Какво представлява функцията "Информирай модератор"


Функцията Информирай модератор, бутон към която има в долния ляв ъгъл на всеки постинг във форума, е предназначена за докладване на обидно или погрешно публикувано мнение/тема.
Как да информирам модератор?

За да съобщите за някакъв нереден постинг или публикация, нарушаваща правилата, то използвайте функцията "Информирай модератор" като кликнете върху бутона в долния ляв ъгъл на постинга, който е предизвикал Вашата реакция.

След като натиснете бутона ще се зареди екран с възможност за указване на причината и поле за коментар.

Можете  да докладвате публикация за:

1. Груб или обиден език (нецензурни изрази и обиди към потребител или група потребители)
2. Реклама или спам (нерегламентирани рекламни съобщения, офтопици, повтарящи се еднотипни или безсмислени публикации)
3. Модериране на тема (ако считате, че някоя тема трябва да бъде преместена, закована/откована, заключена/отключена или премахната изцяло)
4. Друго

Изберете причина и в полето "Описание" напишете какво считате, че не отговаря на правилата и е нередно и натиснете бутона ИЗПРАТИ.

След като предадете информацията, докладът ще достигне до всички, които имат права в този подфорум и този от модераторите, който пръв има възможност, ще му обърне внимание и ще реагира.
В докладите, които се получават, има линк към постинга, който визирате, както и коментара, който сте написали.
Модераторите не са задължени да отговарят на докладите или да дават информация за предприетите мерки, но можете да бъдете сигурни, че всеки един доклад се разглежда от администратори и модератори.
Всеки, който е нарушил правилата, получава съответното предупреждение на лични съобщения или ако нарушаването на правилата е прекалено грубо - директна забрана за достъп.


Кои са модератори/джедаи/падуани и админи?

В началната страница на всяка група при клик върху трите точки до заглавието на групата се зарежда екран с пълно описание на групата и са изредени имената на модераторите на съответната група, ако има конкретно зададени такива.
Всяко едно от имената е линк към профила на дадения модератор, където може да видите неговите данни, както и бутон за изпращане на лично съобщение.

Част от модераторите са обединени в потребителска група Джедаи, а друга част от модераторите са с ранг Падуани.

Каква е разликата между модератор, падуан и джедай?

Всеки от модераторите, когато е в групата, в която е назначен за модератор, се появява с ранг Модератор.

Падуан - принадлежи към модераторската група. В групата, над която има модераторски права, се показва с ранг Модератор, а в останалите групи - с ранг Падуан. Има модераторски права само в групата, в която е модератор.

Джедай - принадлежи към модераторската група. В групата, над която има модераторски права, се показва с ранг Модератор, а в останалите групи - с ранг Джедай. Има модераторски права във всички групи.

Владетел на силата - Почетна титла за модератор, който вече няма възможност активно да модерира във форумите. Има малко повече права от редовите потребители - може да премества и заключва теми.АДМИНИСТРАТОРИ


Mamma (Марина Кузманова)
Позиция:  Administrator, собственик на сайта и форумите
Модерира:  Всички групи
Често, предимно за административни нужди, използва и профил BG-Mamma

Tatti (Юлиан Кузманов)
Позиция:  Administrator
Модерира:  Всички групи  


ДЖЕДАИ

AnMary
Позиция:  Джедай  
Модерира:  Бъдещи майки, Бебета, Всички групи

bubanka
Позиция:  Джедай  
Модерира: Красива мама, Всички групи    

Не се сърди, човече
Позиция:  Джедай  
Модерира:  Млека за кърмачета, захранване, Всички групи


ПАДУАНИ

Фран Джонсън
Позиция:  Падуан  
Модерира:  Нашите деца от 1 до 6 години, Нашите деца от 7 до 18 години, Набори, Родени 2004 г., Детски ясли и градини, Основно и средно образование, Училища, Извънкласни занимания, Деца от 1 до 6 г., Деца от 7 до 18 г., Детски празници и рождени дни, Родени 2014 г., Родени 2013 г., Родени 2012 г., Родени 2011 г., Родени 2010 г., Родени 2009 г., Родени 2008 г., Родени 2007 г., Родени 2006 г., Родени 2005 г., Набори

  

Владетели на силата

Дивиана (diviana)

Бу (boo)

kopche

Reza

Double with Cream (kremi)

Vache
 
wa_wa

Ekcnpec

Vivi

Тинтири-Минтири (Tintiri-mintiri)

ЗлаВещица

Хера

.Ели.
 
iskrica_nadejda
 
Тани (Tania79)

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 13:12 от Mamma