Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 51

• 27 722
  • 518
  •   3
Отговори
# 345
  • София
Напоследък гледам Yellowstone, макар и не докрай съсредоточено. Очаквах повече.
Yellowstone е класика. Всичко там е направено с умисъл и не трябва да се гледа между другото.
Аз направих същата грешка да го гледам когато излизаха една по една сериите преди много години и не ми хареса въобще. Обаче в началото на тази година когато си активирах sky showtime го изгледах наново от-до но този път с разбиране (както беше приказката Joy) и сега го видях по съвсем различен начин и разбрах почти всичко (за останалото има сайтове където обясняват малките детайли), включително и спин-офите (тези с числата) които дават много отговори на въпроси коита с възникнали в сериала-майка и този път ми хареса толкова че влезе в моя топ 5 на всички времена.
Тук вметвам едно обаче: днес точно най-сетне реших да си пусна поредния спин-оф: Маршали, и бляк, само с два епизода са на път да ме откажат. Личи си че е правено просто за да задържат някак Кейси и другите от резервата във франчайза. Дано поне да имат някаква идея как да да съберат разпръснатите парчета от основната история отново. Ще изчакам и другите епизоди на Dutton Ranch, и товага ще ги прегледам и тях. Дано поне там нивото е по-добро, защото Маршалите е пълен боклук засега.

# 346
  • София
Същото мисля и аз. Само финала на Маршали си заслужава. Гледай и ще видиш защо.
Аз гледах заради Кейси, Томас Уейн и Мо.

Ранчото на Дътън обаче е друга бира. Там темпото е като в шоуто майка. Не бързат. Не търсят краткия успех пред дългосрочния. Усеща се спцеифичната Йелоустоун атмосфера.

# 347
  • София
Ха дано (за Dutton Ranch), Маршалите ги отписах вече и едва ли ще им стигна до финала.

# 348
На мен ми е някак недомислено засега, но ще видим Simple Smile

# 349
  • София
На мен ми е някак недомислено засега, но ще видим Simple Smile
Тук главният въпрос който трябва да се зададе е "Защо толково много държат именно на тази земя?" и от там като се гледа малко, започва се изяснава, а след 1883 и 1923 вече всичко кристализира, макар че аз поне умишлено тези два спинофа ги изгледах преди последния сезон на сериала майка. Така ефектът стана още по-голям и финалът знаменит.

Последна редакция: пт, 12 юни 2026, 23:38 от dido2k

# 350
Ще докладвам пак, като го довърша.

Преди това пък догледах Hacks – той ми беше много приятен. Джийн Смарт е страхотна.

# 351
  • Berlin
Има специална тема за всички сериали на Т. Шеридън.

# 352
Нямам друго по темата. Написах и за Hacks.
Пробвах и 30 rock, също очаквах повече Simple Smile

# 353
Да, финалът на Маршалите ме кара с нетърпение да чакам следващия сезон.

Ранчото на Дътън ми харесва.

А Йелоустоун е просто разкош, но за мен цялата сага е такава, като се почне от 1883.

# 354
  • Вестерос
The Marvelous Mrs. Maisel започнах наскоро, препоръчвам го и мисля, че съвпада с това, което търсите.
O да!

# 355
семейството ме нави за Престъпен Рай, никак не е лош, за пръв път да си падна по нещо, което го дават по тв...

# 356
Един глас и от мен за Мисис Мейзъл. Има една сцена, която си пускам понякога (спойлер)..
Скрит текст:

Тед Ласо също е позитивен и приятен.

Последна редакция: сб, 13 юни 2026, 17:09 от Plectruda

# 357
Загледах Стар сити. Жалко, че са само 4 епизода досега.

# 358
  • UK
Стар сити , свурзан ли е с For all mankind?

Aз си гледам Спешно отделение, всичките 15 сезона ги има на Нетфликс, вече съм го преполовила. Ноа Уаили е супер, аз съм забравила, че той се пристрастява към фентанил в един от сезоните. Много, много звезди се появяват в този сериал. Преди няколко серии пациент беше Джордж бащата на Шелдън, млад като момче си беше. Всички актьори от др. Хаус са тук, вчера, пациент беше президеншата от Скандал.

# 359
  • София
Стар сити , свурзан ли е с For all mankind?
Да, показват гледната точка на Руснаците и май вървеше като паралелна история по времето на основната, но за последното може и да греша, защото още не съм го гледал - чакам да излязат всичките епизоди

Общи условия

Активация на акаунт