Проблеми с Vinted

• 420
  • 6
  •   1
Отговори
Някой от България имал ли си е проблеми с продавач от сайта? Купих продукт, който финално е с липсваща част и неработещ. Нямам достъп до продавача да се изясним. Явно ще ми е пръв и последен път с тия.

# 1
  • София
Те доставят ли до България? Доколкото знам, не... Аз не съм поръчвала, но би трябвало да има опция да го върнете. Пишете на съпорта на сайта. Не оставяйте нещата така Simple Smile

# 2
С доставчик взех. Имаш право два дни след получаване да се оплачеш, после само на арменския поп. Съпортът казва същото. Поръчах и еър фрайър. Ако и той не работи, хващам въжето и столчето. Grinning

# 3
  • София
Е минали ли са двата дни? Ако не са, действайте Simple Smile Или тя е била отбелязана като доставена при превозвача? В такъв случай, много кофти се е получило, но просто не е трябвало да поемате риска..
Пробвайте все пак да опишете ситуацията на съпорта на сайта. Предполагам, че ще разгледат случая.

# 4
Отдавна минаха. Две седмици пътува дотук. "Съпортът" май само на думи е такъв, защото има едни автоматични отговори и това е. Само 20 паунда беше, тук в Емаг е 385 лв. Как да не се поблазни човек?! Ще търся сервиз, ако баща ми не се справи. Реално парочистачката свети и нагрява. Дотук добре, само че капачката не се отваря и няма как да напълня вода.

# 5
  • София
Ами то доста, меко казано, изгодно сте го взели. Трябвало е да ви светне лампичката, че нещо не е наред. Стискам палци да може да се оправи и да не е твърде скъпо. В случая Vinted обаче нямат вина, защото е минало доста време.
Дано поне другото не е "греда" Simple Smile

# 6
Определено ни приключват любовните отношения и това е. Не планирам да се местя в Англия, че адекватно бързо да правя рекламации. Grinning Ибей като се държат на положение, те печелят.

Общи условия

Активация на акаунт