Съпруги на военнослужещи - 36

• 14 192
  • 534
  •   1
Отговори
# 525
Мис Ю,влезнахме с 50 евро. Аз съм касиер на класа ,та ще е колкото кажа аз😂. Ние сме с вирус от четвъртък. Ния,сега аз се опитвам да видим . Но е ужасен вируса ,Ния ми направи 40,2 температура. Такова чудо за първи път ми се случва с нея. Да се похвалим нашият първокласник ще участват в тържеството по случай откриването на учебната година. Имаме стихче което още щом го дадоха го научи. Усмихнат ден,каквото остава от него де и се пазете от вирусите!

# 526
Да, сега върлува тази гад. Много деца около нас са с такава висока температура. Но всичките за около ден я свалят и после да добре.
Ние сме във Велинград за една нощувка. Много хубав апартамент наехме в последния момент. Днес се возихме на теснолинейката до Аврамово. Докато чакахме влака на гарата Стоянчо направо трепереше от вълнение... Много е щастлив. Тошко не се впечатлява толкова... Поразходихме се. Утре през пазара (ако има малини на добра цена, че и двамата го обичат мбого), за час през един много хубав детски център Спортен Велинград (сега Приключенци) . Ама и цените са ми много добри и обратно към София. В понеделник съм за дрешки за първия учебен ден и имаме час за фризьор и за двамата...
Мис Ю,влезнахме с 50 евро. Аз съм касиер на класа ,та ще е колкото кажа аз😂. Ние сме с вирус от четвъртък. Ния,сега аз се опитвам да видим . Но е ужасен вируса ,Ния ми направи 40,2 температура. Такова чудо за първи път ми се случва с нея. Да се похвалим нашият първокласник ще участват в тържеството по случай откриването на учебната година. Имаме стихче което още щом го дадоха го научи. Усмихнат ден,каквото остава от него де и се пазете от вирусите!

# 527
Радинка, пак добре сте минали! Браво на момчето, още от начало с изява, пък и старателен веднага научил, браво, браво!
Ниа, тази ваша разходка много добре ми звучи. Страхотно да си изкарате и утре.
Добре, че поне при нас спестих от рокля за 15-ти, че ще си е с униформата.
Май не ви казвах, че направихме фотосесия за начало на училищния живот. 😂 Нали си ме знаете, че обичам снимки. Ще кача след 15-ти във фейса, тук обаче е много обширна аудиторията и ще си го спестя.
Затова пък ви пускам една прекрасна снимка от днес и моето родно село.

Лека нощ!

# 528
Добро утро! Честит празник! Съединението не е само урок от миналото, то е и наша отговорност!

Днес слагам едно айс кафе, защото при нас е страшна жега. Този септември се превърна в август. Изобщо времето се премести с един месец. Както и да е.
Интересно ми е да чета за вашите вълнения около първия учебен ден и се изумявам колко години са минали, откакто аз се вълнувах така. Мис Ю, онзи ден четох ли, чух ли, някой да казва, че няма полза от притесненията около децата - така или иначе те ще си извървят своя път, ние само трябва да зададем правилната посока. Знам, че е трудно, но май наистина не е необходимо чак толкова да се притесняваме.
Фло, идва си есента, колкото и да е жега в момента.
Радинка, ти започна ли работа, да не съм изтървала нещо?
Ния, за децата винаги е интересно във влака, но да е кратко Laughing. Аз си спомням едно 8-часово пътуване с моя син от Шумен до Пловдив - добре, че имаше много тунели по пътя и ги броихме, че иначе не знам какво щях да правя. Интересно, интересно, колко да е интересно - час, максимум 2, после ги хваща съклета. Деца, това си е, не са като нас да седнат и да пътуват.
Ние вчера се разходихме, после традиционно ходихме в Йегерхоф - много харесваме това заведение. Днес ще решим какво ще правим - има събития в Пловдив.
Хубав празничен ден на всички!

# 529
Честит празник! 🇧🇬
Дафиново листенце, с удоволствие си взимам от това кафенце, любими са ми такива студени и различни кафета. Чисто кафе не пия, но всякакви такива както аз им казвам извратени са ми любими.
Съгласна съм с думите за вълненията, но все пак няма как и родителите да останат без притеснения.
И аз харесвам Йегерхоф, като имаме възможност ходим и ние.
Днес ще видим и ние на кое събитие ще отидем, още сме при майка ми, малко ще се разходим планинско и така.
Приятен ден!

# 530
  • София
Честит празник, България, честит празник, българи! Да пребъде нашата Родина!
Специален поздрав за пловдивските ни момичета! В Пловдив е пламнала искрата на Съединението! Всяка година тържествено се отбелязва този празник. Има къде да отидете, има какво да видите. Желая ви хубав ден!
От снощи сме столичани. Прибрахме се по хлад. Донесох един наръч магданоз. Сутринта до оправихме, сега ще го прибера във фризера. За зимата съм запасена. Grinning
Радвам се за вашите първолачета, МИС Ю и РАДИНКА. И моята малка внучка ще тръгне в ново училище, с нови деца и учители. От сега се вълнувам за нея. Имаме си традиция - на всеки 15.септември имаме тържествена вечеря или у дома, или на заведение. Нищо друго не планирам за този ден.
Пожелавам ви хубав, спокоен, семееен ден!

# 531
Фло, хубава идея ми даваш, ще направя и аз такава традиция за  празнична вечеря! Веднага слагам в календара събитието!
Благодаря ти!

# 532
Дръжте лицето си срещу слънцето и няма да можете да видите сянка." - Хелън Келър

Добро утро!
Предлагам кафенце за всеки вкус Simple Smile
Днес не сме на работа - де да бях всички седмици къси като тази. Пия си кафето с вас и после закуска и изпращам гостите. От утре на тръстиката отново. Вчера обиколихме някои музеи, поразходихме се из ценъра да отбележим празника. Хубаво беше, но кратко. Важното е, че било. След това чистене и разкрасяване.
Това е от мен. Хубав ден!

# 533
  • Пловдив
Добро утро и от мен. Все още от южната страната на балкана.
Използвам тишината, докато всички вкъщи още спят и си пия кафето с вас Heart
Трябва торта и баница да правя, а след това да събирам набързо багажа и пак към севера. Живот и здраве, когато пристигна пък трябва да залягам на д лекциите, че тест ме чака утре.

Оставям ви една виртуална почерпка по случай 20 ни годишниа и 16 рожден ден на Дреб Heart

# 534
Добро утро,
Мъниче, специални поздрави за вашите празници! Да сте живи и здрави всички! На Дреб пожелаваме успехи и всичко с което се захване да му сбъдва с лекота! На вас още дълги години разбирателство и подкрепа! Прегръдки!
Дафиново листенце, благодаря за кафето, сега като казваш къси седмици и осъзнавам, че до края на Септември моите все ще са такива. Което не е хич лошо.
Днес и ние ще сме по задачи, вече сме си у нас, домакински задължения и малко разходка по жегата ще е положението.

Приятен ден! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт