Music Idol - 9

• 17 120
  • 319
  •   1
Отговори
# 165
девойки, не бях влизала от сутринта, и за последните две страници доста отрицателна енергия сте изхвърлили - точно в темата за едно от най-готините предавания. Отдавна е ясно кой кого харесва - няма нужда да си избодем очите заради това, налииии, мммммм?

само две неща да вметна:
мисля, че израснаха и в музикално отношение - тези, които приеха шоуто насериозно. Личи си кой порасна за няколко седмици и кой не.

за езика на Андрей - май е наследствен  hahaha аз го харесвам ужасно много това момче.

# 166
 ТИТИ,шоуто продължава доста дълго и участниците  показват  все повече от своите възможности и невъзможности.Забелязах,че мненията(симпатиите и антипатиите) във форума се променят.Включват се и нови гледачи на Айдъла.....
  Абе...има какво да се обсъжда....
  За отрицателната енергия...някои не намират ,къде на друго място да я излеят...  33uu.остава "клюкото" bash Wink,Music Idol...

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 20:12 от Селма

# 167
Еееее гласувах не за който исках, карай. Simple Smile

# 168
Гласувах за Стефан.

# 169

1.) Невероятния глас - диапазон(много голям за мъж), тембър(топъл и богат на хармоници), техника(плод на многогодишни репетиции и къртовски труд)
2.) Артистичността - кандидатсвал е в НАТФИЗ, преди Консервата, но не го приемат, защото е никой. Само му предричат бляскаво бъдеще като актьор. Но той се отказва от това, защото се разочарова много от корупцията и лайнярщината в тези среди.
3.) Интелекта - и в предаването си личи, но един разговор с него е истинско удоволствие.
4.) Чара - не е красавец, но е много чаровен. За съжаление никак не е фотогеничен, поради специфичните черти на лицето си. На живо изглежда 100 пъти по-добре.
5.) Креативността - има страхотна авторска музика. Харесвам стила в който твори.

За мен Тео е истински Музикален Идол, дори и да не спечели в този формат.

Ей под това мнение се подписвам с две ръце и два крака  Laughing

Hug   bouquet  thumbsup

# 170
На мене пък ми стана малко криво дето изгониха Илияна.Според мен Кремена се представи по зле на тази задача.
Да си призная честно хич не я харесвах тази Илияна,прилича на абсолютна тетка,обаче как изпя Белоруската гара и Тайм ту сей гудбай...думи нямам разкошно звучаха ..В интерес на истината жената не е грозна нито е дебела..що така се обличаше кат леля ooooh!
Дрехите и бяха много зле,не като за едно младо момиче ,на 24 години е все пак..и как веднъж не я гримираха по читаво ,че да и понаправят и косата и готово ,а то какво като застаряваща баба Яга...срамота за тези стилисти дето се занимават с нея Tired

Белоруската гара и Тайм ту сей гудбай -  особено с първото парче направо ме разплака!
Има много огън в Илияна, но не успя да се разгърне. Според мен тя се притесняваше от самото начало, че не е на мястото си в МА. 
И аз не я харесвах в началото, но с едно съм съгласна:
Къде спаха тия стилисти и гримьори бе , мама им селска??? Ако ми я бяха оставили на мен, щях да я гримирам и фризирам 100 пъти по-удачно.
НЕ знам дали знаете, но не си избират ТЕ облеклата. Избират им ги.
Е как Илияна все с най-селските дрехи я обличаха???  Защо?
 Или са пълни некадърници, или е било тенденциозно.

# 171
Незнам дали е било тенденциозно и ако е било срам за екипа!Забелязах ,че другите участници са доста добре направени и като грим и като облекло затова и реших че тя си е избирала тоалетите.Тази вечер при Росен Петров се държа добре момичето,готино.

# 172
Тео, разбира се...Не само се справя със всяка задача превъзходно от певческа и артистична гледна точка, просто има  невероятно присъствие на сцената, той е готов за звезда. Надявам се той да спечели, поне така ми изглежда честно...Той го заслужава. Иначе си харесвам и Пламен и Стефан, но Тео е "друго нещо"....Успех му желая!!!

# 173
мм, не мисля, че някой тенденциозно е "скривал" хубостта на Илияна, или пък я е обезличавал с помощта на грим и дрехи. Каквото и да си говорим, тя е ниска, трътлеста и има конски зъби, като  пее чудесно. Тя е мила учителка от малък град откъдето и да я погледнеш и ще си тежи много на мястото, убедена съм.

# 174
Всъщност нашите я познават лично (за Илияна иде реч) и твърдят, че стилистите са свършили чудна работа Grinning Просто на живо била доста по-невзрачна и грозновата. Но последния тоалет... с флоралния мотив Sick Направо я скъсяваше и забиваше в земята. Аз лично я харесах с роклята на воланите. И се чудя - тя ли отказва да си махне очилата? или никой не й е предложил?! Защото на Пламен му стоят секси, но не и на нея Grinning
Що се отнася до моя айдъл... Тео - с три крака и пет ръце - страхотно момче. И не знам дали сте го обсъждали преди, но евалла на Слави - този човек е роден за продуцент. Като куче е за таланти и можещи хора. Надушва ги от километри.

# 175
Вчера имаше репортаж от Дряново. Една баба обясняваше "Е, визията малко не й е добра". Очаквах следващия попитан да й скастри стайлинга.  Grinning И сестра й беше сред интервюираните - много си приличат. Така си представях Илияна без грим.

# 176
мм, не мисля, че някой тенденциозно е "скривал" хубостта на Илияна, или пък я е обезличавал с помощта на грим и дрехи. Каквото и да си говорим, тя е ниска, трътлеста и има конски зъби, като  пее чудесно. Тя е мила учителка от малък град откъдето и да я погледнеш и ще си тежи много на мястото, убедена съм.

Красимира също е ниска, трътлеста и не много красива. Но се стараеха да я направят добре.
Да "скриват" хубостта" на Илияна, не съм казала това. Казах, че трябваше да се постараят, да я направят по-добре, за да изглежда съответно по-добре.  Peace
На мен точно роклите й не ми харесаха. Онази с воланите я правеше да изглежда ужасно дебела.
Единствено и само ми хареса как я бяха гримирали и облекли за руската песен "Мы за ценой не постоим" - тогава ми се стори наистина красива!

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 10:02 от infinity

# 177
ами съгласна съм, че Красимира също не е първа хубавица, но пък чак да са се старали да я правят по-хубава.....мисля, че грижите са еднакви за всекиго, но предполагам, че кандидатите все пак имат право на съгласие или възражение по външния си вид. Подозирам, че Красимира е била по-взискателна от Илияна.

# 178
И аз първо си мислех, че имат право на глас относно "стайлинга" си( баси селската чуждица), обаче след оная изцепка с Пламен Пътов и "педерасткия шал", ми се стори, че това не е точно така.
Абе, знам ли! Ще питам, като свърши предаването.

# 179
До колкото съм запозната (един приятел подаваше документи) договорите им били доста задължаващи. Общо взето нямат право на нищо. Трябва да са там до края, да обличат каквото им се каже, да следват всички препоръки... ако забелязвате и песните не си подбират съвсем сами. Казват им къде какво и колко... Grinning Но според мен това е съвсем естествено за такъв формат. Като цяло и комисията следва "типов" модел на поведение. Както ни казваше М. Халваджиян по време на лекции - Идва една голяма книга (демек договорът) - четеш и подписваш. Хората са го работили и като "препоръчват" нещо знаят, че така е най-добре Wink

Общи условия

Активация на акаунт