Добро утро!

СГГ ме е изпреварила днес

Успешна нова учебна година на всички ученици, родители и учители в темата!
И аз като Дунди ще кажа, че вече съм щастливка, че съм далеч от това. Докато сладурката тръгне на училище след четири години

Маги, ти си голям Пантелей пътник, но това е хубаво - виждаш нови места.
При мен е работна площадка, майсторът се накани на дойде, но естествено работи с темповете на охлюв. Ще трябва да почна почистването от единия край - може би кухнята и се надявам той да боядиса бързо, за да приключа с голямото есенно почистване. Това е при мен, освен работата, другата седмица чакам родителите ми и после евентуално ще ги придружа до Велинград, за да се настанят там в санаториума и аз да съм спокойна, че всичко е наред.
Пия си кафето и изграждам план за действие, ще видим дали ще го спазя

Хубав ден!

Уж са А4 формат, ама 2 учебника няма еднакви - единият със сантиметър по-къс, другия с 0.5 см по широк
На малката не ѝ прави толкова впечатление,но баткото е същият като мен - всичко трябва да е точно по размер, та си играх повече с неговите - всеки учебник си е с точно по мярка облекло 

Няма как, ще го жертвам този ден, чакам родителите си в събота и трябва да е изчистено дотогава. Снощи ходих на фризьор, смъкна ми половината коса, сега ми е малко странно, но беше необходимо да се освежи. Тези дни няма време за друго разкрасяване, но и това ще стане. Утре пак на тръстиката.