Ергенът 🌹 сезон 5, тема #13: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 46 656
  • 772
  •   1
Отговори
# 720
  • в сърцето на един мъж...
Финалът на 21 май ли е?

Върви реклама за четвъртък, че е финалът, явно ще е на 21ви

# 721
И според мен нормален човек не би се записал за това предаване…

# 722
Айде ся нормалните не участвали в ергенът... Участват си. В случая какво значи не се прави така? Илиана се е почуствала по определен начин и е решила, че Гатев не е за нея. Ми нормално, не се ли случва това в живота също? Или като си изберем някой, няма значение какъв е, що е, с него сме докато умрем? Малко смешно звучи. А Гатев си агресира. Специално го гледах - изражението му, тялото му, очите му - всичко излъчваше агресия. Ако не бяха пред камера със сигурност щеше да реагира доста бурно. А и нито е най-великият ерген, нито е нещо специално, че пък да му се хвърлят на врата и да го обявяват за топ на топовете... И да, Илиана има право да реши, че не иска да е с него.
Е това вече са големи спекулации…
Само и само да се изкара Илияна в опасност и така един вид добричка, даже коректна още малко…

# 723
И какво ще гледаме до четвъртък? Тази немощ на НН да направи читав сезон?
Ясно защо връща Стоян, той е последната му надежда да запълни с някакво съдържание, епизодите до финала. Защото не му останаха много зрители до финала.
Аз лично спрях отдавна да гледам и чета само тук коментарите. Вече ми е все тая за финала, както и кой с кого е останал след снимките на сезона.

# 724
Чудя се дали да си причинявам 24 часовата среща Гатев - Румяна.
Това ще е най-нелепото нещо в ефир, а не е като да не е имало такива.
За мен те двамата изглеждат като чичак с момиче, направо не знам какво биха правили заедно повече от 10 минути.

# 725
Айде ся нормалните не участвали в ергенът... Участват си. В случая какво значи не се прави така? Илиана се е почуствала по определен начин и е решила, че Гатев не е за нея. Ми нормално, не се ли случва това в живота също? Или като си изберем някой, няма значение какъв е, що е, с него сме докато умрем? Малко смешно звучи. А Гатев си агресира. Специално го гледах - изражението му, тялото му, очите му - всичко излъчваше агресия. Ако не бяха пред камера със сигурност щеше да реагира доста бурно. А и нито е най-великият ерген, нито е нещо специално, че пък да му се хвърлят на врата и да го обявяват за топ на топовете... И да, Илиана има право да реши, че не иска да е с него.

Съгласна съм.
НО пък за това има сватби и съжителства. Ако човек не е сигурен си съжителства. А ако е сигурен се бракува и дава клетва за вярност до гроб. Поне аз така ги разбирам нещата.
Разбира се винаги може да се стигне до развод, но разводът е изключително тегаво и дори травматично събитие, докато при съвместното съжителство човек си събира куфарите и бай бай.
Знам, че сега някои хора ще наскачат и ще тръгне темата за и против брака, но нека да не го правим. Изказвам личното си мнение и то няма да се промени.

Според мен Крис може да предложи брак, а Нора да приеме. Очаквам да видя подобна развръзка.
Другите ергени - не мисля, че ще предлагат пръстен.

# 726
Нищо драматично не виждам в раздялата на Илияна и Гатев, то и нямаше кой знае каква “връзка”. Млади хора са, едно са мислили, друго излязло, не, че на нас дъртите не се случва. И чак пък да е агресивен Гатев, нищо такова не видях. На мен ми е много симпатичен, има харизма. То много нежни души някои моми и ергени, как ще се справят в истинския живот? С реване не става.

# 727
Алия в надкаст:
гледах го целия, макар и трудно. Чувах  ту силен смях на Алия, или много тихото ѝ гласче, когато се оплеташе по темата. Клатеше се на стола през цялото време като хиперактивна. Даже си събу едната обувка и си качи единия крак на стола.
През цялото време се питах дали има някакви проблеми, говорни ли други,  или е от бързото ѝ говорене по принцип (на руски) и се опитва с тази скорост на български, тя само разговорно го може.

И тя като Цвети250 си е имала някаква връзка, ама в същото време не била във връзка 2 месеца, а след предаването е със същия човек е във връзка, нали за такова нещо гонеха от шоуто?. Все  казваше, че много трудна връзка и нямало да я разбереме, сложно било.
На места отговаряше на въпроси неадекватно,   може и да не е разбрала въпроса, и си разказваше с кой била в стаята.

Поне едно е разбрала от това Шоу  за себе си, че бяга. Аз го разрах в смисъл, че  не довършва нещата, ами бяга. Както на Марин му избяга.  В началото е избрала Марин, че при него нехаресването е било най-малко. Целувката -- уж не са я искали, били пияни. Водещите я въртяха да разказва за целувката, но тя си противоречеше, по едно време каза, че в момента на целувката  го е харесвала, но после говорила с Ники, и той и казал да бъде честна и да му напише писмо (тя и писмо?...),
Много и липсвала музиката имали само 2 книги (не разбрах на човек ли или общо). За нея е било трудно да стои в къщата, тя е свободолюбива.
Към края на предаването стигнаха  и за  картини, Алия е художничка по образование, ама и водещите подеха темата, ами да, оживи се, за Ван Гог и някак българския и се подобри сякаш. Но очаквах повече да се въодушеви, да ни убеждава.

# 728
Алия и женена да се окаже - поканена е лично от продукцията, така че те ѝ прощават Wink

В последния епизод ми направи впечатление реакцията на момичетата, когато Марин се обърна към Илияна и я попита за нещо, което тя каза: "Това сарказъм ли е?"  Всички щяха да паднат от смях. И в Надкаст много момичета казваха, че Илияна има доста черно чувсвто за хумор, обича да слага прякори и умее да забавлява женската аудитория със сарказма си.
В същото време този хумор остана скрит от нас цяло предаване, а я гледахме доста често.... Освен някоя ехидна усмивчица тук-там и лукаво погледче ала Шимона - аз лично даже сарказъм не видях. Едиствено си го обяснявам, че не харесва никого там и не иска да се хаби за него, или не умее да се държи леко и отпуснато с мъже. Цяло предаване имаше излъчването на свинкс на срещите, с изключение на първите 2 с Гатев, където ми се стори тогава, че ще тръгнат нещата. От сега прогнозирам - тя е сама.

# 729
След грандиозният успех на Дара, не можах да заспя и си превъртях няколко от последните епизоди, след влизането на Гатев. Ами Илияна си се държеше на срещите съвсем нормално. Нещо ескалира тези сълзи и обрати, чак пък така изведнъж, много странно.

# 730
  • Be realistic - plan for a miracle.
Абе взе да го засича по-сериозно на двойната среща с Румяна, където и двете едвам се сдържаха да не му въртят очи и си разменяха многозначителни погледи и усмивки, все едно искат да му се подиграят яко, ама пазят приличие.

# 731
Като "истински" финалистки в Ергенът, отишли там и намерили любовта Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
И аз съм от тези, които няма да си причинят Румяна с Гатев 24 часа....

# 732
Гатев и Руми ще са като Бат Васко и Роси миналата година , неудобно за гледане.

Стоян още от летището не може да намери място на езика си 😬
А Илияна я чака люто конско от мама Елена как така си позволи да отпрати мамин златен.

В това предаване наистина нормални хора не биха се записали.

# 733
На мен още в началото ми беше неприятен "кастинга" от родители и приятели на ергените, сякаш те са малоумни и не могат самостоятелно да мислят и чувстват.

# 734
Финална седмица, а ние сме изписали няма и 50 страници… Предишни години сме стигали над 250. Показателно е за нивото на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт