Частни училища - информативно-дискусионна тема 70

• 33 404
  • 472
  •   1
Отговори
# 465
Едното от децата на снимката е на мои познати. Но те, разбира се, са доволни.

# 466
КЗП е подгонила частни детски градини и училища заради 63 неравноправни клаузи в договорите.
https://kzp.bg/bg/novini/440

# 467
Дано има ефект, а да не остане само PR….

# 468
  • София
Влизам в ролята на мега трол и топ-хейтър 😈 (за всички, които ще скъсат ризи как не вярвам в доброто и алтруизма на Доротея)

Аз таз поредна логорея с маса повторения и емоджита я чета като "ЗакъсАли са го. И вероятно най-сетне доста хора са разбрали, че таз е луда и неадекватна за ръководител на образователна институция".

# 469
Какво ще рече "високи академични постижения"? Еле пък за ПУК.....Интересно ми е просто.

# 470
  • София
Понеже в мамата нямаме различни емоджита за реакция, да си сложа тук моите за горния въпрос 🤣😆😉

# 471
Т.е. горката Доротея е закъсала много. Половината от местата в ПУК са по стипендиантски програми, които бас ловя, че са просто държавната програма за финансиране на частните училища. А в 8 клас всички места са по тази програма. Абе Дороти, пак се самоизложи и саморазкри. Никой не иска да ти плаща в 8 клас ли? Милата тя!

Покрай Космос ми се иска някой в МОН да се разбуди и да се сети за казуса в Иззи. Мисля, че има напредък с действията на КЗП по проверките на договорите.

# 472
  • София
Здравейте, някой има ли скорошни впечатления от ЕСПА? По-конкретно след 4 клас.

Общи условия

Активация на акаунт