Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 170 - май 2026)

• 74 381
  • 892
  •   1
Отговори
# 480
Уж прегледах и не открих, но все пак да попитам-има ли активна игра на нескафе долче густо в момента?

Търсих и аз днес, не открих.

Взехте ли си пратките от Чисто? При всички ли са само с два препарата? Аз получих смс за утре.

# 481
Презвъняват всички, после чак звънят пак на невдигналите,  е се притеснявай те ще ви звъннат пак следващите дни Simple Smile

На някой, който са му звъняли от Киндер и не е успял да вдигне обадиха ли му се пак. Вчера имам пропуснато обаждане и от тогава никой не ме потърси пак.

# 482
  • Бургас
Току-що ми звъннах от Кока кола. Искаха справка за айбана ми, че им изписва грешка. Ако има нула или буква О, явно го отчита грешно.
Казаха, че тази вечер или утре ще имам превод!
Така, че наглеждайте си сметките!

# 483
Е да чакам с нетърпение 10-те евро които спечелих с нечовешка борба за целия месец Satisfied

# 484

В сторе.бг

# 485
  • Варна
Карлсберг от днес https://footballmoments.bg/ вафли Хипер https://prestigepromo.bg/Hyper2026/

# 486
Някой регистрирал ли си е за Прингълс?Иска ми мейл и парола,а не пише къде е първоначалното.

# 487
Някой регистрирал ли си е за Прингълс?Иска ми мейл и парола,а не пише къде е първоначалното.
Аз вчера писах имейл на орбитко ,защото не мисля да си отварям магазин 😀

# 488
Каква е играта на Прингълс?

# 489
Каква е играта на Прингълс?
В магазин Лидл два броя награди колонка или някакъв спортен сет

# 490
  • Nesebar
И аз имам превод от колата,доволна съм 100 евро

# 491
Явно са си взели поука и може да се регистрира за Прингълс.

# 492
Получилите превод от Кола в коя банка сте.
Аз съм в обб и няма още превод.

# 493
  • Бургас
Аз съм с ТиБиАй и нямам превод, а снощи човечеца каза, че днес ще има. Син ми е на ДСК и той няма.
Явно в понеделник.

# 494
  • София
Получилите превод от Кола в коя банка сте.
Аз съм в обб и няма още превод.
Първа инвестиционна. Още снощи бяха в сметката. Но може да зависи и от Кока-Кола. Аз бях от първите печеливши, съответно от първите, които си изпратиха данните. Едва ли могат да преведат парите на всички едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт