Съпруги на военнослужещи - 36

• 11 567
  • 450
  •   1
Отговори
# 435
Честит празник, Дафинов лист! Желая ти на първо място здраве, оттам нататък всичко, което получаваме, е подарък.
При нас някакви каръшки неща се наслучиха, чак не ми се говори. Важното е, че каквито щети имаме, то са свързани с ламарини и финанси. Не със здраве. Благодарна съм за това.  
Желая ви спокойна и прохладна нощ! Аз релаксирам малко на двора с музика и песента на щурците.

# 436
„Бъдете близо до всичко, което ви кара да се радвате, че сте живи.“ – Хафез

Добро утро, прекрасни момичета!
Благодаря за страхотните пожелания - да ви се връщат стократно! Черпя виртуално с тортичка.
Вчера ми беше много емоционален ден - имам си гости, отпразнувах го на концерт - типично в мой стил - какво може да иска повече човек?  Животът ме научи да ценя всеки един момент, да трупам преживявания и спомени, а не предмети и т.н. Годините вървят толкова бързо, че понякога се питам - кога мина това време, наистина ли си на толкова години /не се чувствам на ... няма да казвам на колко Laughing/? Следвам съвета на мисълта за деня. Важното е да имаме години пред себе си!
Снощи се прибрахме късно, но аз пак се кукнах рано, рано - в понеделник ще си скубя косите и няма да ми се става, но в събота защо пък да поспя?
Мис Ю, чакаме разказа ти.
Дунди, ти го можеш Simple Smile
Сети - неприятно, дано бързо се оправят нещата.
Фло - ти накъде си?
Доизпивам си кафето и после ще правя закуска. Днес е ден за нищоправене и забавления. РД продължава Satisfied
Хубав ден!

# 437
Добър деннн!
Дафиново листенце, май ще я караш 3 дни яли, пили и се веселили! Приятен да ти е деня и днес!
Сети, много неприятно, но дано бързо се оправят нещата и да сте спокойни! ❤️
Фло, при теб какво ново, как вървят дните, почиваш ли си в жегата или пак си на 100 места по всяко време 😀❤️
Дунди, ще се справиш, как няма! Стискам палци да са доволни служителите, както и ти от тях!
При нас както казах динамична седмица! Вторник бяхме на гости на приятели, децата се налудуваха на двора. Сряда бяхме на детски рожден ден на едно от най-близките ни приятелчета. Четвъртък беше кулминацията на седмицата, бяхме на концерт на летния театър на Роби, един младеж, дето моето момиче му знае повечето песни и много искаше да отиде като разбра за концерта. Намерих билети от една група във фейсбук на 1ви ред и веднага ги взех. Изненадах я и беше чудесна вечер за нас двете. Петък пък й беше последния ден в градината. Пак си беше вълнуващо да знам, че повече няма да я водя там. Чак мен си развълнувах 😀😀😀 Днес сме по задачи, бяхме за подарък, че утре отново сме на рд на другата близка приятелка 😂😂😂 бе купон да има... И в понеделник е време за Сарафово... динамично, динамично... Отивам да пера, да събирам багаж и да се крием от жегичката... На вас пожелавам приятен ден!

# 438
  • София
Ето ме и мен в компанията. Тези дни имах административни задачи. Свърших ги с лекота. Навсякъде ме посрещаха, все едно само мен са чакали. Е нямаше хляб и мед, но е важен крайния резултат! Hands Plus1 Сега вече напрежението ми поспадна. Поспивам по повече и си почивам.
Снощи се прикреватих в прилично време, а сутринта станах в неприлично време - 11.00. Гледам да спазвам съветите на София Лорен за хубавеене.  Да ви напомня и на вас рецептата за деня. Няма само аз да хубавея, я. Stuck Out Tongue Winking Eye  Та:  12 часа сън, 2 часа фитнес и поне 1 орга*ъм дневно. Три неща са само, ама от тях до тук изпълних  едно. Наспах се.  Сега ще отида до Еконт. Ще тичам до там,  та може да ми се приспадне от фитнеса. Joy Е за третото няма никакъв шанс! Confused
Вие сте млади, всичко ви е наред. Само умната с третото...Stuck Out Tongue Winking Eye Визирам служебни ангажименти, ежемесечни истории и т.н. Grinning
Сега анкетирах внучетата, ще сготвя в китайския ресторант. Много са доволни.
При вас е пъстро. Има и веселба, има и тенекиени проблеми. Нека веселбата да продължава, а тенекии се изправят, главите да са здрави. И пак ще има веселба!
ДУНДИ, само така - строй се, преброй се! Аз съм за реда и дисциплината.
МАГИ, навремето бях с изкълчен крак и ползвах един италиански крем - Сераза. Помогна ми.
Къде са останалите?

# 439
  • Пловдив
Е, много лъвчета сме в темата.
Дафиново листенце, жива и здрава, купон да има.
Аз съм в петък 😂 Ще водя ММ на екскурзия с нощувки и хапване. Не със суха храна. 😂
МисЮ, поздрави на моята приятелка. На есен с песен в първи клас. Ако ще и с песен на Роби да е.
Фло, с нито едно от трите не съм се справила днес. Ококорих се в 7.00. Луда работа.
Аз съм доволна от новия екип, на старите работници не им харесва. Да видим тази седмица как ще е.
Прекрасни почивни дни. И се пазете от жегите.

# 440
  • София
Добро утро и от  мен,
Аз съм вече гроги, още седмица до лятната опуска, вече съм много изморена.
Честит празник на Дафиново листенеце на  патерици. Мила, пожелавам ти здраве, нестихваща енергия и много цвят в дните напред.
Мис Ю, при вас нестиващи купони и много емоции - супер лято,  горещи емоции и горещо време.
Тук по софийско се търпи времето.
Дунди и аз преди морето ще водя ММ на екскурзия, две нощувки с хапване (второто не знам къде и как ще е) и лешояди - надолу по Арда.
Фло, както винаги ме разсмя. Кракът бива, на моменти ме боли повече, в петък беше такъв кофти ден. Абе с лекове и без иска си педесетина  дни.... 
Днес ще съм шерп на ММ и ще помагам с разни гаражни и автомобилни забавления. После ще ядем нещо сготвено от доставчик...

# 441
„Трябва да танцуваш така, сякаш никой не те гледа, да обичаш така, сякаш никога няма да бъдеш наранен, да пееш така, сякаш никой не те слуша, и да живееш така, сякаш е раят на земята.“  - Уилям У. Пърки
Добро утро!

Маги, благодаря! Още малко остана, стискай зъби!
Мис Ю - при нас е повече веселили се, това с многото ядене и пиене го оставяме на другите.
Фло - де да можеше да изпълняваме всички заръки на Лорен, да, ама не - ние сме работни пчелички.
Дунди, весело да ви е и на вас.
Аз ставам да правя закуска и после още малко с гостите и ще се изпращаме.
Хубав ден!

# 442
Късно е ...
dafinov list, бъди здрава, бъди щастлива, бъди себе си!
Ваканцията при мама приключва, от утре сме на 🌊🏖️🌅.
Успешна работна/почивна седмица!

# 443
И аз със закъснение да пожелая най-вече и много щастие, Листеце!

# 444
  • София
Днес се отбелязва Деня на мързела.
Ма що не ги съобщават тези празници от ранни зори? Сега кой знае колко народ не се е възползвал и не е празнувал. Язък!
Хайде сега лека и спокойна нощ!

# 445
Привет!

Сн.: 12.08.2026 г.

# 446
И от мен един привет!
Водата чай, вълничка нито една... Малко кривотия с липсата на шезлонги и чадъри, ама нямат пари МО да обновят базите явно.. ще гледам на почивката с позитивизъм, няма да говоря за МО... Че.... Само ще си разваля следобяда.. 😂

Приятен ден на всички! 🌞

# 447
ХЕЙ, къде сте? И аз в неделя отпътувам към морето. Ние ще сме в Албена.
И поради предстоящата отпуска сега имам доста неща в работата. Даже сега ви оставям, че имам да пращам мейли. Приятна вечер!

# 448
  • Пловдив
Тук съм. Много работа имаме, а е много топло. Гледам повечето неща да се отхвърлят преди обяд и си тръгваме по-рано.
МисЮ, ние затова се движим навсякъде с чадърчета и сгъваеми столчета. Приятна почивка.
Сети, два дена и после моренце. Стискай зъби.
СГГ, ти къде си?

# 449
Дунди, чадъри винаги имаме, с нашите сме си, иначе трябва да се бием с някой сутрин 😂😂😂😂
Но не очаквах за шезлонги.... Ама догодина ще си носим май, освен ако не сподели някой от по-ранни смени, че са подобрени нещата 🫢
Ниа, ако искаш нещо да ти снимам, споделя, пиши ми, от първа ръка и както се казва "на живо" споделям ☺️

Общи условия

Активация на акаунт