Мами в арабски страни-Kul aam u intum bkher!!Mabruk l jdide#23(tlate u asherin)

• 16 777
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
но утре ще ви вдигна рано-рано за отчет  smile3521.
Лека и мека /както казват хората  Twisted Evil/

Ти нас ни остави, гледай да не вдигнеш друго.... rotfImao rotfImbo

# 151
Лека и от мен!!

Добре, че мъжо не чете български, че отдавна да ми е клъцнал нета  Mr. Green Mr. Green

Дадохме мат`риал на хората да има да четът до сутринта  hahaha bowuu

Лека вечер на всички!!

Ноич, Ели   bouquet Hug

# 152
И аз ви оставям, че кекса ми загоря нещо  Confused, но утре ще ви вдигна рано-рано за отчет  smile3521.
Лека и мека /както казват хората  Twisted Evil/

Добро утро   bouquet Heart Eyes

Черпя ви с леко загорелия кекс  на сватето Mr. Green

Изкарах много "мека" нощ според спуснатите директиви  Twisted Evil ( Ели да ти се връща  Mr. Green Blush), но не и лека. Joy

Лек и мек ден на всички. Heart Eyes Joy

На победителите честито, възхитена съм от резултатите ви. Heart Eyes Mr. Green noear  tiptoe 55  Wink

# 153

Добро утро момичета!!!

#Crazy Сватенце, какво беше това ранно включване?!? Кексче ли ти се хапваше, та не можа да се наспиш  Laughing? Приготвила съм ти пълна закуска  Hug. Дай да хапнем, че такива вкусотийки ми се присънват вече  Weary.
Хайде на отчетааааа  smile3508. Миленка, вади бумагите и калемчето и записвай  Twisted Evil.
Аз съм 3.5кг долу  newsm44 /е, вчера бях 4, но от радост си върнах половинка  Joy/. Хайде, сега сте вие на ред. Пийнете кафенце и давайте отчет. А Ноичка ще я назначим за рефер, накрая да избере победител, че ако се съревновава с нас сигурно ще ни сложи в малкия си джоб с нейните фитнеси и японски чуда  Blush  newsm51.
Весел ден ви пожелавам. Отивам да си направя сутришното плуване и след това ще ви проверя отново.
 Hug

# 154
Добро утроооо!!

Хайде на отчета!!!

Ели, поздравления!!
Мерси закафенцето и закусчицата!  Heart Eyes

Ноич, ако си забравила, че днес е понеделник, аз ти напомням, че е, и че днес е ден за отчет!!  smile3508
Не ни отклонявай вниманието с тези постинги..  Joy

Имам предложение, специално за Ноичката.
Ако някой не е свалил достатъчно или пък е качил  Twisted Evil през този период, може спокойно просто да се отчете колко кекса е изпекъл.  smile3532

Хайде диетуващите къде се покрихте?  newsm08

# 155
  • O.A.E./ Пазарджик
Геееееееееееееейййййййййййййй!
ко направихтре вие, ма.
ама права е Даниела, ходете верно ги правете тия кексове, не обсъждайте само рацептите по нощите Laughing
Любов, ако закъснея за срещата да знаеш, че вие с тия 3 страници сте виновни.
нали съм Мара Подробната и аз да не изпусна мохабета. Mr. Green
лек ден за сега от мен.

п.с.
Ноич, нали се разбрахме, че секирата е кожена Twisted Evil не бой се Laughing

# 156
Миме, отивай да се обличаш, че ще закъснеем.
После ще четеш или аз ще ти го преразкажа на живо!!

Ноич, не бои се, както е казала Мария, ха-ха  Laughing  , покри ли се в палатките, а?  smile3534

# 157
Добро утро Hug

Нои4ке много бързо се изнесе Naughty Не ме пренебрегваи,а даваи от4ета.
Знам си аз,4е ще хапвам торта,тези кексуални емоции едва ли идват от плодовата салатка,Я кажи сега колко шоколада уважи Mr. Green

Ели 4естито Hug бравос на тебе явно дуспи4ките добре ти се отразяват Laughing

Лек и диети4ен ден  bouquet

# 158
Ели 4естито Hug бравос на тебе явно дуспи4ките добре ти се отразяват Laughing
Я дуспичките, я нещо друго  Mr. Green. Казвайте сега с Любето каква торта ще ми правите. До сега никой не се отчете освен мен, затова приемаме, че аз съм победител  newsm44 нали така?

А сватето я оставете. Тя сигурно вече има направление към някой мол в Ал Кхобар. Милия сър Джон, да му е жив и здрав джоба  Rolling Eyes. Да видим каква ли глоба ще получи днес  Twisted Evil.
А вие госпожи от Шаржа??? На кафенце ще ходите без да го обсъдите с милите дружки  Naughty??? Браво, браво. Поне хапнете по нещо и за нас, че да не ви е много голямо наказанието  Twisted Evil.

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 11:13 от elip

# 159

Ти гледай освен това да е здрава, права и корава и добре нато(пор)чена Twisted Evil Mr. Green  rotfImbo bouquet

До кукане. Laughing

# 160
Здравейте  Hug

Аз се отчитам - нищо не съм свалила  Sad. Няма торта  Crazy
Честито на всички пазнували   bouquet !

Ноя, какво ще гълташ мила ?  Shocked  Не се притеснявай толкова  Peace Щом в БГ го правят натурално и няма изпукали, значи е шега работа  Hug  Rolling Eyes Стискам палци  Peace

Ние вчера бяхме в Банкя на кръщене на малкия ми племенник. Беше прекрасно ! Общо взето станах по-малко от 10 пъти, което е рекорд и то защото Илияс се заигра с другите деца, а не тичаше, като свободен електрон  #Crazy Тук наистина е много зелено и времето е чудесно, особено навън. Мимето да каже  Wink Чудесни са снимките и Зайед много е пораснал, а сега ходи и в гърне е-хе-е-е.... Честито !

Ели, браво за килограмите, ако и Веси и Креми и Ноя се похвалят с такива драстични резултати - ще чакам да споделите тайната . Моля !!!! Особено Веси, която е вегетарианка, като мен и не може да пази НВД или подобни. Съжалете се над бедната и дебела душа  Sick

Приятна седмица  Heart Eyes

# 161
  • по пътеката
леле, какво е това нощно бдение тука, при това масирано! #Crazy а, само кекс сте правили явно! Mr. Green да бяхте пуснали по една камерка, бе! Crazyмоите, снощи, какво им стана и на тях, до 3 сутринта  са стояли! Tired линда се наспа до 23 4аса и ми разказа играта, докато не легна баща й, няма споко! аз като алжирски терорист спах на кутийки! то китайците са го приели за мъ4ило това, тъкмо се унесеш, мамо искам вода, пак аха -и пак пиш, гладна съм! луднах!
за от4ета, аз смъквам много трудно, от4ет към лятото, хахаха!още връщам килата дето ги сложих в добавка!та нямам стартова линия! Whistling
браво, ели, аз тези 4 кила ги боря 10 месеца ве4е! с променлив успех и нищо не става! ако съм на диета със спорта се прозявам непрекъснато и ми се смеят мъжете, мислят  ме като вас, денонощно кексане и недоспиване! какви ли фантазии им създавам, оле боже, срам!като ми познават и знаят мъжа, викат- тази му пие  кръв4ицата от бъркане на яйца и нощен кекс! отивам да си приклю4а с линда пала4инките, 4е поне това на първо 4етене забърках, нали са най-бързи!лек ден, по4ивайте малко, 4е .....!ще ми паднат керемидките, дето нямам! Mr. Green

# 162
  • O.A.E./ Пазарджик

Ти гледай освен това да е здрава, права и корава и добре нато(пор)чена Twisted Evil Mr. Green  rotfImbo bouquet

До кукане. Laughing

отвратителна си Heart Eyes

Сноу, не стига, че включи за един ден, ами и почна да го използва. снощи не искаше да си ляга и през 1 минута -"пик-пик" сложа го, напъне се -2 капки.
"айде да си лягаш!"
"нооооооооооо, пик-пик."
с рев си легна и чак ох,ох- пречел му памперса Joy
верно си е било да "увиране".

Любе, забравих да питам Бути за колата за утре да ходим до фестивалния. после Peace
гледам последно време доста магазини са отворили там.

така се загрях, че не ми се яде манджа. опуках половин диня и отивам да спя.
до после.
и XXX ги оставете за по-късно Mr. Green

# 163
така се загрях, че не ми се яде манджа. опуках половин диня и отивам да спя.
до после.

Ноич, това не е за изпускане  Joy hahaha
Въпросът тук е: от какво ли се е загряла въпросната госпожа, след като аз знам, че Мr Бутти е в Дубай?   bowuu
Ноич, обръщам се към теб, защото ти знаеш отговора?!  rotfImbo
Почти сигурна съм  smile3532

А за всички останали, които дадът верен отговор, ще има награди!!  smile3525

Ели, в момента пека тортата, която ти спечели с най-голяма преднина!!  newsm44 newsm44

Лека и кексова седмица ви пожелавам!!!

# 164
Ха здравейте !
До сега бяхме на вън , записах Фатима на ясла , да видим дали ще я вземат имам 10 точки , 
което е много добре .
Пък и тя им е в списъците от както е родена .
Сега хапнах на две на три и съм на линия за момент , после пак се залавям да чистя , простирам и да пусна поредната пералня .

Общи условия

Активация на акаунт