Какво направих днес за себе си? тема 26

• 22 322
  • 473
  •   4
Отговори
# 450
Бях на гинеколог.

# 451
  • София
Отказах се от планове, които не ми съвпадат с идеята за забавно прекарване (вече). За миг се притесних да не съм станала стара и скучна, но като цяло ми олекна Smiley

# 452
Бях на фризьор, на плаж, а вечерта ще излизам по женски

# 453
  • Mediterraneo
Два пъти за по два часа на плажа. Намерихме си местенце без много хора, починах си много хубаво.

# 454
  • при моите деца .....
Почти 6 км сутрешна разходка по брега

# 455
взех си някои неща на промоция в Лидл

# 456
Ден с големия ми син - шопинг, разходка и обяд в любимо заведение!

# 457
Балеаж, маникюр, педикюр.
Сега хапвам цаца и каргофен чипс.
След малко мисля да подремна.

# 458
  • София
Имам си страхотна фризьорка - много съм доволна, та си запазих час за утре при нея, ще ми прави кичури.

Отделно днес тренирах, поръчах си стенен часовник, поднових си абонамента за сторитейл. Направих плановете за събота и неделя с любимите хора.

# 459
  • на брега на морето
Днес нали е почивният ми ден. Реших да не върша никаква " дейност " сутринта както правех предните среди. А отидох на плаж с мм и децата. После се прибрахме вкъщи, обядвахме и после отидох пак на плаж с децата и приятелско семейство. ММ остана вкъщи. Накрая бяхме само приятелката ми и децата. Те в морето с падъл сърф, а ние пихме бири и разпуснахме. Много приятен почивен ден и още не е свършил. Blush

# 460
  • София
Бях на фризьор. Доста си скъсих косата, но съм доволна. Леко и прохладно ми е.

# 461
  • при моите деца .....

# 462
Резервирах си приятно хотелче за командировката Simple Smile

# 463
  • При децата ми
На почивка съм на нашето прекрасно черно море и си хапвам чета ви,пия си коктейли и въобще кеф на макс!

Това правих и аз миналата седмица! Насладих се на морето, на вкусна морска храна и релакс! Ходихме на нов плаж, който много ни хареса.

# 464
Спах до късно!

Общи условия

Активация на акаунт