На море в Гърция 2026 - II

• 39 730
  • 638
  •   3
Отговори
# 630
  • София
Молец,
Благодаря за разказа и снимките, карат човек да отвори букинг и Гугъл мапс веднага и да започне да мечтае 🩵

Последна редакция: сб, 04 юли 2026, 16:18 от Ellie D

# 631
  • София
Молец благодаря за прекрасните снимки, определено имам поле за размисъл за следващата година ❤️

# 632
Да попитам кой път препоръчвате към Ситония, плс.

# 633
  • София
И назад съм писал , ако ще ходите до Ситония юли и август за препоръчване е пътят даден Ви в тъмно синьо .
Не го препоръчвам през нощта , все пак е през планината , но иначе е страшно спокоен път , без камери , без полицаи , без задръствания , само в района на езерото има малко повече движение по него но бързо се отминава участъка .

# 634
а много планински ли е? като покрай банско - гоце делчев, който ми е много неприятен, макар два пъти вече да съм го минавала, или не толкова с височини и много завои и без изпреварване? предполагам го предпочитате заради задръствания покрай солун, иначе къде би имало? благодаря!!!

# 635
  • В полите на Пирин планина
По-планински и с повече завои е от пътя между Банско и Гоце Делчев след Ставрос към Арнея. Минете през Полигирос.

# 636
  • София
По групите препоръчват този маршрут, ако околовръстното е в червено на навигацията.

# 637
arino, вариантът е силно препоръчителен, ако крайната ви точка е района на Ставрос, но за Ситония е въпрос на предпочитания и условности. През Арнеа се пътува доста по-бавно, отколко стандартния маршрут през Солун, но пък тя самата е много приятна за разходка и прохладен обяд или кафе пауза, така че вие преценете. Ако не ви се мотае в Арнеа, предложението на Lady Brinne за Полигирос е съвсем резонно, по-лек маршрут е.

# 638
Ние вчера минахме по маршрута, показан от yovanka - много е приятен. Пътят е ремонтиран и нов, има малко завои в един участък, но не са нещо страшно. Пътуваше се доста леко, определено и друг път бихме минали оттам ако е задръстено околовръстното.

Общи условия

Активация на акаунт