Ергенът 🌹 сезон 5, тема #13: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 46 657
  • 772
  •   1
Отговори
# 750
Стоян го виждам единствено със Силви с хармониката 😆 .... еднакво енигматични диагнози имат

# 751
Нурджан е много приятна за слушане в Надкаста.
Мелодичен глас, ясни изречения, тук таме интересни коментари, разчупване с искреност и някои детайли и без страх от изразяване на лична гледна точка.

# 752
Много добри наблюдения изказа за Марин и Михаела.

# 753
Гледах Пламена в Надкаст, затвърди ми се хубавото мнение за нея.

# 754
Може би Пламена е единствената ергенка за която категорично мога да кажа, че участието и в шоуто е било полезно. Защото хората я видяха отвъд визията и на силиконова кифла.

# 755
Направиха ми впечатление две неща.
Първо, че каза, че има по-малко операции, отколкото хората си мислят. Опъването на лицето е заради операциите от катастрофата.
И второто, че в началото всички се интересували как е, но понеже възстановяването било дълго, накрая останала сама.
Много силно момиче и не мрънка, а гледа позитивно на живота, дори след това, което е преживяла.
На нейния фон, Симона която орева подкастите, че не и стигат парите, е направо жалка.

# 756
Не че нещо, но огромният бюст на това дребно тяло и супер разголените рокли за какво са? Защо не промени този имидж с тези аутфити като страда от това. Вижда се, че е умно момиче.

# 757
Симона наистина ли е казвала, че не ѝ стигат парите?
В шоуто показваше само маркови обувки, дрехи, но явно търси още по-висок стандарт/гадже…

# 758
Пламена къде е казала, че страда от вида си?

Да, Симона мрънка за пари и си каза, че баща и и дава, иначе не би се справила финансово.
Многа бил скъп живота в София.
Ама иначе се смее на Стоян, че е мамино синче.
Според мен много и се иска да си намери чичко паричко, макар да твърди обратното. Просто не и се получава поради някаква причина и я е яд.

# 759
  • Street of Dreams
Може би Пламена е единствената ергенка за която категорично мога да кажа, че участието и в шоуто е било полезно. Защото хората я видяха отвъд визията и на силиконова кифла.

Абсолютно в тази светлина я видях аз, с к***ската рокля и токчетата на игрището и същия тип физиономии през цялото време. Това е неин избор, така се презентира, не виждам защо трябва да виждам нещо отвъд. Не беше тъпа и конфликтна иначе, но дотам.

# 760
Абсолютно в тази светлина я видях аз, с к***ската рокля и токчетата на игрището и същия тип физиономии през цялото време. Това е неин избор, така се презентира, не виждам защо трябва да виждам нещо отвъд. Не беше тъпа и конфликтна иначе, но дотам.
Съвсем умишлено се появи така, защото каза, че не я бива в спорта и искаше поне да стане смях. За мен тя показа доста “отвъд” кифленския вид. За съжаление нямаше ерген за нея - Крис се влюби (с горна или долна глава, не знам) от първия ден, Марин харесва жени без корекции, а на Стоян тя му идва прекалено голяма хапка. Но на фона на 5 сезона незнаещи къде се намират жени, Пламена ми е от по-приятните участнички.

# 761
Пламена ми остави впечатление за много интелигентна, осъзната, с ясна мисъл, богат речник, добра дикция, има и още, но не ми се изброява. И всъщност доста висок морал видях при нея. Неща, които според мен за една млада жена с изисквания към околните трябва да са санитарен минимум, а масово стигат само до тунинга. Пламена първо е доста обиколки напред, второ част от тунинга ѝ въобще не е суета и трето няма някакви луди непокрити претенции.
Но и аз като цяло нямам против тунинга и винаги давам шанс хората да покажат, че са повече от устни, цици и зле нарисувани вежди… е, повечето нямат какво друго да покажат. Пламена е блестящо изключение.

# 762
  • в сърцето на един мъж...
Айде ся нормалните не участвали в ергенът... Участват си. В случая какво значи не се прави така? Илиана се е почуствала по определен начин и е решила, че Гатев не е за нея. Ми нормално, не се ли случва това в живота също? Или като си изберем някой, няма значение какъв е, що е, с него сме докато умрем? Малко смешно звучи. А Гатев си агресира. Специално го гледах - изражението му, тялото му, очите му - всичко излъчваше агресия. Ако не бяха пред камера със сигурност щеше да реагира доста бурно. А и нито е най-великият ерген, нито е нещо специално, че пък да му се хвърлят на врата и да го обявяват за топ на топовете... И да, Илиана има право да реши, че не иска да е с него.
Е това вече са големи спекулации…
Само и само да се изкара Илияна в опасност и така един вид добричка, даже коректна още малко…

Аз лично не я харесвам и нямам причини да я защитавам или да смятам, че е в опасност. Коментирам това, което видях и смятам, че Гатев е агресивен. Има неща, които ми правят впечатление. Била съм в такава връзка, не говоря, за да си правя вятър.
Пламена е симпатична, но в днешно време повечето хора трудно полагат усилия да вникнат отвъд външният вид. Затова и така се отнасят към нея.

# 763
Аз така и не разбрах въпросната катастрофа на Пламена какво общо има с тунинга (лице, гърди). Не питам от нездраво любопитство, просто съм пропуснала тази част и се чудя, защото се споменава периодично.

# 764
На мен от началото на сезона ми е в главата какво щеше да бъде Стоян и Елена от сезон 2 на едно място... Превъзнасяния, енигматичност, маестрота, музи. Кой ли щеше да се умори първи.
Като се замисля за другите...
Марин искам да го видя с Александра от сезон 1 или с Маги от сезон 3. Михаела го започна, но тези двете ще са направо фаталити.
Гатев с Теа от сезон 3.
Крис с Мони Зенгинер ли какво беше там...
Като ще е цирк, да е забавно поне.

Еха, да! Стоян и Елена биха били великолепна двойка.

Общи условия

Активация на акаунт