Music Idol - 9

• 17 124
  • 319
  •   1
Отговори
# 180
И аз първо си мислех, че имат право на глас относно "стайлинга" си( баси селската чуждица), обаче след оная изцепка с Пламен Пътов и "педерасткия шал", ми се стори, че това не е точно така.
Абе, знам ли! Ще питам, като свърши предаването.
Кажи каква е била тази изцепка, че аз  изпуснах половин концерт и явно съм изтървала.

# 181
И аз първо си мислех, че имат право на глас относно "стайлинга" си( баси селската чуждица), обаче след оная изцепка с Пламен Пътов и "педерасткия шал", ми се стори, че това не е точно така.

Една сутри във БТВ бяха поканили двама мъже и една жена от екипа на Мюзик айдъл, които обясняваха как избирали подходящото облекло, грим, прическа и др. да са в съответствие с песните, които ще изпълняват участниците....

# 182
Харесвам най-много Стефан и Теодор
На Преслава не харесвам физиономията, която прави, когато пее Mr. Green Иначе ми харесва как пее.

# 183
Харесвам Преслава-като глас и визия.

# 184
До колкото съм запозната (един приятел подаваше документи) договорите им били доста задължаващи. Общо взето нямат право на нищо. Трябва да са там до края, да обличат каквото им се каже, да следват всички препоръки... ако забелязвате и песните не си подбират съвсем сами. Казват им къде какво и колко... Grinning Но според мен това е съвсем естествено за такъв формат. Като цяло и комисията следва "типов" модел на поведение. Както ни казваше М. Халваджиян по време на лекции - Идва една голяма книга (демек договорът) - четеш и подписваш. Хората са го работили и като "препоръчват" нещо знаят, че така е най-добре Wink

Дааа... договорът е меко казано зловещ!
Нивгаш не бих подписала такова нещо.
Ето ви най-интересните клаузи от него:
http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=18884&st=60 - четете последния постинг.
Мога да го копирам и тук, но ме мързи да оправям многото правописни грешки, които е допуснало момичето, преписало договора.

# 185
Кажи каква е била тази изцепка, че аз  изпуснах половин концерт и явно съм изтървала.

Мисля, че е в по-миналата седмица, петъчното издание.
Можеш да го гледаш в сайта на МА: http://www.musicidol.btv.bg/media/videos/  Hug

# 186

Една сутри във БТВ бяха поканили двама мъже и една жена от екипа на Мюзик айдъл, които обясняваха как избирали подходящото облекло, грим, прическа и др. да са в съответствие с песните, които ще изпълняват участниците....

Щеше да ми е интересно да го гледам. Жалко , че съм изпуснала.  Confused

# 187
Започна се........

# 188
  • някъде там
Мъжете тази вечер изтрещяха  #Crazy Joy Joy Joy Joy

# 189
Днес са облечени наистина добре!

# 190
че готини са Simple Smile аз се радвам на Дони, а и на опосумите.

Кой искаше джазец? Как само са се/ги/ барнали финалистите Simple Smile

# 191
  • Добрич
Добре, добре, за облеклото: да видим как ще пеят.

# 192
ауууу, песента на Пламен ми беше първият сватбен блус  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 193
  За пръв път чувам Пламен да пее толкова фалшиво!
  Явно притеснението е голямо..... Sad

# 194
оо, след Стефан трудно ще бъда впечатлена.
Въпреки че Невена ми направи чудесно впечатление с тази песен.
Обаче НюЙорк беше толкова добър избор! Така му лепна на това младо момче!

Общи условия

Активация на акаунт