Music Idol - 9

• 17 122
  • 319
  •   1
Отговори
# 150
Написала съм "Какво му харесвате?", а не "Какво му харесваш, рони?", нали?
И можеше да отговориш нормално, все пак това е тема и се дискутира. На мен ми харесва един, на теб друг, а и всеки се обосновава до някъде защо и т.н, кое му е неразбираемото днв?

# 151
Искам да попитам тези, които са гледали и чужди Айдъли - абе и там ли журито и водещите се държат така едни към други? Направо ми писна вече да им гледам заяждането. Не могат ли да се разберат преди концерта какво да се говори, а не да се карат пред зрителите и да се обиждат едни други, че говорят глупостите - ту журито казва на водещите, че говорят глупости, ту обратното. Чак на мен ми става неудобно като започнат да се карат. Мисълта ми беше в чуждите Айдъли как е, това част от сценария ли е или...?
А и майтапите на водещите - много елементарно и плоско, минават границата, според мен прекаляват.

Ами да ти кажа такава простотия, каквато бълват Иван и Андрей няма. Аз следя английския вариант на шоуто, а също и американския. Е водещите нямат нищо, ама абсолютно нищо общо с Иван и Андрей. Аз съм го писала и друг път, но и сега пак да го напиша - Иван мога да го издържа, но Андрей е толкова гнусен и такава лигня, не просто не мога да повярвам как може такова нещо. То не бяха "гъзове" и какво ли още не от неговата уста. Простотия. Едва ли това е част от сценария обаче - имам предвид гъзовете и хемороидите, които разискваха скоро  Sick. Водещата тук на шоуто не се заяжда въобще с журито. Такова нещо до сега не се е случвало. Иначе е имало случаи, в които членовете на журието си разменят разни заядливи реплики един към друг, но дори и това не е изглеждало просташко. Може би е част от формата, защото не един път и два пъти се е случвало.  Но пак казвам - не е просташко, а и е било по отношение изпълнението на даден участник. Резултатите се обявяват, както някой по-горе беше писал,  1 час след концерта и след приключване на гласуването журито дава мнение кой според тях трябва да напусне.
Иначе аз редовно гледам Мюзик айдъл заради участниците естествено. Водещите не ги понасям. Моят фаворит е Теодор.

# 152
Извинявам се за острия си тон, но наистина това е найстата поред тема за айдълите.
Имаше достатъчно обосновки за и или против участниците. Дотук достигнаха можещи и добре пеещи, както председателката на журито ги нарича "деца".
Единствено към Кремена имам несимпатия, но не се основава на слух.

# 153
  • Canada
Аз също гледам чужди айдъли- американски и канадски вариант.
Много професионално направени, както са казали и преди мен водещия не бълва нон-стоп простотии....Ох и мен ве4е ме е срам да ги слушам какви ги говорят тез двамата...признавам, 4е по време на кастингите ми бяха забавни Confused
Журито много ми допада(в американския и канадския айдъл), винаги крити4ни(когато трябва). Има заяждания, но и аз мисля, 4е са по сценарий. Нали трябва да има напрежение и интрига.

# 154
  Невена,направо й се чудя !Никакъв характер,никакво самочувствие!Защо така...? Sad
  Няма ли кой да я потупа по рамото с думите:"по-смело напред!"На публиката й трябва екшън!
  С този прекрасен глас,невероятна музикалност може и да загуби,само и само ,защото изглежда много мекотела.А това все пак е конкурс,а не изложба на талантите!Борбеност в случая е от голямо значение!
Slavi i vze straha na purvia koncert i  mai poluchi stres momicheto.Ot togava gleda mnogo uplasheno

# 155
Селма и Тити - благодаря за разяснението  Hug

# 156
  • Сливен
  Невена,направо й се чудя !Никакъв характер,никакво самочувствие!Защо така...? Sad
  Няма ли кой да я потупа по рамото с думите:"по-смело напред!"На публиката й трябва екшън!
  С този прекрасен глас,невероятна музикалност може и да загуби,само и само ,защото изглежда много мекотела.А това все пак е конкурс,а не изложба на талантите!Борбеност в случая е от голямо значение!
Slavi i vze straha na purvia koncert i  mai poluchi stres momicheto.Ot togava gleda mnogo uplasheno
Ами! Слави и бил взел страха - трънки. На 20 години, а не може да върже едно смислено изречение пред хората. На това му викам "Господ дал едно - взел друго". Още от кастингите изглежда така - семпло /да не използвам друга дума Twisted Evil /. Може би заради това ми е толкова антипатична. Кремена може да е всякаква според вас, но на 15 години се държи в пъти по адекватно от Невена.
И само като си помисля, че за едното чудо може да стане победителка -  Sick

# 157
  За песента Raining Man ли говориш?
  Всъщност,аз си мисля,че точно оттогава тя изглежда стресната.....
  А Слави още от кастинга се заяде с нея с въпроса:защо ти е нужно да участваш в Мюзик Айдъл?Тя не му отговори много сигурно и той започна едно зъбене....
   На мен ми е все едно,колко е умна/неумна Невена.Повтарям се,че за мен е по-важна музиката,гласът й.Но съжалявам,че заради предполагаемата уплаха,момичето се страхува да се покаже в целия си блясък.Сигурно,трудно издържа на критиките(под час абсолютно безоснователни),които я обезкуражават,а не стимулират(както в случая с Илияна)

# 158
  • Пловдив
Гласувах за Теодор. Трябва ли да обяснявам защо го харесвам  newsm78

# 159
  • Paris
Гласувах за Теодор. Трябва ли да обяснявам защо го харесвам  newsm78
С две думи, моля!

# 160
На тоя Теодор какво му харесвате. Като пее така се напъва и напряга, че направо съм в чаканка да не му стане нещо.

Ако ти запее наживо, ще те отнесе. Нито се напъва, нито се напряга - просто е много емоционален и артистичен.
Аз лично му харесвам:
1.) Невероятния глас - диапазон(много голям за мъж), тембър(топъл и богат на хармоници), техника(плод на многогодишни репетиции и къртовски труд)
2.) Артистичността - кандидатсвал е в НАТФИЗ, преди Консервата, но не го приемат, защото е никой. Само му предричат бляскаво бъдеще като актьор. Но той се отказва от това, защото се разочарова много от корупцията и лайнярщината в тези среди.
3.) Интелекта - и в предаването си личи, но един разговор с него е истинско удоволствие.
4.) Чара - не е красавец, но е много чаровен. За съжаление никак не е фотогеничен, поради специфичните черти на лицето си. На живо изглежда 100 пъти по-добре.
5.) Креативността - има страхотна авторска музика. Харесвам стила в който твори.

За мен Тео е истински Музикален Идол, дори и да не спечели в този формат.

# 161

Ами да ти кажа такава простотия, каквато бълват Иван и Андрей няма. Аз следя английския вариант на шоуто, а също и американския. Е водещите нямат нищо, ама абсолютно нищо общо с Иван и Андрей. Аз съм го писала и друг път, но и сега пак да го напиша - Иван мога да го издържа, но Андрей е толкова гнусен и такава лигня, не просто не мога да повярвам как може такова нещо. То не бяха "гъзове" и какво ли още не от неговата уста. Простотия. Едва ли това е част от сценария обаче - имам предвид гъзовете и хемороидите, които разискваха скоро  Sick. Водещата тук на шоуто не се заяжда въобще с журито. Такова нещо до сега не се е случвало.
Точно.
Подобна простотия не знам коя я толерира, но цялото водене на тези двамата е под всякаква критика.
И за капак - пискливия одобрителен смях на Данчето Христова след всеки от аналните им бисери. Голям смях, голяма веселба, няма що. Направо срам ме хваща, те и деца гледат това предване, деца участват. Пък и да не гледат, не знам на кой се нравят ''шегите'' им.

# 162
  • Сливен

1.) Невероятния глас - диапазон(много голям за мъж), тембър(топъл и богат на хармоници), техника(плод на многогодишни репетиции и къртовски труд)
2.) Артистичността - кандидатсвал е в НАТФИЗ, преди Консервата, но не го приемат, защото е никой. Само му предричат бляскаво бъдеще като актьор. Но той се отказва от това, защото се разочарова много от корупцията и лайнярщината в тези среди.
3.) Интелекта - и в предаването си личи, но един разговор с него е истинско удоволствие.
4.) Чара - не е красавец, но е много чаровен. За съжаление никак не е фотогеничен, поради специфичните черти на лицето си. На живо изглежда 100 пъти по-добре.
5.) Креативността - има страхотна авторска музика. Харесвам стила в който твори.

За мен Тео е истински Музикален Идол, дори и да не спечели в този формат.

Ей под това мнение се подписвам с две ръце и два крака  Laughing

# 163
Харесвам го по странен начин... Има, обаче нещо кофти в тези ноздри, дето много ме дразни... Глас има голям!

# 164
На мене пък ми стана малко криво дето изгониха Илияна.Според мен Кремена се представи по зле на тази задача.
Да си призная честно хич не я харесвах тази Илияна,прилича на абсолютна тетка,обаче как изпя Белоруската гара и Тайм ту сей гудбай...думи нямам разкошно звучаха ..В интерес на истината жената не е грозна нито е дебела..що така се обличаше кат леля ooooh!
Дрехите и бяха много зле,не като за едно младо момиче ,на 24 години е все пак..и как веднъж не я гримираха по читаво ,че да и понаправят и косата и готово ,а то какво като застаряваща баба Яга...срамота за тези стилисти дето се занимават с нея Tired

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 20:44 от nelipyxo

Общи условия

Активация на акаунт