Какво направих днес за себе си? тема 26

• 19 551
  • 419
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Бях на зъболекар. Изчистиха ми зъбния камък. Не беше приятно, но резултата е добър!

# 406
В края на миналата седмица бях рожденичка и си накупих сума ти нови дрешки и обувки, имах нужда Simple Smile
Днес поглезих душата с една сочна тестяна закуска.

# 407
  • София
Бях на зъболекар. Изчистиха ми зъбния камък. Не беше приятно, но резултата е добър!
И аз съм тръгнала по зъболекари. Много неприятни процедури, но няма как.
В събота бях на фризьор, бая ме подкъси, но не и изправи и вече няколко дни се фръцкам. Чак не искам да си мия косата. Simple Smile

# 408
  • Пловдив
Пилатес реформър, маска на лицето, сега докато детето е на плуване, ще подпирам пейката с книга в ръка.

# 409
  • Sofia
След работа маникюр и педикюр, направо си починах в бюти  салона.

# 410
  • Mediterraneo
Вчера рано си взехме шезлонги на плажа, стояхме до обяд, надвечер пак слязохме да се къпем. Много хубав ден имах.

# 411
Страхотна тема! Напоследък си почивам повече, отколкото съм свикнала и си позволявам - болна съм, а и е лято. Иска ми се отново да имам време да домашни процедури, които си правех преди да родя, но и това ще стане

# 412
  • Пловдив
KPP, от опит трудно е докато започнеш. След това става като навик и ти е приятно.

Лакирах си ноктите, върнах се към обикновения лак и хем ми е дразнещо, че не държи като гел-лака, хем пък искам някакъв блясък, че така по-малко си чопля ноктите.

# 413
На фона на това, че допреди няколко месеца грижата ми за себе си, се изразяваше в това да отида да пишкам веднага, когато усетя, че чи се пишка, а не първо да нахраня/сменя малкия, сега нещата са на светлинни години. :grinn

Планирала съм тази седмица да си направя вана, плюс да отида на ролшейп и да си направя вкъщи дермапен (който се каня да правя от около 8 месеца). Понякога най-голямата грижа за нас е да знаем, че ни е важно да се грижим за себе си, да искаме да го направим и да не спираме да се стремим към това, докато дойде малко повече свободно време. И най-вече: да се обичаме безумно Simple Smile

# 414
Прочетох една книга от претрупаното нощно шкафче и започвам следващата

# 415
малко бира за след работа

# 416
На почивка съм на нашето прекрасно черно море и си хапвам чета ви,пия си коктейли и въобще кеф на макс!

# 417
  • Sofia
След ембриотрансфер вчера си подарих спокоен остатък от седмицата у дома. Почивам си, гледам си филми и сериали, чета си книжка. Правя си лека разходка и хубава храна. Общо взето пълен релакс. Имах нужда от това да си остана вкъщи и да не правя нищо ангажиращо.

# 418
Rouina91 успешен трансфер ти пожелавам Flowers Four Leaf Clover

Прибрах се. Вкъщи си е най- хубаво!

# 419
  • Варна/Благоевград
Излязохме с приятелка и децата на кафе и пих много хубаво фрапе. Исках да си купя едно колие, но нямаше подходящото, което търся ,затова пък купих някаква евринджос много хвалена маска за коса от Дм и няколко други дребошлъци. Мъжът ми е в командировка и сме сами с дъщеря ми , изкъпвам се и лягаме ,тя да спи , аз с маска и книга за награда ,след успешно завършилия ми семестър

Общи условия

Активация на акаунт