Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 51

• 43 764
  • 735
  •   3
Отговори
# 645
  • София
The Night Manager (2016 - 2026)
https://www.imdb.com/title/tt1399664/

след 10 безумни години най-накрая излезе сезон 2. Изгледах го. Силен е, заслужава си!

Като цяло целият сериал е много добър, но още не мога да проумея как така се мотаха цели 10 години.
Сега чета, че сезон 3 е в усилена подготовка и сценария се пише и като цяло е замислено сезони 2 и 3 да излязат в рамките на 1, макс до 2 години и със сезон 3 да се приключи и историята. Но да видим...

Нищо няма да издавам от сюжета и какво се случва, но да ви кажа, че е пълно с обрати. Аз лично останах изненадан от финала на сезона.
И си задавам много въпроси за сезон 3, но няма как да коментирам, защото всичко е свързано със самите герои и случилото се с тях.

Шпионски трилър/драма от много високо ниво с много силен актьорски състав в който блестят Том Хидълстън и Хю Лори.
-
8.0-8.5

# 646
Точно днес го мислих Том Хидълстън. Нещо не ми харесва как зрее. Все още е с безупречна стойка, все още ризи и костюми му стоят като изляти и сякаш част от него, но лицето и погледа му са уморени и остарели. А е едва на 45. Иначе се работи по трети сезон, но още не се снима.

Много хубава новина за East of Eden! Надявам се да е "докаран". Обявен е за 1 октомври по Нетфликс.

# 647
Много ми хареса трети сезон на Еуфория. Много е интересен. Няма много общо с тийн драмата от предните сезони.

# 648
  • София
Много ми хареса трети сезон на Еуфория. Много е интересен. Няма много общо с тийн драмата от предните сезони.
така е, особено сравнено с безумно слабия втори сезон (в който просто нищо не се случи).
Обаче ако се погледне от друга гледна точка, все едно иде реч за коренно различен сериал, който няма нищо общо с предишния.
Мен лично никога не ми е  харесвало, когато в даден момент един (или повече) от главните герои получи "повишение" и стане продуцент (в конкретния случай Зендая). Това неименуемо променя (в ограмната си част негативно) цялостният облик и посоката на историята. Това че имаше и толкова голяма дупка между всеки от сезоните допълнително затвърди нещата.
Та трети сезон се гледа (почти на един дъх, на мен все пак ми трябваха малко почивки за да се съвзема след всеки опит за "референция" към някой друг филм/сериал). Едно обаче тотално ме озадачи (в скрития текст):
Скрит текст:
Как стана така, че категорично заявените суицидни намерения на Ру, в трети сезон изведнъж се превърнаха във безкрайно чувство за самосъхранение? Ясно че с това искаха да подчертяат иронията на начина на предизявестения и край, обаче поне по моето скромно мнение беше реализирано по възможно най-нелепия начин. Но какво друго да очакваме за екранен образ, зад който стои актьор/продуцент.

# 649
За мен първи сезон винаги ще остане в сърцето ми. Втори сезон беше леко слаб , но третият беше топ . Не знам повечето защо мрънкаха че нямаше нищо общо с първите сезони ? Ами самите персонажи вече не бяха  в гимназията нормално да не е същото като преди . За мен Този сезон Зендая и Алекса Деми  бяха топ звездите този сезон , Сидни Суини също доста ми допадна. За съжаление развалиха образа на Джейкъб Елорди очаквах малко повече от него , а го харесвам страшно много . Скоро пак ще си направя маратон със Еуфория , това е един от любимите сериали който мога да въртя без да ми омръзне .

# 650
На няколко пъти започвах да гледам първи сезон, последния издържах до... предпоследната серия.
Рядко се случва да не догледам нещо, ама нА- с "Еуфорията" си стана точно така.

# 651
Мазало беше за мен трети сезон. Да, интересно за гледане, то от толкова шок и гадости, на моменти не можеш да откъснеш очи. Но чисто откъм история като изключим някои впечатляващи моменти, беше супер странно - да опиташ да развиеш някакви герои и после да ги съсипеш почти без изключение, не знам не знам. Grinning За мене тоя сезон беше посветен на зрелищата. Иначе режисьорът се оправдал, че искал да е реалистично, трудно мога да си представя в реалния живот толкова повсеместен шит наведнъж, какво му е реалистичното Grinning

# 652
И аз бях доста изненадана от развитието на Нейт. Въпреки някои пропуски сезонът си беше динамичен, непредсказуем и шокиращ. Според мен всеки образ имаше дълбочина, играта беше супер. Изненадата с Али на финала много ми хареса. Единствено ролята на Джулс беше "meh", трябваше да измислят някакъв по-интересен сторилайн. И все пак си имаше своя принос към историята на Ру, та не е без хич.

# 653
  • София
Иначе режисьорът се оправдал, че искал да е реалистично,
Като сме на темата, да кажа (не ме питайте откъде го знам Blush), че е супер реалистично "кака" от ОФ да печели средно по 70-100 хил месечно и сама да си опакова ... за да ги праща по пощата на някакви первота Rolling Eyes

# 654
  • София
Измъчихме го този Cape Fear най-накрая....не знам какво не ми хареса, но нещо има в него, дето не отива на Скорсезе и Спилбърг, не мога да определя какво е....Добре че е каста, иначе щеше да е пълна боза...Ейми Адамс и разбира се, вездесъщия Хавиер Бардем, шапки долу, просто брилянтни.

# 655
  • Berlin
Абе, сбъднал е някои мечти на сценаристите третият сезон на Еуфория, не може да се отрече. То на мен ми беше неудобно да гледам Сидни Суини в някои сцени.

# 656
В програмата на Дисни за Германия пуснаха филми и сериали на Hulu. Искам да помоля за препоръки за техни сериали. И още един въпрос - някой гледал ли е "Tell me lies"?

# 657
Има ли тема за руски филми и сериали?
Искам да препоръчам “Нулевият пациент”- по истински събития е, за установяването на епидемията от СПИН в СССР през 1988 година.
Не зная има ли го преведен и качен някъде, от ʼ22- ра година е.
Аз го гледам оригинал на техните филмови стрииминг платформи.

# 658
  • Berlin
Има.

# 659

Може ли линк?
Търсих, но не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт