Music Idol - 9

• 17 186
  • 319
  •   1
Отговори
# 225
Много ми фалшивеше Преслава на втората песен  newsm11

Любимка си ми остава Невена, след нея Теодор.

# 226
Прекрасна Преслава.
Изобщо цялата вечер беше празник за мен/да използвам думите на Йорданка Христова/. Сигурно съм старомодна, но какъв ти тук поп...

# 227
  • Сливен
Прекрасна Преслава.
Изобщо цялата вечер беше празник за мен/да използвам думите на Йорданка Христова/. Сигурно съм старомодна, но какъв ти тук поп...
smile3521

# 228
А аз явно съм и ще си остана проЗта програмистка, щото тази вечер (изключая може би последната песен сега на Теодор) всичко друго ми звучеше протяжно, еднакво и чак отегчително, дори не седях да гледам нон стоп както друг път...Нищо лично към тази музика, просто явно не я разбирам, сега чакам с нетърпение следващата задача с надежда да е нещо по-така  Blush

# 229
Селма, ша пускаш ли нова анкета или няма да пускаш га?

# 230
Задачата за понеделник:
първи кръг: песен на един от следните езици - румънски, гръцки, турски, сръбски, цигански Simple Smile
втори кръг - японски, унгарски, иврит, португалски....

# 231
Момичета, извинявайте, ако това е обсъждано вече, но къде мога да изтегля аудио файлове на парчетата от Music Idol. Тази вечер концертът ме разплака на няколко пъти и много бих искала да си сваля повечето песни.
Колкото до това кой ми хареса най-много, мисля, че Кремена, а Невена и Теодор - на вторите изпълнения.
А по принцип съм най-голям фен на Преслава и на второ място - Невенка  Grinning

# 232
  • Варна
Най ми хареса Невена, после Теодор, после Кремена, Стефан, Пламен и Преслава.

# 233
Всички бяха невероятни. БРАВО  smile3501

# 234
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз по принцип съм за Невена... днес ми хареса само при второто изпълнение, което изпълни перфектно ... иначе тази вечер най- много харесах малката... Кремена ли се казваше  newsm78

А мъжете бяха много зле ... особено момчето с по- дългата коса ...

# 235
  • София
Аз харесвам Кремена, но и Невена и много добра!  Peace
Тази вечер всички пяха страхотно! Hug

# 236
Според мен на първите изпълнения се откроиха Преслава и Теодор, на вторите Невена, Кремена и пак Теодор, отчасти Пламен. И аз нещо не мога да го възприема Стефан, наистина пее вярно, но сякаш няма емоция, да не повтарям Глория откъм плам и жар Simple Smile Песните на Камелия са си трудни, а и наистина явно е трудно да се пее с оркестър - трябва да си много стабилен. Не знам, музикантите ще кажат, но според мен оркестърът не помага на певците, а само ги използва за общата хармония, те трябва сами да се наложат.
Абе много беше хубаво тази вечер, поздравления за всички, истински празник!

# 237
Селма, ша пускаш ли нова анкета или няма да пускаш га?
  Кой да отпадне,ли?

# 238
уф, извинявам се - то е още понеделник. Нова анкета - в четвъртък   bouquet

# 239
  • Сливен
А аз явно съм и ще си остана проЗта програмистка ...
Н'дей тъй душа. Туй кампютер вомен хич не сме за изфърляне  Ааа ... що са сбиждаш тъй  Twisted Evil

Класацията ми за втория тур - Теодор, Кремена, Преслава, Пламен, Стефан, Невена

Като цяло тази вечер съм очарована от Преслава. Направо и стои като Версаче Биг бенда Sunglasses. Качи ми се в личната класация поне с 2 места напред Simple Smile
Кременчето тази вечер имаше само няколко фалшиви тона и то в първата песен. И на нея и отива да пее лек джаз Wink
На Пламен нещо не му беше ден, макар че българската песен беше по-добре
Стефан - ами нито Ню Йорк, нито на Тодор Колев песента ги изпя качествено. Първата му беше ниска и закъса в долния регистър, а втора му беше като чепик дето му хлопа  Mr. Green
За Невена какво да кажа  Shocked Да вземе да си ходи, че ме нерви ... Като я чуя и натръхвам кат' кокошка.   Sick Да си пее чалгата - в това е най-добра.
Моят фаворит си остава Теодор. Болен, не болен момчето пя. Вярно, че във високите се усещаше, но пак пя страхотно и заслужава smile3501

Та така... След тази вечер моята класация е: Теодор, Кремена, Преслава, Пламен, Стефан, Невена Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт