Съпруги на военнослужещи - 36

• 10 329
  • 415
  •   2
Отговори
# 405
  • София
Мила СЕТИ_БЕТИ, честита и благословена да си на многая лета! Наздраве за твоя здраве!

# 406
Сети, честит рожден ден! Бъди здрава, все толкова изискана и страхотна! Пожелавам ти слънчеви дни и много усмивки!
Весела вечер! 🥳❤️

# 407
  • Пловдив
Ехе, имаме си рожденичка. Сети, да си здрава, щастлива и с много късмет. Весел празник.

# 408
Seti Beti, здраве, късмет и усмивки ...

Добро утро!

Сн.: Джардини-Наксос

# 409
Затишие! 🤔
Отпуска/ваканция, море 🌊/планина ⛰️, бира, цаца/пържени картофки, летни игри и емоции ...

# 410
СГГ, болнични и скокване до личния на малката... 🫣
Добро утро, добър ден, аз вчера и днес съм болничен, че вчера ММ го викнаха за служебно погребение на техен колега и се наложи аз да си остана вкъщи с малката. В Сряда сутринта се оплакала на госпожата към 10ч, че нетърпимо я боли под ухото вратлето и не може да си движи главата, много силно я боляло, плакала много, обади ми се госпожата, взехме я и татко й я заведе до личния веднага. Пуснаха изследвания, прегледал я, детето си реве от болка, държи си врата, ходи с наклонена глава и не я мести изобшо, върти се като робот ... Мястото с болежката точно където са лимфните възли... Но слава богу изследванията бяха супер, никакви завишения на левкоцити и црп... Но завишен показател, който за пръв път чувам, че съществува креатинкиназа, който показвал дали има възпаление на мускулна тъкан... Та нашето момиче със схванат врат явно от поза на спане или изстиване от климатици или течение.
Днес вече е по-добре, върти си главата по-спокойно. И така. Приключения разни такива при нас.
Чула доктора, че казал за лимфен възел и вика вчера - Мамо, ще ми се разплете ли възела вече, че май днес по-малко ме боли 😂😂😂😂

Вие как сте?
СГГ, чудесни снимки ни показа. Поддържаш ни тук да не изчезнем, ама и аз се завръщам, ето ме! ❤️
Сети, как изкара рождения ден? Беше ли си поръчала специални подаръци, имаше ли изненади?
Фло, как сте вие, на къде ви вее вятъра цялото семействооо?

Оставям ви, че обещах сладкиш с праскови, че имам едни дето всеки момент ги зове кошът, но ще ги спася 😂 до скоро!

# 411
  • Пловдив
Край на седмицата, край на месеца.
От утре нов месец, нов късмет. Аз ще съм с нови хора в екипа, дано свикнат бързо с работата.
МисЮ, и моята госпожица е била така, но от възпалено ухо. Да се оправя бързо Кати т.е. да се разплита вече този възел.
СГГ, мерси за снимковия материал.
Ние ще отскочим до Стрелча за два дни, малко да сменим обстановката, че доста стрес понатрупах в последните седмици. Да се понакисна в минералната вода, дано не е неприятно, че там водата е топла. Но пък ще се разхлаждаме вътрешно с нещо с много лед.
Прекрасни почивни дни на всички.

# 412
Дунди, гледаха ушите, нямаше изгледи да са те... Надявам се да не е пропуск на лекаря, но склонна съм да вярвам, че щом като сега е по-добре, не са били те. Иначе ни каза, ако се влоши до следващите дни, или вдигне температура (до сега не е вдигала изобщо откакто се оплаква) да я водим на Васил Априлов във ВМИ... Дано не се налага.
На вас приятна почивка и успех с новия член на екипа. Дано се сработите заедно! 🍀

# 413
  • Стара Загора
Здравейте дами, влизам в темата с един въпрос. Скоро някой от вас ходил ли е във ВПД Рибарица, интересува ме реновирано ли е, какви са условията и климатици дали има в стаите? В други ВПД-та сме почивали, но в Рибарица не сме били.

# 414
Привет на всички, моля за актуален телефон на агенцията ВПД , от седмица звъня на стационарния в сайта , само -вашето обаждане е важно за нас -по 30 мин чакам и никой не вдига
Какво са толкова заети,още ли има разпродажба на карти?
Искам просто да задам няколко въпроса ,но уви...цяла седмица нямам късмет с този номер.Та ако случайно от вас има някой по -различен номер ще се радвам да сподели.

Мерси

# 415
  • Стара Загора
Привет на всички, моля за актуален телефон на агенцията ВПД , от седмица звъня на стационарния в сайта , само -вашето обаждане е важно за нас -по 30 мин чакам и никой не вдига
Какво са толкова заети,още ли има разпродажба на карти?
Искам просто да задам няколко въпроса ,но уви...цяла седмица нямам късмет с този номер.Та ако случайно от вас има някой по -различен номер ще се радвам да сподели.

Мерси
Гледам, че днес са публикували неусвоените карти https://militaryclubs.bg/wps/portal/clubsmilitary/home/news/svob_karti_liato

Общи условия

Активация на акаунт