Music Idol - 9

• 17 178
  • 319
  •   1
Отговори
# 255
Теодор и Невена се представиха най-добре за мен.
Гласът на Невена направо блестеше, а с второто парче абсолютно ме разби! Страхотна е.
Теодор ми хареса също повече с втората си песен "Светът е за двама". Много чувстено я изпя. Изпипа я детайлно. Докато "Май Уей" малко я претупа. Но като за болен се справи
невероятно.

Peace

# 256
Задачата за понеделник:
първи кръг: песен на един от следните езици - румънски, гръцки, турски, сръбски, цигански Simple Smile
втори кръг - японски, унгарски, иврит, португалски....

това сериозно ли? Shocked

Аз още не съм ги догледала, но според мен не се представиха никак добре с английските парчета. Според мен никой от тях няма данни да пее джаз, а пък и още повече на английски. Кремена и Пламен пяха и фалшиво.
Досега на българските парчета Невена ми хареса.  Имам да слушам Кремена, Теодор и Преслава и ще кажа кой най ми харесва след вчера.

Продължавам обаче да недоумявам как може да гласуваш за някого преди да си чул как се е представил? Shocked Shocked

# 257
От българските изпълнения най ми хареса Теодор. Преслава започна добре, но на края малко  вариациите й ми  прозвучаха кофти. Иначе само те двамата се опитаха да изпеят песните като свои, а не да копират оригинала.
Трябва да напусне Кремена.

# 258
Кремена много ми приличаше на първата песен с вързаната коса и бретона на Нери Терзиева  Grinning

А Теодор - да - определено беше копие на Васил Петров и откъм дрехи и откъм поведение и откъм пеене ooooh!

# 259
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Кремена много ми приличаше на първата песен с вързаната коса и бретона на Нери Терзиева  Grinning

на Лайза Минели трябваше да прилича

# 260

Аз снощи бях на концерта и казах същото на един приятел до мен  hahaha

# 261
Снощния концерт много ми хареса, честно казано, въпреки, че ми е фаворит, според мен Теодор не се представи така, както очаквах - първата песен откровено си беше копиране на Васил Петров, второто изпълнение беше обаче супер. Хареса ми и Невена, както и Стефан, а и Кремена (за пръв път). Искам да си ходи Пламен - много ми е нафукано това дете, нещо не ме кефи.

# 262
  • Berlin
Пфуу, тоз Пламен не мога да го дишам, за n-ти път си обърква текста.добре, че този път журито знаеше песента, че да му направят забележка.
откъде се взимат билети за концерта?? много ми се ходи ! Grinning

# 263
Хрумна ми нещо да питам докато гледах Американския вариант. Стефан и Кремена са все още ученици, нали. Докато прекарват толкова много време в София заради състезанието какво става с училището им? newsm78
Ходят ли на училище в София, за да не изостават с материала?

# 264
Хрумна ми нещо да питам докато гледах Американския вариант. Стефан и Кремена са все още ученици, нали. Докато прекарват толкова много време в София заради състезанието какво става с училището им? newsm78
  Хубаво нещо ти хрумна да питаш Grinning
  Хиляди  много по-дребни и не толкова значителни неща в БГ предполагат неприсъствие на работа или на училище.(Засичане на водомери,например.....)В консерваторията можеше да имаш час по твоята специалност по време на някоя теоретична  лекция,което предполагаше отсъствието ти на едното от двете.Мога да не спирам да ти давам примери.......
  А ти питаш за отсъствието заради такова глобааааааааааааааааално нещо,като Мюзик Идол.....

# 265

Надали са се преместили в някое софийско училище. По-скоро мисля, че ще завършат годината като частни ученици. Което може би не им е и за първи път, като се има предвид, че точно те двамата от съвсем малки са непрекъснато по конкурси и фестивали.

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 13:54 от els

# 266
Смятам, че всяко училище , от което има представител в такоа състезание ще направи нужното за да е спокоен и да се представи добре.

# 267
Специално за френска та гимназия в Бургас (респективно за Стефан) може да бъдете спокойни. Няма да му направят проблем на момчето и няма да завърши като частен ученик Grinning 5 години в тази гимназия пеех и играех в ученически театър - завършвах си Wink с ходенето на фестивали и т.н. Предполагам не само ще завърши, ами и ще си се хвалят с него. Да не говорим, че той си е силен ученик по принцип Grinning

# 268
На американските ученици им осигуряват учители докато трае шоуто - според мен абсолютно правилно. Аз не бих си спряла детето от училище за месеци наред само и само, за да участва в такава програма, ако не му се осигури и възможност за учене и нормално завършване на училище.

# 269
Много се кефя! Отдавна си исках джаз в Мюзик Айдъл!!! Може да са чели тук във форума...  Wink
Беше много яко просто!

Теодор и Невена се представиха най-добре за мен.
Гласът на Невена направо блестеше, а с второто парче абсолютно ме разби! Страхотна е.
Теодор ми хареса също повече с втората си песен "Светът е за двама". Много чувстено я изпя. Изпипа я детайлно. Докато "Май Уей" малко я претупа. Но като за болен се справи
невероятно.
Кремена за сефте не пя фалшиво! Браво, ще стане човек, но след време. Все още много крещи, гласът й е твърде дървен и тромав и пее доста квадратно. Но си личи, че джазът ще е нейната стихия.
Преслава пее толкова безлично и равно, че не мога да я слушам вече. Искам тя да си тръгне в четвъртък. А жестикулациите й ми лазят по нервите много яко.
Пламен по принцип много го харесвам, но пя фалшивичко и доста неубедително.
Стефан - еееех, мама му стара, Стефчо, защо тези парчета бе момче?!? Направо се прецака.
Нито "New York" , нито Тодор Колев му пасваха на гласа. Това бяха антипарчета за него.
Много жалко, защото можеше да избере неща с които да разбие публиката. Много се притеснявам да не отпадне, въпреки че никак не е малко вероятно.

Моята класация след тази прекрасна джаз вечер:

Теодор , Невена, Пламен, Кремена, Стефан, Преслава
Момиче, ти си моят идол HugПодписвам се с две ръце под твоя пост.Все едно си ми прочела мислите едно към едно. Евала newsm74

Общи условия

Активация на акаунт