Мами в арабски страни-Kul aam u intum bkher!!Mabruk l jdide#23(tlate u asherin)

• 16 727
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
А добро утро! мечката иде Twisted Evil нямА да ГАЗЯ, наспах се и съм в добро настроение :mrgreen

Успокоих се, стръвницо  newsm62, тъкмо си мислех, че завръщането ти ще породи сеизмични вълни, (ама нали мен друго ме люлее, та в момента всички сетива са ми притъпени), породени от могъщия ти гняв, а ти даже и на килограми не го докарваш като истинска мецана. smile3534 Къде си тръгнала, пиленце? Twisted Evil

Миленич, как да ти поискам списания като първо тях ще разтоварят като ти видят свръх-багажа пак. newsm48 Освен това за какво ми е хамбургер като имам сочен стек за вечеря? bowuu smile3533

Катенце, мисля те. Heart Eyes Hug  bouquet

Любиту, не искам да те разглезвам с много обяснения в Любов, че току виж пак си ми метнала някоя секира в гърба.   love001

Марси, не става, не го вдига инструкторът ми, но чинно стои до мен един час. Mr. Green За сега наблягаме на кардио за отслабване, нищо интересно, като почнем  еротичните пози по разтягането, ще ти ги обясня на лични.... Joy Wink

# 211
здравейте момичета!похапнахте,попийнахте,а сега на фитнес. newsm39аз след малко отивам и се надявам да сваля някой грам.остават ми още 3кг.и съм във форма. smile3533на почиващите,приятна почивка.на работещите,лека работа,а на диетуващите,успешна диета! Joyпийте REDUCTIL 10mg.,бъркайте по-често кекс и ви гарантирам,че ще отслабнете. jump running

# 212

Само като четох оплакванията на тема странични ефекти, хипохондрията ми веднага влезе в действие и ме хванаха всички на момента. Mr. Green

Поздравления за успеха.  bouquetзащо не се записа в готварската тема за кекса като си такава майсторка Joy

Момичета, не бъдете ЦИЦИи и отворете очите на незнаещите в готварския, за справка:как да направим шарен кекс. rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Аз отивам на ФРЕНСКИ с детето, за да няма проблеми като майка си като порасне, макар, че има шестица в университета и й се отдава като роден. Joy Joy

# 213
Голям пожар сте в Тунис, ей smile3521 Сигурно инструктор ви е разраждал върху тредмил и с кекс са ви захранили. rotfImao rotfImbo #Silly

# 214
  • по пътеката
 аз ползвах редуктил, свалих 5 за месец,сложих 10 и ми се раказа играта на хормонално ниво, холестерола нагоре. затуй сега си бъхтя ангелите, ама така по-дълго ще си съзерцавам мускулестите  сладури!а и редуктилът не е по джоба на всеки! даже с отстъпката за аптеката!абе давайте натурално!аз днес не бях хи4 в настроение, заради линда съм пропуснала звъненето на инструктора за сменен 4ас и се бъхтих сама! явно ми е ли4ало, 4е не ме кефи сама и нали са ми другар4ета, оправиха ми настроението!ама накрая!
сега пак сме  в борба за мишката, праща ме да спя линда! така,4е до после!

# 215
Я да ви побутна отзад, че отидохме на втора линия. Wink

Марси, чета аз смесен час и се чудя какво е, но така е, като не съм в час. Laughing

# 216
  • по пътеката
ноя, ти за смесени двойки ли питаш?ами при мене си знаеш моно-  няма, все сме смесени! Mr. Green

# 217
ноя, ти за смесени двойки ли питаш?ами при мене си знаеш моно-  няма, все сме смесени! Mr. Green

newsm78 какви смесени двойки, да не играете спортна гимнастика? Mr. Green иначе те знаем, че си падаш по моното: моно-гамна дама по моно-кини. Sunglasses  grinning039 Heart Eyes

# 218
  • по пътеката
ноя, ако си пускам cv, ще ти дам на тебе, много ми дигна рейтинга с моното, хахаха тати ще каже а, кините в къщи за ли4но ползване!караш ме да се замисля за първото определение!

# 219
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ееее, хубава работа, защо сме на втора страница!!!! Naughty

Виждам добре сте си изкарали и днес... Така не се включих нито с рецепта за кекс, нит с месенето, нито с шаренето.... но пък снощи омахах 3 парчета сметаново руло за повишаване на холистерола, но най-вече на настроението!!!
Естествено резултата е на лице, днес виждам живота през розови очила:

Утре до обед съм си удома и съм свободна да си пия кафето със всяка от вас, която желае, а после отивам на щафетно бягане и на иху: Ще правим в 16:50 в  най-дългото право хоро от около 800 човека, в морската градина във Варна...

# 220
LЗдравейте и от нас!
Големи кексове, големи илюстраций, гимнастики и шарене е било!
Ама си е весело така!Верно я обърнахте в голям разммер(ХХL) темичкарта!
Какво да ви кажа за нас, бяхме във варна и най официално се извинявам на катето  но с две щурави деца картинката беше пълна и програмата повече от запълнена!
Много сладко си бъбрите!
За отчета аз за 7 дни съм 1 кг надолу и май съм на последното стъпало но не губя кураж за следващата седмица да грабна приза!а и леко отклоних малко от диетата а и тази седмица мисля да започна и ксинекала!Само да не се оплескам много че много дриливи тези хапчета Crazy!!!!
ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ НА ВСИчКИ ПРАЗНУВАщИ!
А нойченцице ти си силна жена и ще се справих с лапането на маркуча!ама такова цветно стего докарали, много ме расмяхте!
хаиде лека от мен че каква глава ме цепи какво чудо!

# 221
ноя, ако си пускам cv, ще ти дам на тебе, много ми дигна рейтинга с моното, хахаха тати ще каже а, кините в къщи за ли4но ползване!караш ме да се замисля за първото определение!

Нямаш проблеми, дай ми телефона за справка към cv-то ти, ще потвърдя колко си благонадеждна и моно-перспективна. Mr. Green

CV-то на сватето е по-дълго от списъка с магазини, които са обявили ЛИКВИДАЦИЯ  след днешното й посещение. Joy Половината магазини в Джедда са ударили кепенците заради нея, но тя докато не настани парите от продажбите на кекса, няма да миряса. Twisted Evil

... но пък снощи омахах 3 парчета сметаново руло за повишаване на холистерола, но най-вече на настроението!!!

Да не си живяла в Омаха в минал живот? Joy

Харесваш ми в розово, подчертава по естествен и ненатраплив начин 40 D-то ти ( датата и месецът ти на раждане) rotfImbo

Искам и аз на хорото, да не кандидатствате за Гинес? Mr. Green

# 222
Креми, крайно време беше да се появиш. Naughty Тъкмо бях пуснала в действие пипалата на октопода да снесат информация за теб, ама не ме огря. Mr. Green

# 223
  • Варна, а по празниците в Ямбол

... но пък снощи омахах 3 парчета сметаново руло за повишаване на холистерола, но най-вече на настроението!!!

Харесваш ми в розово, подчертава по естествен и ненатраплив начин 40 D-то ти ( датата и месецът ти на раждане) rotfImbo

40 Д, кой месеце е... и по кое летоброене... аз знам месеци с 28, 29, 30 и 31 дни!!! Joy Joy
Ти на четирдесет дневки ли ги караш месеците?

# 224

40 Д, кой месеце е... и по кое летоброене... аз знам месеци с 28, 29, 30 и 31 дни!!! Joy Joy
Ти на четирдесет дневки ли ги караш месеците?

По цифровото летоброене в сантиметри и инчове..... rotfImao rotfImbo Анадък? Mr. Green капиш? тифхами? поняла? undertsand? Joy Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт