Мами в арабски страни-Kul aam u intum bkher!!Mabruk l jdide#23(tlate u asherin)

• 16 736
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
не бои се  Grinning нЕмаш стигане  Peace
tи просто ми разби маи4ините фантазиите с тези твои ероти4ни помисли #Crazy като запо4нем от аватарите ти и стигнем до ли4ните ти съобщения Mr. Green Heart Eyes току виж го огрее на мубарак като80w крушка Laughing

# 76
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Взимам си забележка прекрасна и отивам да си редактирам поста!! Ама къде го видя бе... аз нарочно го написах с такива букви да те пробваммм... ей зорко око си !  Heart Eyes

# 77
Ех, като стане въпрос за нещо неприлично еротично и веднага се забелязва оживление. Heart Eyes

Не знам какво ви става, но напоследък витае недоизказано еротично напрежение, с нож да го разрежиш. Blush

Сигурно са ни заразили очакващите мами с техните хормони и класически сънища. rotfImbo

# 78

ноя още ли си на думата си  очаквам да  убедиш мария за годеж bowuu

Казана дума, хвърлен камък, веднага ще лобирам за теб Wink После да не ме биеш заради свеки Joy Heart Eyes

Благодаря на секс лолитката  за последната редакция. Mr. Green Hug

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 19:20 от Noia

# 79
Не набеждаваи жените в о4акване  Naughty простено ни е  Peace
А ти какво извинение ще представиш за сексуалният ти нагон в последно време.Не знам кои искаше да се отбие за едно рунд4е (а може и пове4е) след пострижката на Сър-а .  luvbed
А?Пострижката била виновна Heart Eyes

Слаба карта съм аз Confused О4и пълни ръце празни,дет се вика  Hug
Отиде ни репутацията на сапунен сериал.Сега да не ни упрекнат в XXL Wink
Любе следващият път добре си помисли върху заглавието,да не заблуждаваме хората с какви особи си имат работа Wink

Спирам се,4есна пионерска  topicclosed

Я кажете сега една рецепта за Кекс,класи4ески такъв,нашарен със какао Grinning

# 80

Я кажете сега една рецепта за Кекс,класи4ески такъв,нашарен със какао Grinning

1dating  loveuuu Drunk luvbed EFP smile3543 stork-boy stork-girl 1stroller 1stroller  babyuu passifier newsm63

# 81
Миленка аз се включвам с частта по кекса

4 яйца
1 чаена чаша и половина захар
2-3 супени лъжици олио
полвин чаена чаша топло прясно мляко/може и вода/
1 бакпулвер/той се слага в млякото/
1 ванилия
2 чаени чаши брашно
разделяш сместа на две.на едната половина се слага какаото.после всичко се слага във формата за кекс .
Да ви е сладко   bouquet Hug

Гледам Ноя ме е изпреварила с класическата рецепта Joy

# 82
Кате , Честит Имен Ден и на твоят татко !  bouquet
Много здраве , дълъг живот и много щастие !
Фатима , глупачето на мама стои в спалнята звъни на домашният звънец и тича да отваряме вратата .
После се сърди , че няма никой и  направо ме изпълни с тия нейните номера .
Да ви се похваля вече сме зъбати , макар още да не са и излезли всичките зъбчета пак е нещо тъкмо вече се бях притеснила , че сме много назад със зъбите .
Ноя , успех на прегледа !  
Миленка ето ти една -
3 яйца
1ч.ч. кисело или прясно мляко
2/3 ч.ч. олио
1ч.ч. захар
2ч.ч брашно
1 ванилия
1 бакпулвер
настъргана лимонена кора
какао

Разбиваш захарта и яйцата до побеляване на жълтъците .
Добавяш на бавна струя олиото , следва млякото .
Накрая брашното заедно с ванилията , бакпулвера и лимонената кора .
От получената смес отделяш около 1 кафена чаша , която смесваш с какаото .
В предварително намазана форма с масло и набрашнена изсипваш половината смес , следва тази с какаото и довършваш с останалата смес .
Печеш на 180-200 градуса .

# 83

Сега да не ни упрекнат в XXL Wink

Ами да, как не се бях сетила  doh , това е ключът към палатката. Laughing Вие си го гледате вместо Лека нощ, деца и Добро утро, България и после си проектирате фантазиите върху нещастните си посестрими, дето всички сайтове са ни клъцнати и на края пак ние на топа на устата. Twisted Evil

# 84
Гале, Дани, мерси за рецептите за Кекса, никога не е късно човек да научи нещо ново. Мен защото не ме бива по импровизациите , та залагам на класиката.  bouquet

Дани, успех и на мъжа ти. Peace Ако тези дни усетите леко земетресение, да знаете, че епицентърът му е в Бахрейн. newsm43такъв страх ме тресе Embarassed

# 85
Ноя , не така де ти си силно момиче , пък и едва ли боли колкото едно раждане , така че ще се справиш !
Още веднъж успех  Hug !

# 86
  • O.A.E./ Пазарджик
никакви XXL не са , ами направо са  XXX Laughing
Ноич, на теб съм ти писала на лични, че ще ни баннат накрая Embarassed
и какво имаш предвид, че ще съм гадна свекърва ли Mr. Green

днес за Зайед беше големия ден! започна да ходи в гърнето bowuu даже и за 2-3 капки си казва и сваля гащите. увря му главицата. утре ще черпя, че като гледам вече сте преяли. да не мрънкат диетуващите.

лека от мен!  bouquet

# 87
Еи я на особи4ката  Hug пак какво си помисли Laughing явно готварската ти книга е първи том на Кама Сутра #Silly залагаи на класиката,в кърпа ти е вързано Twisted Evil
Горката ти,с толкова сателитни и кабелни телевизии,не ми казваи 4е нищо не хващаш Mr. Greenследващото ми идване ще те разследвам tongue

мерси за рецептите моми4ета Hug утре ще направя,4е саралииките ми втръснаха ве4е Wink
Дани 4естити ви зъб4ета. Hug не се притесняваи,при всяко детенце е разли4но. Grinning

# 88
БРАВО!!
БРАВО НА ЗАЙЕД!!!
Хайде честито, Миме!!!

Ей, моми, вие пак сте ги почнали едни темички, ама то
Ноя с този нов аватар направо пращи от енергия и още нещо.... Mr. Green Heart Eyes

Миленка, не знам за НойчиЦИЦАТА, тя сама ще си каже  hahaha hahaha

А пък за Зайед, скъпа Ноя, виж ми по-горните мнения, моля  Peace Crazy
Двете с Деси да си отваряте очите, че да не станат грешки  Joy

Лека вечер, мацки!!  bowuu  bouquet

# 89
:

Миленка, не знам за НойчиЦИЦАТА, тя сама ще си каже  hahaha hahaha

леле отиде коня в рЯката doh разсипана съм,утЕпана съм.грешка,грешака 4овешка smihesorry

Общи условия

Активация на акаунт