Ергенът 🌹 сезон 5, тема #11: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 61 861
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 705
Илияна би показала достойнство,ако не избере нито един,тогава може да се говори за самоуважение. Към момента е едно кухо и голямо нищо.

# 706
Добър, лош, Стоян им спаси сезона. Без него щеше да е ултрааа скучно. Дяволчето 😈 Стоян. 😏

# 707
Tрейлър за следващата седмица

https://www.facebook.com/share/v/1DLKy65wPJ/?mibextid=wwXIfr

# 708
  • София
Аз му вярвам на Стоян, че иска Илияна (отделен въпрос е защо я иска - дали не е защото внезапно стана недостъпна...). Обаче дали е подходящ за връзка, изобщо? Струва ми се, че трябва доста да поработи върху фокуса си в живота. Не може да се интересуваш само от себе си.

# 709
Аз забелязах как мама с такъв възторг попиваше думите на скъпия син като вдигна тост. Мама forever, никоя не мож бие мама.
Илиана гледа като натровена.
Алия вероятно е напред с чашките, да преживее емоциите около нея.

# 710
Ще направя кратък коментар: този сезон е пълен провал!
Двама от ергените (Марин и Крис) избраха жена още на втората седмица и убиха интригата, а третия (Стоян) - той влюбен в себе си.

# 711
Стоян може би е нарцисист. Интересно дали такъв тип хора са способни да обичат някой друг освен себе си.  Според мен,  да.

# 712
Защо си мисля,че Стоянчо ще се явява в ПО и в Надкаст с мама?
Няма начин МАМА да не е проучила такава възможност!

# 713
И Марин, и Любомира рязко ми опротивяха.
Наистина крайно скучен сезон.

# 714
Дадоха 3 месеца, които "случайно" съвпадат с края на предаването 22 май Wink
За Илияна да си дам мнение - за 24 годишна много уравновесена, има някакъв речник и приятен глас.
В цялото шоОО показва, че не харесва Стоян и даже я отвращава, но не му го показва и казва, защото я направи специална, нещо, което според мен, не е очаквала. Като се появи Гатев - друг човек, въпреки, че с него поведението ѝ ми е по-неприятно, просто там се вижда, че е младо момиче - дръпнато, заядливо, конфронтиращо - признаци, че го харесва, но неподходящи за предаването и за образа, който понякакъв начин изгради. Иначе външно - нежно телце и не особено красива физиономия.

# 715
Защо всъщност Крис и Елеонора си тръгват сега, а не ги задържат и показват, както Мартин и Даниела миналия сезон? Според мен щеше да е по-интересно. Иначе предишните епизоди са ми били леко скучни и съм ги превъртала, но днес бяха сладки и според мен истински.

# 716
Нарцисист е Илияна. Ти не се чувстваш добре, ама как така не си помислил за мен - това е учебникарски нарцисизъм. Ти какво избираш, аз съм си избрала за себе си - пак учебникарски нарцисизъм.
Симона беше същата, но с бонус лъжи. Толкова лъготеше, че чак изглеждаше шизофренично.
А Стоян няма абсолютно нищо нарцистично в себе си. Просто е от оня тип ужасни смотаняци, дето си в дилема дали да ги съжаляваш, или да им биеш два шамара да се осъзнаят.

# 717
  • София
От какви сто години са приятели Любомира и Стоян?

# 718
Стоян може би е нарцисист. Интересно дали такъв тип хора са способни да обичат някой друг освен себе си.  Според мен,  да.
Сигурно да, но животът с тях е изключително тегав...

# 719
Стоян продължава да се държи безумно тъпо. Дори унижава Илияна пред Любомира.

Общи условия

Активация на акаунт