Ергенът 🌹 сезон 5, тема #13: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 46 653
  • 772
  •   1
Отговори
Добре дошли в тринадесетата тема за 5-ти сезон на Wear Ring "Ергенът" 🌹
Ергенът ще се излъчва във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 по bTV!
За всички, които гледат предварително излъчените епизоди на Wear Ring "Ергенът" 🌹 по VOYO, молим да ползвате скрит текст.
Предишните теми:
Тема #1🌹
Тема #2🌹
Тема #3🌹
Тема #4🌹
Тема #5🌹
Тема #6🌹
Тема #7🌹
Тема #8🌹
Тема #9🌹
Тема #10🌹
Тема #11🌹
Тема #12🌹

Имена, зодии и снимки на Ергените и участничките:
Скрит текст:

Кристиян, Зодия - Скорпион. Zodiac Scorpius
🥀 Напуснал предаването с избраницата си Елеонора 🥀

Стоян, Зодия - Везни. Zodiac Libra
🥀 Напуснал предаването след като не получава нито една Жълта роза🥀

Марин, Зодия - Овен. Zodiac Aries

Георги, Зодия - Риби. Zodiac Pisces

🌹 Гориция, Зодия - Везни. Zodiac Libra
🥀 Напуснала по собствено желание 🥀

Елена, Зодия - Стрелец. Zodiac Sagittarius
🥀 Отпаднала 🥀

🌹 Бетина, Зодия - Стрелец. Zodiac Sagittarius
🥀 Напуснала по собствено желание след като не връчва Жълта роза🥀

🌹 Симона, Зодия - Козирог. Zodiac Capricorn
🥀 Отпаднала 🥀

Вероника, Зодия - Везни. Zodiac Libra
🥀 Отпаднала 🥀

Цветелина Ненова, Зодия - Риби Zodiac Pisces
🥀 Отпаднала 🥀

🌹 Нурджан, Зодия - Близнаци. Zodiac Gemini

Ангелина, Зодия - Дева. Zodiac Virgo
🥀 Отпаднала 🥀

🌹 Цветелина Велева, Зодия - Телец. Zodiac Taurus

Анабела, Зодия - Скорпион. Zodiac Scorpius
🥀 Отпаднала 🥀

🌹 Илияна, Зодия - Овен Zodiac Aries

🌹 Мануела,  Зодия - Овен. Zodiac Aries

🌹 Пламена, Зодия - Телец. Zodiac Taurus

Белослава, Зодия - ? (Няма информация)
🥀 Отпаднала 🥀

🌹 Доника, Зодия - Овен. Zodiac Aries

🌹 Татяна, Зодия - Близнаци Zodiac Gemini

Мария, Зодия - Везни Zodiac Libra
🥀 Отпаднала 🥀

🌹 Алия, Зодия - Водолей. Zodiac Aquarius

🌹 Елеонора, Зодия - Близнаци. Zodiac Gemini
🥀 Напуснала предаването заедно с Кристиян 🥀

Анастасия, Зодия - Стрелец. Zodiac Sagittarius
🥀 Отпаднала 🥀

🌹 Румяна, Зодия - Телец. Zodiac Taurus

🌹 Михаела, Зодия - Риби. Zodiac Pisces

Санта Китана, Зодия - Дева. Zodiac Virgo
🥀 Отпаднала 🥀

Марая, Зодия - ? (Няма информация)
🥀 Отпаднала 🥀

Кати, Зодия - Скорпион. Zodiac Scorpius
🥀 Отпаднала 🥀

🌹Любомира, Зодия - Телец. Zodiac Taurus

🌹Мартина, Зодия - Овен. Zodiac Aries

Елизабет, Зодия - Лъв.

Списък с инстаграм профили на Ергените и всичките участнички: 📸
Скрит текст:
Ергените:
@kgenchevv - Крис
@marinstaneev - Марин
@stoyan__dimov - Стоян
@gggatev - Георги (Гатев)

Участничките:
@nurdjanzlnv - Нурджан
@cveti_nenovaa - Цветелина Ненова
@donikastoykova - Доника
@tsvetelinaaveleva - Цветелина Велева
@еleonorrrak - Елеонора
@tatyana__fenix - Татяна
@beloslava111 - Белослава
@santakitana.real - Санта Китана
@mihaela.vasileva - Михаела
@veronikajordann - Вероника
@anabelageraskova - Анабела
@angie.sergienko - Ангелина
@iliyana.id - Илияна
@gorizia.gabrovska - Гориция
@manuelausheva - Мануела
@plamenaael - Пламена
@mariya_mhlv - Мария
@marayavladimirova_17 - Марая
@ekaterina_doynova - Кати
@spantova1111 - Симона
@goldenn.barbie - Анастасия
@barbolina.8 - Бетина
@pamskeafy - Елена
@rumiisback - Румяна
@martina_petrova777 - Мартина
@love.hristova - Любомира
Благодарности за оформлението на @MissBabyJane

Приятно гледане!

# 1
Благодаря за новата тема. Наистина не знам как да гласувам в анкетата, но все пак избрах Алия. Не ми е любимка, но само тя се опита направи нещо интересно, като поизмести фокусът от фаворитките. Другата, покрай която имаше интрига, беше Илияна, но това беше инициирано от мъжете, а не от нея. Останалите жени или са ясни за финала още от втората седмица, или са пълнеж.

# 2
Алия, Гориция, Санта, Мария, Симона. Последната заради безпрецедентото неодобрение от публика и участници - и все пак привлече вниманието към себе си.

# 3
Илияна, Миxaела, Алия, Санта Китана, Елеонора, Симона, Гориция, Нурджан... (заради само петте опции, маxнаx последните 3)

# 4
Благодаря за темата ! Изгледах и аз Надкаста с Мануела.Изобщо не ми беше интересен . Доника ми беше по -интересна и повече "клюки " изнесе от предаването вътре.

# 5
Пуснаx си Надкаст на скорост 1:25 с Доника. Издържаx до 40 мин. Xора, наду ми се главата за 1 седмица напред. Неспирен поток от думи, тази дъх не си поема и говори като картечница. Те не могат да я прекъснат. В момента го спряx и наистина ми пищи главата. След малко  ще  пусна Мануела да чуя как е, поне малко.

# 6
Впечатлението ми от Гатев само от участието му в предаването: на външен вид ми е симпатичен и по начина по който говори ми прави впечатление на интелигентен и положително настроен човек. Доколко е сваляч или просто  си общува свободно с жените и те го приемат като флирт, това той най-добре да го обясни ( ако изобщо вземе участие в някой подкаст).

Успях да изслушам Мануела в Надкаст. Според нея Гатев си я бил заплюл по време на бала в София, ще ми е интересно да разбера дали е бил впечатлен от нея или че беше облечена като героиня от Хари Потър Laughing
На моменти ми изглеждаше някак си надменна и като че ли си измисляше разни неща.

# 7
Не мога да избера за анкетата, на мен никоя не ми е интересна. Няма да ги слушам тия подкасти, не мога да издържа ничия логорея. Благодаря ви, че предавате накратко какво са избълвали.
Благодаря за темата, Clo! Flowers Rose

# 8
Само Илияна прави нещата по-интересни. Много тъп сезон. Негледаем.

# 9
Хайде, пробвайте се с Алия
https://www.youtube.com/watch?v=nOfb21FBPOc

# 10
Гатев за мен лично е много положителен участник. Поведението му е позитивно, ведро и уважително към всички момичета. Вероятно му е било казано да изиграе тая история с Илияна -''теб най-много те харесвам'', но при все това той е много, много готин пич, без напрапчиво или някакво крайно поведение. Да, симпатичен е, също така при всички положения е харесван мъж, но флиртува съвсем балансирано и леко, дет се вика, както би ми се искало и на мен един мъж да се държи. Илияна го харесваше, по начина, по който се усмихваше ( езикът на тялото не лъже) - но дали пък не се е смеела, защото е знаела, че са съучастници в тази история, която се заформи за двамата, трудно е да се каже. Това, че си били говорили на летището, е доста смешно, защото съм убедена, че целият екип си е комуникирал с всички.

# 11
  • София
Благодаря за новата тема!

Реално няма такава мома този сезон. Не мога ей така спокойно да кажа - ето този участник изнесе сезона. Нещо което категорично може да се каже за предните сезони (Питона и Гърдева сезон 1 ; Елена сезон 2 ; Маги, Нани и Вики сезон 3 ; Рупецова сезон 4 и т.н.).
Може би най-близо до подобно определение е Илияна, защото те е в ролята на хубавата Елена и за първи път при НН имахме една мома разкъсвана между двама ергени. Дори само да стои и да се цупи пак е в главната роля и този сезон ще се запомни с нея основно. Това е истината.
Алия, Санта Китана и Цвети Велева са тежки провали. Особено последните две и особено супер-дразнещата Китана, която никне като гъба навсякъде без да е показала абсолютно нищо и без да разказва абсолютно нищо интересно.

# 12
Качен е подкаста с Алия.

# 13
Алия, Гориция, Санта, Мария, Симона. Последната заради безпрецедентото неодобрение от публика и участници - и все пак привлече вниманието към себе си.
По същия начин, но вместо Алия - Цветелина Велева.
Изключително ме напрягаше цял сезон Алия с това примляскване, облизване и нервност на движенията, така, че повечето пъти просто пропусках нейното участие.

# 14
  • София
Аз не мисля и че Гатев имаше много избор на коя да се спре, едните са твърдо за Марин, другите са малко по-странни в отношенията с мъжете, явно има нещо, щом нито един от тях не им обърна внимание - Нурджан, Бетина и Мануела. Повече в негов стил са явно Илияна, Руми и Алия. Алия след една среща я отхвърли също, с Руми е малко мъка, харесва я визуално, но разговорите не се получават много. Илияна също е по-странна, но по начин, който се харесва на някои мъже, имат добър разговор и флирт. При други жени вътре обаче мисля, че нямаше да му е топ 1, а да кажем 2-3 и мисля, че Илияна го усеща.

Общи условия

Активация на акаунт