Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 51

• 30 270
  • 553
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
,,The Righteous Gemstones" (2019-2025)    https://www.imdb.com/title/tt8634332/
Ами, харесвам сериали, в които не мога да предположа какво ще се случи в следващия епизод, в които има от всичко, а в случая и повечко Wink. Води се черна крими комедия, аз бих добавила сатира, че и гротеска. +18! Хареса ми и му давам 10/10.

# 541
  • София
Някакви отзиви да дадете за Finding Her Edge на Нетфликс (пресен, пресен), когато го изгледате. 😊
Гледам романтика, фигурно пързаляне, може и да е добър.
Ще чакам мнения тук.
https://www.imdb.com/title/tt35495058/

# 542
  • София
diavolo,
не е нещо особено, но става за бързо гледане. И колко да е пресен: излезе още през Януари. Аз лично вече почти съм забравил какво се случва, но като цяло главните герои изобщо не ми бяха симпатични Blush
Преди няколко години пак по нетфликс имаше друг подобен Spinning Out който поне според мен е доста по-добър.
Има също и друг с фигурно пързаляне пак там: Zero Chill но той си е изцяло детски.
Инак Finding Her Edge поне засега го дават че ще има втори сезон, така че може би се е харесал повече на масовата публика.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 19:15 от dido2k

# 543
  • София
Оооу, сега ми излезе като ново предложение и си казах, че понеже е петък и Нетфликс го пуска днес, изобщо не съм проверявал, защото нямам време.

# 544
Аз пък гледам нещо, дето всички сигурно сте го гледали, без мен. Страхотен сериал, страхотен! Under the dome. Ама как съм го пропуснала..
А отделно и книгата не съм чела, а на Стивън Кинг много съм чела.
Та ми е много интересен.

# 545
Аз го почнах но нямаше субтитри а ми се искаше да хвана сюжета и затова го оставих ..

# 546
  • Berlin
Zero Chill го гледахме с децата преди време, приятничко сериалче.

# 547
Аз пък гледам нещо, дето всички сигурно сте го гледали, без мен. Страхотен сериал, страхотен! Under the dome. Ама как съм го пропуснала..
А отделно и книгата не съм чела, а на Стивън Кинг много съм чела.
Та ми е много интересен.

Не е лош сериалът и актьорите са много симпатични, но има минимална връзка с книгата. Общото е, че градче е затворено под мистериозен купол, имената на някои от героите също са взаимствани от книгата. Иначе има доста големи разлики в сюжета и финалите са коренно различни.

# 548
Аз гледам Джини и Джорджия. Много ми хареса, аз обичам тийн сериали( не че е само тийн де) . На 3 сезон съм и мислех, че е последен, но явно ще има и 4- ти.
По принцип си търся сериали, които са приключили, че с това чакане на сезони, хич не ми е кеф 😁

# 549
започнах един руски сериал Черен Облак, в който всеки, който главната героиня си пожелае умира, това, че тя е с труден характер и многото смърт правят сериала интересен, засега само първият сезон е прееведен

# 550
Разболях се и от скука, докато пазя леглото изгледах сезон 1 на Younger.
Сяя... нищо няма да изпуснете, ако не го гледате. Но пък е идеален за гледане с очите на човек с висока температура.
Просто е сниман 2015-та, иначе си е топ сериалче за времето.
Сериите са по 20 минути и се поемат за един ден.
Държи вниманието, но ако изпуснете реплика, няма нужда да връщате, за да разберете какво се случва.
7/10

# 551
The Gilded Age сезон 4.
Има и вече първия клип от HBO, очаква се скоро и тийзър/трейлър.
В Редит пишат, че края на октомври/началото на ноември трябва да започне новия сезон.

# 552
Ann Droid по ББС. Не е нещо, което сама бих избрала да гледам, но ММ го пусна, та и аз се зазяпах и захилих.

# 553
  • Варна
 Преполових ,,The Hawk Loni" https://www.imdb.com/title/tt27550719/, но не ми е интересен, затова благодаря на Блу, още днес ще видя дали и аз ще се захиля Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт