Номинации за най-голяма муня (тема 15)

• 40 163
  • 512
  •   2
Отговори
# 495
Аааа,не се отпускай...има година време.
Joy

# 496
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Брях, научих нещо ново - май не съм срещала на сватба да не са кумовете от двата пола по 1 брой Grinning Но пък то щом няма изискване да са женени, защо да не може всякак?
На брат ми на сватбата бяхме две жени за кумове. До сега се бъзикам, че съм била Кум на сватба, че нали от страната на мъжа Joy
За църковния брак ме замести моя мъж и той е пък духовен кум на младото семейство. Голям купон Joy

# 497
Такива обесници за телефони съм купувала от Джъмбо и Пепко за без пари.
ММ от 6-7 години работи основно в чужбина. Сега е у дома от 3 месеца. Един ден излязох от стаята и изгасих осветлението в стаята, в която и той беше по същото време. Усетих се и го пуснах отново, но му казах, че за момент съм си помислила, че пак живея сама и че той е в чужбина.

# 498
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Такива обесници за телефони съм купувала от Джъмбо и Пепко за без пари.
ММ от 6-7 години работи основно в чужбина. Сега е у дома от 3 месеца. Един ден излязох от стаята и изгасих осветлението в стаята, в която и той беше по същото време. Усетих се и го пуснах отново, но му казах, че за момент съм си помислила, че пак живея сама и че той е в чужбина.

Споко, сестрата на ММ е малко фрийк контрол, гаси осветление в стаята по лична преценка, ако е решила, че е светло, влиза в стаята, цък, излиза Grinning
 Добре, че се виждаме рядко.

# 499
ММ е така - обича индиректно приглушено осветление, а аз обичам да ми е светло. Редовно влиза в кухнята и щраква осветлението, докато съм с нож в ръка. Да видим кога ще си отрежа пръстите.

# 500
И аз обичам приглушено осветление, но в кухнята и докато се готви - изключено. Ако трябва, на някой настойчив мъж ще му залепя ключа с предпазна лента Simple Smile

# 501
  • FRANCE
Ей това ни е редовният семеен скандал. Аз съм си много кьорава и държа на силна светлина. ММ само ми гаси вечер, да било на отпускаща приглушена светлина вечер. Никак не ми е отпускащо като не виждам

# 502
И аз съм кьорава без осветление.

# 503
Нашите кумове не бяха женени, когато ни кумуваха, но бяха заедно от 10+ години с детенце на 1г. Догодина ще се женят. Пхиу отпадна ми развода 😂😂
Кумувала съм така, не бяхме женени но бяхме стабилна двойка тогава. Само граждански брак беше, не са сключвали църковен та не знам за там.

# 504
Ей това ни е редовният семеен скандал. Аз съм си много кьорава и държа на силна светлина. ММ само ми гаси вечер, да било на отпускаща приглушена светлина вечер. Никак не ми е отпускащо като не виждам
Че какво има да гледаш - вечер е, тъмно е (евентуално приглушена светлина или свещи), двамата сте...
Simple Smile

# 505
Аааа,не се отпускай...има година време.
Joy
Сега ние сме с дете на годинка, никой от нас не смее да се отпусне 😃😃
Кумувала съм така, не бяхме женени но бяхме стабилна двойка тогава. Само граждански брак беше, не са сключвали църковен та не знам за там.
Нямаше проблем и в църквата 😃
И ние се дракаме за това, обикновено нищо сериозно, но в петък вечерта събирах багаж за едноседмична почивка със списък лист А4 двустранно в хола и диван, затрупан с дрехи, плувни играчки, басейнчета, поясчета и т.н.  и той дойде, загаси таванската лампа, остави ми само 1 стенна и вика "Стига ти толкова светлина, аз ще гледам мач". Моляяяяя, познайте, дали гледа мач в следващия час или събирахме багаж заедно 😃

# 506
  • София
ММ е така - обича индиректно приглушено осветление, а аз обичам да ми е светло. Редовно влиза в кухнята и щраква осветлението, докато съм с нож в ръка. Да видим кога ще си отрежа пръстите.

Мнооого е смел твоят 🤣. Да не отрежеш нещо друго 🤣.
П.п, моят прави същото, а аз без силна светлина не мога.

# 507
  • София
И ние се караме за това, но само през деня. Стаята с терасата е малко по-тъмна и той обича да светва лампата, а аз се дразня от смесената светлина.
От няколко дни се заех да си изчистя и оправя терасата. Сложих си един голям цветарник и звъннах на майка ми да питам кои цветя ще издържат при следните условия: 
-дори и през зимата навън
- 3 малки деца
- да са многогодишни
- да са красиви
Тя е голяма цветарка, но тази загадка не успя да я реши.
Засега имам 2 малки кактусчета, които отговарят на условията, но ми трябват още 3 големи саксии. И изведнъж получих просветление - изкуствените цветя! Само такива могат да оцелеят при нас. Вече има и някои много красиви, които отдалеч си приличат на живи. Така че това ще е.

# 508
Аз не съм добра цветарка, но като гледам едно от условията на задачата (три малки деца), бих предложила да изнесеш кактусите, особено щом са разположени на цветарник, който не е особено висок, пък и да е, има склонността да бъде събарян понякога Simple Smile
Когато бях дете, имахме два кактуса - като предпазна мярка бяха сложени на един висок шкаф, който и със стол не бих стигнала, пък и да стигна, какво ли бих дирила върху шкафа? (са разсъждавали домашните) 
Е, намерила съм си работа и съм се качила и на стол, и на самия шкаф, а лицето ми при подхлъзване попадна право в единия кактус със дребните фини бодлички.
Какво последва, всички се досещате - часове рев и чистене на бодличките с лупа Simple Smile
Виновникът и другарчето му веднага бидоха изнесени от дома и чак когато вече бях много голяма, мама отгледа един разкошен цъфтящ и невероятно ухаещ кактус.

# 509
  • София
И аз имам един кактус с дребни секцийки и много бодлички. Котките много обичат да си отчупват някоя секцийка и да я ритат. И тъй като кактусът е на перваза, а под прозореца е любимото диванче на мъжа ми, редовно се набожда на изритани парченца кактус. Joy Но му хванахме цаката. Мястото се маже с лепило хелметекс, оставя се да поизсъхне и се издърпва като кола маска. Всички бодлички отиват в лепилото. Joy

Общи условия

Активация на акаунт