Мами в арабски страни-Kul aam u intum bkher!!Mabruk l jdide#23(tlate u asherin)

• 16 768
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Миленка, ами, не знам, но вече го има повече от три пъти цитирано в темата  Joy Joy

Предлагам да си удължиш престоя в Бг, докато се уталожат нещата тук в Гълфа  hahaha hahaha

Тази рецепта за кекса за това ли я искаше, да пратиш кекс като извинение, а  Laughing Laughing Hug
Ама няма да ти мине номера, наш`та Ноичи..ца е на диеткааааа  Joy Joy Joy Joy Joy

# 91

леле отиде коня в рЯката doh разсипана съм,утЕпана съм.грешка,грешака 4овешка smihesorry

Не се прави на луда, мила  Twisted Evil  Stuck Out Tongue Winking Eye newsm27, за да няма  bishop

Любиту, стига с тези недомлъвки  Twisted Evil, казвай направо, заплюла си Зайед или ще конкурираш Мима като свекърва? Mr. Green Там вече не знам коя ще надмине другата по съвършенства rotfImbo

# 92

И то каква:36 ДДД  smile3533

# 93
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Какво ще рече това 36ДДД???? Shocked

# 94
Мале, Ноич, от къде тези палатки, мила?  Whistling Whistling

# 95
Природата е била щедра, изсипала хубост, ум и ....палатки, не мога да се оплача. bowuu Joy

# 96
Кате, и аз не знам, къде се продават палатки  Joy
Ноич..ца ще ни светне  hahaha

# 97

Дата, месец и година на раждане... rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 98
Луда гъба си ти!!!

Ама да ти кажа сега седя си тук и си умувам дали не те засегнах с онова обръщение Нойка, ама то много се римува добре с Нойка секси бройка!!!!!!!!!!!!!!! hahaha Joy Joy Joy

# 99
Ах, Любе, каква скрита лимонка си била... Joy... Joy Ама, така е, права беше баба ми като казваше, че който гледа надолу мисли за голо. Mr. Green

# 100
Луда гъба си ти!!!

Ама да ти кажа сега седя си тук и си умувам дали не те засегнах с онова обръщение Нойка, ама то много се римува добре с Нойка секси бройка!!!!!!!!!!!!!!! hahaha Joy Joy Joy

Кате, удари един джин да ти се просветлят нещата и избистрят концепциите. rotfImbo

# 101

Дата, месец и година на раждане... rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green

Ами, няма как - с каквито си се събрал, такъв ще станеш (май не беше така, ама вие разбрахте какво искам да кажа)
Тя твойта баба много игрива била, а  bowuu Mr. Green

# 102
Луда гъба си ти!!!

Кате, удари един джин да ти се просветлят нещата и избистрят концепциите. rotfImbo

Два дена липса във форума и нещо не съм в час със шегите...
нищо де ще му цапна едно, ма защо реши че е джин, от ника ми ли??? Mr. Green

# 103
Ей луд умора няма, от вас Веси не може да се отчете колко килограма е свалило момичето. Laughing

Мен ме няма за отчета утре, в командировка съм. Mr. Green

# 104
естествено,4е си в командировка Laughing не ти се 4ерпи с торта.нали  Mr. Green
нищо аз и с пасти4ка ще се задоволя,само ако е от сухите,ще те помоля и за пиво,да не ми приседне Laughing

Общи условия

Активация на акаунт