Съпруги на военнослужещи - 36

• 15 647
  • 581
  •   1
Отговори
# 555
И всичко си идва на мястото – кафето в чашата, усмивката на лицето, ведростта в погледа. Събота – лятото все още е тук.   
Добро утро!

СГГ ме е изпреварила днес Simple Smile
Успешна нова учебна година на всички ученици, родители и учители в темата!
И аз като Дунди ще кажа, че вече съм щастливка, че съм далеч от това. Докато сладурката тръгне на училище след четири години Laughing
Маги, ти си голям Пантелей пътник, но това е хубаво - виждаш нови места.
При мен е работна площадка, майсторът се накани на дойде, но естествено работи с темповете на охлюв. Ще трябва да почна почистването от единия край - може би кухнята и се надявам той да боядиса бързо, за да приключа с голямото есенно почистване. Това е при мен, освен работата, другата седмица чакам родителите ми и после евентуално ще ги придружа до Велинград, за да се настанят там в санаториума и аз да съм спокойна, че всичко е наред.
Пия си кафето и изграждам план за действие, ще видим дали ще го спазя Grin
Хубав ден!

# 556
  • Пловдив
Привет и от мен.
Изпратих половинката на работа, а децата още спят. Не, че нямам една камара работа, но ще ги оставя, да се събудят, да не им тропам и тогава ще я подхващам.
Баткото се прибра с един куфар учебници, които чакат, да ги подвържа. Отделно от тях, има и пране, но и моят куфар беше пълен, та сега има опашка за пералнята/сушилнята Joy
Остават ми още 3 седмици и си се прибирам, да си обърна внимание аз на апартамента (и къщата), че друго си е женска ръка да пипне Stuck Out Tongue Winking Eye

# 557
Включвам се и аз днес, добър ден!
Маги, направо си машина. Ама имаш вярна дружина вкъщи, да помага!
Дафиново листенце, дано бързо се справи майстора и да си се видиш спокойно вкъщи вече. Ние щяхме да почваме направата на спалнята за детска, но тази есен не се захванахме, сигурно ще е напролет. Пък аз съм израстнала без бюро и отделна стая, отличничка бях, така че мисля, че не сме закъснели с приготовлението много.
Сгг ❤️
Мъниче, това подвързване е ужасно 😂 а подвързах и надписах само броени неща, не като теб, но все пак 🫣
Ние снощи след голямо желание на дребчето и повтаряне от не знам кога се наканихме да отидем до двореца Кричим и светлинното шоу. Тази година има страхотни композиции, музикално оформление на някои места, много ми хареса, беше страхотна разходка. Днес сме с дежурен татко, ние чистим, перем, подреждаме.
Амбициозните хора пишат чингели и пунктири, че трябвало за втори клас да можела отлично всичко 😂😂😂😂
Пожелавам ви приятен ден, до скоро! ❤️
Една снимка от снощи.. розобер.

# 558
  • София
Привет, прекрасници!
Да се похваля ли, да се срамувам ли, ама днес станах в 12.00. Ами спало ми се е , поспала съм. Ако не си доспивам, как ще съм красива??? Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес ще сме на обери хладилник. Все пак мисля, да яхна прахосмукачката, четката за прах и паяжини и стирката. Ромео дава зор да ми помага. Ами няма да му чупя хатъра. Щом толкова ме моли...Stuck Out Tongue Winking Eye
На МАГИ, добре дошла и лек път. Blue Car
На ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ, здрави нерви, сложи си тъмните очила. Sunglasses
На МЪНИЧЕТО, да запретва ръкавите и да подхваща учебници и тетрадки. А защо младежът не свърши тази работа? Ама че съм гадна баба. До миналата година аз вършех това. Тази година вече не. Joy
МИС Ю, като не сега, напролет ще правите ремонта. Здраве да е. Hug
СГГ, на кои класове преподаваш? Дано да са добри децата. Hands Plus1
РАДИНКА, Боянчо ходи ли с желание на даскало?
СЕТИ_БЕТИ, сподели как започна при вас учебната година.
НИЯ, и при вас сигурно има емоции. Помня, как навремето и деца плачеха, а и аз подсмърчах. После мирясахме всички. Grinning
ДУНДИ, скоро не си ни разказвала за бебка. Виждате ли я?
С ЛУННО ЦВЕТЕ бяхме заедно на кръчма, на самия 15. септември. Изглежда чудесно и с право внукът й казва "кака" Разбира момчето от женска хубост. Много се смяхме... Joy
Хубав ден и без много да се напрягате и натягате. Работа ще има и след 100 години... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 559
Здравейте! Аз пооправих натрупаното от през седмицата, сега правя обяд и после излизам на маникюр и на Лунар. Ученикът още свиква, започва в 7:30, много ни е тегаво. Надявам се да свикнем лесно, ама надали. Малко съм в потрес от училището и маниера на директорката, разочарована съм, че досега учиха английски разширено всеки ден и му беше любим предмет, а сега само 3 часа седмично и то с учител с лоша слава… А директорката на родителската среща получи въпрос от майка: защо на нашия етаж в мъжката тоалетна едната няма врата, а на другата вратата не се затваря? Директорката не знаеше за този проблем и каза да ходели на другия етаж… Надявам се това децата да не ги впечатлява толкова, колкото нас възрастните. И такива неща. Утре ще сме на детски рожден ден и после ако успея да съчетая нещата искам да го водя на пробен урок по програмиране, че го влече и така пак неусетно ще ми минат почивните дни. Много бързо взе да ми минава това време, не мога да го стигна 😊
Чакам с нетърпение разказ от пътешественичката Маги
Фло, не се преуморявай, по добре спомени от излизане и срещи, отколкото от чистене. Хубаво сте се видели с Лунно цвете!
За ремонти с майстори не искам да чувам, но по неволя ще ни предстои една голяма разправия със сондаж….
За учебниците си платих да ги облекат в книжарница, аз само надписвах етикети. Но ако имах двама ученика, щеше много солено да ми излезе. Всичко така поскъпна, гледам да не го мисля и да се справяме с малко.
Приятен ден на всички!

# 560
Сети,  ако изследвате водата от сондажа в някакъв момент за някакви показатели, не задавай на хората, които ще правят това въпросът - водата от сондажа става ли за пиене 😂 това ми е любимия въпрос от 2 години насам 😂повярвай ми... От служебна гледна точка ти казвам - не става, ако не дезинфекцирате 🫣 пиши ми, ако решите да я вкарвате за използване в къщата 🥰

# 561
  • Пловдив
Учебниците са подвързани, дрехите - изпрани и прибрани по куфарите, униформите - изгладени!
Фло, подвързвам ги аз, на тях оставям честта, с надписването (най-омразното ми е това, от цялото упражнение). Преди принтирах директно на самозалепваща хартия и оставяше само залепването (още повече, че винаги бяха с уникални етикети, по техен вкус и предпочитания Joy ), но сега принтера ми е в Шумен, така че купих някакви готови етикети и ги оставих сами да си ги надписват.
Миналата седмица подвързвах на малката. Тя пък искаше тетрадките да подвържем първо с цветен картон, върху който си нарисува някакви работи и след това със самозалепващо то фолио отгоре - станаха страхотни, въпреки че повече си играх.
Как няма да унифицират размера на всички учебници? Rolling Eyes Уж са А4 формат, ама 2 учебника няма еднакви - единият със сантиметър по-къс, другия с 0.5 см по широк Imp На малката не ѝ прави толкова впечатление,но баткото е същият като мен - всичко трябва да е точно по размер, та си играх повече с неговите - всеки учебник си е с точно по мярка облекло Joy

Отивам сега да забъркам едни меденки, че съм обещала, да почерпя Simple Smile

# 562
Добро утро! Фло,какво да ти кажа ,за ходене ,ходи с желание но как се справя там е друг въпрос. Не иска да работи и да пише. Говори със съученичката с която стои на чина. Но ще свикне ,няма голям избор. Прибира се много изморен ,а като трябва и да дописваме е много трудно за него и за мама да запази спокойствие. По някога чак се радвам ,че не съм на работа. Че ако се налагаше и аз след работа да работя с него не ми се мисли. Усмихнат ден прекрасни!

# 563
"Щастието често се промъква през врата, която не сте знаели, че сте оставили отворена." - Джон Баримор

Добро неделно утро!
Изпивам си кафето и почвам отнякъде голямото чистене. Вчера боядисаха стената, имат още малко работа, но това не пречи аз да чистя основно. Само дето не знам как ще подредя нещата - все пак ходя и на работа. Може да пусна ден-два отпуск, ще видим. Нещо тази година нямам сили за голямо чистене - тези прозорци ме плашат направо. Цените на услугите обаче са до небесата и ще се наложи аз да си ги изчистя. Отделно дадоха разрешение за остъкляването и когато пуснат проекта ще трябва наново да събирам оферти и не знам дали до месец-два максимум ще се осъществи това. Идва си зимата и тогава няма да е подходящо за това. Съседката е адски недоволна, че казаха - профилно остъкляване, не безпрофилно, фучи, каза, че след две години ще си направи каквото иска, но мисля, че няма да и се получи. Подписали сме договори, ще има глоби и може да я накарат да го свали. Ей такива битовизми при мен.
Снощи ходих на едно четене, после се събрахме от танците та малко разнообразих.
При повечето от вас кипят училищни страсти Simple Smile, но тези години толкова бързо минават.
Хубав ден, момичета!

# 564
  • София

Добро утро и от мен!!!
Направо ми се изплъзна годината, а колко още неща ме чакат...
Но сега чета книга на плажа и чакам момичетата да се наспят.
Поздрави!!!

# 565
Стоянчо почна градина. Нещата са по-добре от очакваното. Вече изкара един цял ден там. На оставяне пищи, дере се... Но е спал и го прибрах усмихнат. Казват, че се присеща и поплаква, но като цяло е спокоен. Той казва, че госпожите са добри, не крещят, ама не ги харесва, защото много говорят. Не искал да ходи, но е добре и щом трябвало... Grinning
Тошко почва на 1 октомври. Надявам се да е по-адаптивен от батко си...

# 566
Какво е времето навън — няма значение, важно е в душата да има слънчево настроение!

Добро утро и честит празник!
Няма да навлизам в темата колко сме независими, от кого и от какво. Важното е, че България я има на картата на света! Дано я опазим!
Къде сте момичета?
Маги е на морето, Ниа има детскоградински неволи Simple Smile, а другите къде сте?
При мен днес е ден за независимо чистене на прозорците Wink Няма как, ще го жертвам този ден, чакам родителите си в събота и трябва да е изчистено дотогава. Снощи ходих на фризьор, смъкна ми половината коса, сега ми е малко странно, но беше необходимо да се освежи. Тези дни няма време за друго разкрасяване, но и това ще стане. Утре пак на тръстиката.
Това е от мен, стискайте палци да приключа днес. Каквото и да е времето прозорците ще бъдат измити Simple Smile
Хубав празничен ден!

# 567
Добро утро!

# 568
Честит празник! Сякаш не сме особено независими, но дано успеем да не затрием родината!
Ние днес сме с разходка по квартала, малко пазаруване, сега малко готвене и оправяне за утрешния работно-учебен ден и така. Чувствам се сякаш е неделя, не е лошо по средата на седмицата да има такъв почивен ден 😀
За съжаление обаче, след днес почивка чак Декември.
Като цяло нищо ново. За сега е спокойно в училищното пространство, вчера имаха контролно по БЕЛ, не знам какво е било, ще разбера, като госпожата ги върне. Утре имат по математика, да видим какво ще е и там.

Това е от мен, хубав следобяд и прегръдки! 😊

# 569
Лека 🌃!

Сн.: Музей на бойната слава - гр. Ямбол, 22 септември 2026 год.

Общи условия

Активация на акаунт