Ергенът 🌹 сезон 5, тема #13: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 46 656
  • 772
  •   1
Отговори
# 765
Не биха, защото Стоян е малко въздухар, а Елена търси мъж с талант, който да я вдъхновява.

# 766
Аз така и не разбрах въпросната катастрофа на Пламена какво общо има с тунинга (лице, гърди). Не питам от нездраво любопитство, просто съм пропуснала тази част и се чудя, защото се споменава периодично.
С гърдите няма, но за лицето каза, че хората твърдят, че си е правила операции, които не е. Каза, че всички мислят, че има издърпване на очите като Санта Китана (дори тук си спомням, че се коментираше това), но няма такова нещо, лицето и е опънато от операциите заради катастрофата.
Иначе устни, гърди има, да, но все пак по дрехите посрещат, по ума изпращат.

За баскетбола каза, че е била много зле като е била в училище и са и се подигравали. Затова и се облякла така, знаела, че ще се изложи.
Като видя, че се представи добре, после се преоблече и си направи другите неща с желание.

# 767
Пламена къде е казала, че страда от вида си?

Да, Симона мрънка за пари и си каза, че баща и и дава, иначе не би се справила финансово.
Многа бил скъп живота в София.
Ама иначе се смее на Стоян, че е мамино синче.
Според мен много и се иска да си намери чичко паричко, макар да твърди обратното. Просто не и се получава поради някаква причина и я е яд.

Ами като й е много скъп живота в Софията, винаги може да се върне там от където е дошла.🥲

# 768
Еха, да! Стоян и Елена биха били великолепна двойка.
Това щеше да е непоносимо! 😆

# 769
Интуицията ми по отношение на нещата е следната - Илияна и Стоян си имат приказка по кринджавост. И двамата са малко странни птици, всеки по своему - аз мисля, че тя го харесва,защото надушва, че имат общо - всеки е своеобразна кошница, пълна със страхове, неуверености и комплекси. Тя на няколко пъти каза - ние изкарахме шоуто заедно. Това, че стеоеше като препарирана около него нищо не означава за емоциите й, защото е възможно да е просто бариера. Не казвам, че е влюбена, а и аз лично мисля, че те няма да успеят да е разберат, защото всеки от тях си пада малко кисела краставица.
Румяна и Гатев - напълно несъвместими, съответно безсмислено да бъдат спрягани.

# 770
Маги от сезн 3 още ли е с Калоян?

# 771
Не биха, защото Стоян е малко въздухар, а Елена търси мъж с талант, който да я вдъхновява.

Ми той Стоян ще я вдъхновява, нали е нестандартен. Той талант няма, обаче в това му е таланта. Wink

# 772

Общи условия

Активация на акаунт