване за българските.

# 211
За тромпетката ще се договорим, но да не те срамувам  Grinning

В моята класация Невена е отзад. Много безжизнено момиченце. Не й ли мина вече тази сценична треска? Росица Кирилова, но пееща.  

# 212
  • Добрич
Направо настръхнах от изпълнението на Невена. Браво!

# 213
А пък аз след първото изпълнение
Преслава
Теодор
Стефан
Кремена
Пламен
Невена

e това е и моята класация след първата част

# 214
Направо настръхнах от изпълнението на Невена. Браво!
  настръхнах и аз от второто й изпълнение!

# 215
аз не настръхнах. Пламен ми хареса повече. Обаче Стефан с бг си парче е скучен. Прави песента еднаква.

# 216
Точно за еднаквост си мислех и аз. Вярно, че не може да го сравняваме с Тодор Колев, обаче поне малко интонация да беше вкарал...

# 217
  • UK
Ауу Кремена как вика... С кого се надвиква това момиче? Тя не пее, тя крещи...

# 218
Кремена тази вечер учудващо ме кефи. Сякаш това е нейният начин на пеене, с бенд, такива песни.....Гледам и ми е гот.

само защо и двата пъти изпя "такАва щастие"  newsm78

# 219
  Ами....вика си момичето...(Кремена).....
  Ужас!
  Тези прави,викливи,без вибрато,дълги тонове са адски дразнещи Shocked

# 220
Тази песен и беше най-добра

# 221
Днес гласувах за Преслава в анкетата, макар че съм фенка на Теодор. Peace (Нещо не ми хареса той днес, но пък се оказа, че е болен. Като за болен, супер беше, но песента му беше най- безличната и мисля, най- трудната.)
Кремена се представи учудващо добре, но това викане побърква. Crazy
Защитничките и в Добричката тема да си запушат ушите, плз. Mr. Green)[/size]

# 222
Втората песен на Преслава не я възприех...
Камелия си е Камелия...

# 223
  • Сливен
Направо настръхнах от изпълнението на Невена.
И аз ... От ужасТ  Crossing Arms

# 224
  • София, Дървеница
Днес Преслава и Теодор ми харесаха....

Общи условия

Активация на акаунт