Дългото чакане след трансфер - тема 122

• 25 261
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
И аз съм имала подобни, но точно за 20,30 секунди и отминават. Но моя опит е успешен. Знам че не трябва да са силни и продължителни болки, та чак за лекарства да са. Аз от прогестерона имам подуване на стомаха, но не и болки. Но разбира се при всяка е различно. Успех ❣️

# 721
Какви други симптоми имахте преди теста?❤
И аз съм имала подобни, но точно за 20,30 секунди и отминават. Но моя опит е успешен. Знам че не трябва да са силни и продължителни болки, та чак за лекарства да са. Аз от прогестерона имам подуване на стомаха, но не и болки. Но разбира се при всяка е различно. Успех ❣

# 722
Ужасно ме боляха гърдите, особено сутрин като ставам от сън. Не можех да спя, сега малко се поуправих.Нощно пишкане.... По принцип не ставам. Но си изчаках търпеливо датата на теста😊. И ЧХГ беше 230

# 723
Аз имам 3 трансфера и 2 инсеминации, един от трансферите успешен. С подобни терапии. Никакви симптоми и при 5те опита.

# 724
При мен и при първата ми и при тази бременност, няколко дни след трансфера, започват тези болки и  си ги имам през цялата бременност, не знам от разширяването на матката ли са, от какво са, но ги имам. Сега влязох в 7мия месец и си продължават, може и веднъж седмично, но ги има.

# 725
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да, само пак ще повторя, че според мен има вариация на типа усещане. Та "тези болки" е много общо казано... по-горе изброих, че различните жени наричат "болка" различни неща, ПМС също е различен при всяка...

# 726
Аз при успешния трансфер нямах никакво неразположение в матката,  пиех ношпа и магнезий. Корема ми беше много подут обаче, от прогестерона и стероида.

# 727

Общи условия

Активация на акаунт