Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 51

• 45 003
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Гледам Silo. Преди това Fallout  и Maul. Някак мудни ми се струват постапокалиптичните сериали. Някой може ли да даде отзиви за Andor? Заслужава ли си. Първите два епизода не ми хванаха окото. Maul  ми хареса s1.

# 571
  • Бургас
От известно време се каня да препоръчам тук точно сериала “Интервю с вампир” (и “Вампирът Лестат”, който реално е трети сезон на предния от общото “Vampire Chronicles”). И на мен това лято алгоритъмът ми предложи доста клипчета с актьорите и след препоръка от приятелка го изгледах на един дъх и сега съм направо обсебена 🫣 Не бях гледала Сам Рийд в много други неща, но тук е абсолютно феноменален като Лестат!

В такъв случай тогава да ти препоръчам този мини сериал - Жертвения агнец.
https://www.imdb.com/title/tt8709928/

# 572
  • София
От известно време се каня да препоръчам тук точно сериала “Интервю с вампир” (и “Вампирът Лестат”, който реално е трети сезон на предния от общото “Vampire Chronicles”). И на мен това лято алгоритъмът ми предложи доста клипчета с актьорите и след препоръка от приятелка го изгледах на един дъх и сега съм направо обсебена 🫣 Не бях гледала Сам Рийд в много други неща, но тук е абсолютно феноменален като Лестат!

В такъв случай тогава да ти препоръчам този мини сериал - Жертвения агнец.
https://www.imdb.com/title/tt8709928/

Има го в Apple TV, чудничко! Ще се пусна още тази седмица. С него съм си заплюла и The Newsreader по Нетфликс, но този ще е по в стилистиката на Вампира като гледам.

# 573
  • София
Две леки летни сериалчета по Netflix. Summer'36, френски, Агата Кристи вайб.
Oasis, испански, в скъп курорт се развива действието, вайб на White lotus.

# 574
У нас продължаваме с екранизациите на книги на Харлан Коубън. В последните дни изгледахме Run Away и The Stranger, снощи започнахме Safe. Към момента не са ми омръзнали с постоянните си невероятни развои, може би заради това как цалостно са изградени сериалите и актьорите.
Исках да гледам полския The Wood, да видя как поляците виждат историите на ХК, но дъщеря ми беше против. Тя пък искаше да продължим с нещо с Джеймс Несбит, Missing You не сме гледали още с него, но пък за този сериал оценките са наистина слаби.

# 575
  • София
Някой може ли да даде отзиви за Andor? Заслужава ли си.

Да, много е добър. Засължителен за гледане. 😊

# 576
Ted Lasso се завръща в сряда, нямам търпение.

# 577
  • Berlin
Ние тъкмо започнахме с 1ви сезон с малкия, хем и да си го припомним малко. М/у другото вече имаше две сцени с едно момиче, което дриблира с топката. Спомням си, че тогава си помислих, че може да има нещо по-натам с нея и футбола, но нямаше. Сега цял нов сезон с женски футбол!

# 578
  • София
Идвам с две препоръки:

Proud по HBO Max, полски сериал, страхотен, силен, може би не е подходящ за по-консервативни хора

Landman по Sky Show Time, невероятен Били Боб Торнтън...

# 579
Диди какво ще рече "не е подходящ за по консервативни хора" ??

# 580
  • София
The hunting wives по Netflix. Група жени от хайлафа на Тексас. Интересни персонажи, убийство, неочаквани обрати. Ще има втори сезон през есента.

# 581
Диди какво ще рече "не е подходящ за по консервативни хора" ??
И аз исках да попитам, като един по-консервативен човек. 😅

# 582
The hunting wives по Netflix. Група жени от хайлафа на Тексас. Интересни персонажи, убийство, неочаквани обрати. Ще има втори сезон през есента.

Чакам го от момента, в който изгледах първия.

Очаква ли се трети сезон на "The Four Seasons", знае ли се?

# 583
  • Berlin
Да, тъкмо вчера изгледах втори сезон и пишеше, че ще има трети.

# 584
Идвам с две препоръки:

Proud по HBO Max, полски сериал, страхотен, силен, може би не е подходящ за по-консервативни хора
И аз го гледам.

Главния герой е хомосексуален. Има сцени с него. Не ми се струва чак кой знае колко разкрепостено, но може и аз да съм по либерална. Изгледала съм 3 епизода и си мисля , че по- хард сцените са минали ( според сюжета съдя)

Общи условия

Активация на акаунт