Медицински университет - Тема 6

• 19 131
  • 275
  •   6
Отговори
# 270
Здравейте! Ако имам две грешни на избираемите въпроси, едно грешно на отворените и едната тема от 4те ми е наполовина, колко ми се връзва като оценка?(става въпрос за изпита по Биология в МУ София)

# 271
  • София
Това могат да кажат само проверяващите.
Не се знае как ще оценят другото написано, даже да си мислиш, че всичко е ок.
Тази година за възпитаниците на един от "проверяващите" дочух, че яко били порязани на предварителния, при това деца, които знаят, но "явно" се е търсил начин, а не знания.

# 272
Това могат да кажат само проверяващите.
Не се знае как ще оценят другото написано, даже да си мислиш, че всичко е ок.
Тази година за възпитаниците на един от "проверяващите" дочух, че яко били порязани на предварителния, при това деца, които знаят, но "явно" се е търсил начин, а не знания.
Да да, съгласен съм, но ако някой обективно ми каже каква ми е оценката горе долу, за да си имам няква представа

# 273
Здравейте. След като прегледах критериите видях че съм изпуснала една точка от критериите за последния въпрос : 1. Диплоиден и хаплоиден хромозомен набор. Определение и видове бройни
хромозомни мутации

Колко приблизително намаляват от оценката при изпускане на точка от критериите? Благодаря предварително.

# 274
Това ще разберете , като излязат резултатите. Никой не знае на кое колко точки дават. А камо ли колко точки на каква оценка се равнява.

# 275
Гледай да хванеш четворка, няма да стигне за държавна поръчка, но срещу 10 хиляди € на година ще те "лапнат" веднага. В Плевен е доста по-евтино

Общи условия

Активация на акаунт