Съпруги на военнослужещи - 36

• 9 365
  • 383
  •   3
Отговори
# 240
"Най-голямото богатство не се носи в джоба, а в сърцето..."

Добро утро! ☕️♡

Успех и от мен днес на детето! Да е спокойна, ще се справи отлично сигурна съм! ❤️

Хубав ден на всички! 🥰

# 241
  • София
Благодаря. момичета!
Приготвила съм менчето с вода и след малко тръгваме. Снощи трудно е заспала. Нормално е. Сега е спокойна.
Тръгваме!

# 242
Успех и от мен!
Ние утре трябва да заминаваме за Гърция, а от вчера кучето е болно. Снощи съм си легнала след 1 ч, че ходихме до една ветеринарна клиника. Тази сутрин пак ходихме, пуснахме изследвания, едните излязоха, другите по-късно. Притеснено ми е. Тук сме сами и няма на кой да разчитаме да го гледа. Дано вечерта е по-добре, че не знам иначе. Аз дойдох на работа, че имам да свърша някои неща.
Хубав ден на вас!

# 243
Днес се мъкнах по разни институции. То ОББ (изключително смотана банка), Виваком, личен лекар (редовно ни звъни за годишни прегледи. Даже се престарава. Лепна ми направления за гинеколог, ендокринолог, кардиолог и очен)... Кога и къде и как ще ги наредя в рамките на месец не знам... И тъй. Та да препоръчате някой ендокринолог в София?

# 244
...
Flo 51, успех и днес на детенце!

Последна редакция: пт, 19 юни 2026, 07:00 от СГГ

# 245
Петттъъкк...🥳
‘‘Животът е толкова прекрасен, колкото е вътрешното ти усещане за него."

Добро утро! ☕️♡

# 246
  • София
Добро утро, прекрасни!
И днес стиснете палчета за децата, които ще атакуват и превземат рубежа наречен математика! Дано се справят. Hands Pray
Днес нямам нищо спешно. Волна програма. Каквото - такова. Ако стане - да стане, ако ли не, и утре е ден. Grinning
Ще се занимавам с нещо,  което ми е на сърце. Правя си лекции за есента. Завърших Късната възраст - време на загуби или време на възможности. Сега си събирам материали за следващата - Митове за късна зряла възраст. Надявам се да се получи добре и да бъде освен интересна и полезна.
Прегръщам ви и ви желая спокоен петъчен ден! Hug

# 247
Поздрави от плажа. Пия мохито и се пека.

Приятна вечер на вас!

# 248
  • София
Привет и от мен!
СГГ, НИА, елате при бабите на гости и прочетете пост номер 521, 522, 527, 530. Тсм има информация.
Като добри алерголози препоръчвам доц. Генова. Приема в Пирогов.
Внучката не е съвсем доволна. Не е решила  задачата за сплави, за някаква златна гривна. Каквото и да е, вече се свърши.
Уморена съм и отивам да спя.
СЕТИ_БЕТИ, щом сте на морето, значи кучето ви се е оправило. Почивайте си.
Лека нощ, прекрасни.

# 249
Flo 51, благодаря!

# 250
"Не можеш да сложиш лимит на нищо. Колкото повече мечтаеш, толкова по-далече стигаш."
Добро утро ☕ ♡

Здравейте и от мен, включвам се след доза палачинки на тиганчето със Стич, разни други домакински дейности и предстоящи такива...но важното е, че уикенда ще ми продължи до Сряда, защото съм в отпууск!
Иначе сме добре, ежедневие, действаме по задачи.
Фло, стискам палци да е доволна от резултата госпожицата.
Сети, приятна почивка! ❤️ Кучето как е? Оставихте ли някой да го наглежда? Или е с вас?
Радинка, завърна ли се от пътешествие? Вие не отивате ли сега от утре в първата смяна на морето? Ще чакам да кажеш отзиви за тази година, че нали знаеш, че и ние не изневеряваме на това място.
За лекари в София аз не мога да съм полезна за съжаление.
СГГ, благодаря ти, че се включваш! ❤️
Мъниче, отдавай се вече на почивкааа! Мина ли събитието с надуването на балони, май за тези дни беше?
Магиии, как сте? Няма те тези дни! Надявам се, че сте добре! ❤️

Отивам да си направя едно фрапе, после излизаме по задачи, вчера бях и на фризьор, отметнах и това. Трябва да си купя балони с цифри, че съм замислила едно рожденденско видео, да видим ще ми се получи ли 🧐😂
Хайде приятен дееен! 😘

# 251
  • София
Добро утро, добър ден.
Ето ме и мен.
Оцелях. Нещата бяха наистина злЯ касто казват от моя випуск. На работа имах много тежка, времеемка и дългосвиреща седмица. Но всичко прикрючи успешно и аз съм много удовлетворена. Снощи едва гледах "Народът на Вазов" в Народния и сега лежа... не знам от кога не съм правила нищо. До първа възможна отпуска имам точно месец, но все пак днес го приемам като ден за почивка. Вкъщи след всичкото пътуване е бедствие, но лека полека. 
Фло, и моят син не се беше справил съд сплавите в неговата година (бяха маскирани като торти), още помня че като му казах, че тортите се решават като смеси и сплави се ядосваше защо са торти - на сплави го знаел.
Гледам море започва да се появява... и аз искам... но след два месеца - ужас...

# 252
  • София
Привет и от мен.
Късно станах, изпих си кафето и мързелувам. Няма уроци, матури, напрежение. Най-после спокойствие!
След малко отивам на стреща със съучениците, в дома на една от тях. Хареса им преди време, когато се събрахме у нас. Знам, че ще изкараме хубаво.
Нямам време за повече приказки.
Почивайте си, правете това, което ви е на сърце. То не може все тази дума "трябва" да ни ръководи.

# 253
  • Пловдив
Привет, вече от правилната страна на балкана Joy
Мис Ю, довечера е събитието. Тъкмо оправих прическата на Госпо'ицата
И такова нещо не бях правила, и такова направих Joy
Сега си пека ноктите, та докато трябва да бездействам, реших да мина, да ви видя Joy
С Радинка сме заедно, другия месец на море, объркала си месеците Stuck Out Tongue Winking Eye

Официално вече съм трети курс! И за днешния абитуриент и бъдеш курсант, съм подготвила изненада :
Естествено и фуражка има, но за не си имам цял сценарий Joy

Айде оставям ви, че е ред на дясната ръка, пък с лявата не мога да пиша Joy

# 254

Общи условия

Активация на акаунт