И аз бях на родителска среща, всичко мина много нормално, учителките прочетоха правилника на ДГ, материала, който децата трябва да усвоят до края на учебната година и учебниците и помагалата, които трябва да се закупят. За целта всеки родител остави по 25лв. и още 1.70 за застраховка. На учителките им беше крайно неудобно, че се налага да събират тези пари и казаха, че това ще са единствените пари, които ще ни искат. Аз пък не мога да разбера майки и изобщо родители като онези, за които детето трябва да стои само на топло и да не се развива по никакъв начин. И какво са 25лв. за цялата година, та това е инвестиция за детето ми, ако му купя учебници- ще учи, ако му купя боички- ще рисува, нали това е целта. Друго, което ни молят е веднъж в месеца да носим по едно топче тоалетна хартия и един сапун. Аз си мисля, дали да не купим някакви играчки и да ги занесем в ДГ, разбира се без Марти да се усети, защото незнам колко егоистично ще постъпи

Джони, да отговоря на горният ти въпрос- попитах учителката на Марти, дали те трият дупетата на децата или ги оставят сами, при което отговора й беше, че те ги трият. Аз й казах съвсем деликатно и с добро настроение, че гащичките й бяха омазани, а тя ми отговори, че това се случва понякога, а пък и те не смеят много да натискат. Приех отговора й, наистина много деликатно трябва да се подхожда към тези учителки, по цял ден умувам, ако нещо не ми допада как да им го кажа

Аз иначе съм добре, определено съм много спокойна Марти като е на ДГ и малко овладях нервите си

Целувки на всички мартенчета и дано адптирането към ДГ бъде кратко и успешно