Съпруги на военнослужещи - 36

• 15 809
  • 586
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, днес ми е едно такова понеделнишко и щях да ви пожелая приятна седмица Simple Smile))
Ние сме добре, нищо интересно нямам за разказване, просто така бързо ми минават дните в ежедневни занимания, че няма накъде.
Сега съм на работа и се захващам със задачите.

# 571
Привет!
Есен е, есен! 🍁🍂🍁

Тази вечер има концерт на БТР, но аз съм у дома. 🙁

Последна редакция: ср, 23 сеп 2026, 19:24 от СГГ

# 572
Привет и от мен днес.
След подготовка на кутии за ученичката, вече тя спи, а ние почиваме.
Днес успях да отида на фризьор, подстригах се, боядисах се, свежнах малко, обичам си косата след фризьор, у нас не мога да си я изгладя така хубаво.
Утре пък съм на маникюр, така се случи да са поредни дни.
Детето на танци, гимнастика, училище, за сега й харесва, ще видим до кога.
На работа ми е лудница... Постоянно много хора, но пък какво да се прави, бързо минава работния ден.
Студено стана, не мога да преживея, че трябва да слагам якето и маратонките... Днес си бях по тениска и сандали, всички ме обявиха за луда 😂😂😂

Лека нощ!
Прегръдки!

# 573
Добро утро!

Мис Ю, не съм фен на лятото и високите температури. Съжалявам, но е време за есен и зима ..., а за теб 🤗.

# 574
,,Есента е време за прибиране у дома,време да се свиеш на уютно място с хубава книга."
Дона Пърсел Гласър
☕️📚🍁
Добро утро!

Как сте, момичета, къде изчезнахте повечето?
СГГ - с Асен Масларски бяхме съседи преди доста години Simple Smile. Много харесвам творчеството му. Благодаря, че ми припомни тази песен.
Мис Ю, браво на теб, разкрасила си се.
Аз се подстригах в понеделник, косата ми беше оформена, но във вторник с прозорците и т.н. като залепна на скалпа.... Както и да е, успях да се приведа в ред, за да отида на работа два дни с що-годе нормален облик Sweat Smile. Вчера бях в отпуск и довърших чистенето - като цяло ми отне три пълни дни, но разпокъсано, и след това започнах процедурите по разкрасяване - маникюр, боядисване на косата и т.н, та вече по-бива. Днес пристигат родителите ми и за това трябваше извънредно да си взема ден и да дооправя. Иначе никаква отпуска за тези дейности Smirk.
Колкото до студа - и аз хич не го обичам, все още не съм прибрала летните дрехи, но снощи извадих одеяло - направо си беше много студено. Дано има циганско лято.
Сети, така си минават дните и годинките в забързаното ежедневие.
Ами това е от мен, надявам се повече да се включат и да кажат как са. Почвам да пиша отсъствия по домова книга Stuck Out Tongue
Хубав ден!

# 575
Привет!
Днес съм Пепеляшка!
Пералня, сушилня, съдомиялна, прахосмукачка ...
По-късно - среща с приятелка, сладки приказки, есенна разходка, горещ шоколад ...

Времето е ☁️☁️☁️, но аз съм 🙂!
Есен е ... 🍁🍂🍁!

Сн.: днес

# 576
Здравейте! Днес съм ранобудна нещо, от около 6 ч съм будна, но се мъчих пак да заспя, но като знам, че трябва да ставам и не мога да се отпусна. А трябва да ставам, че имам час за маникюр. Женска съдба, какво да правиш 😂
Мъниче, пиши ми, моля те, за училището в Правец с какъв бал/точки успяват да влязат децата. Само 4 паралелки ли приемат? Моя много си хареса една от техните специалности - киберсигурност и да проуча докато има време, въпреки че и в София не съм запозната с гимназиите, трябва да разгледам дали има и в София нещо подобно. Ако знаете, кажете ми, да не харесам някое изпаднало училище… И да взема да го натискам отсега с математиката, че гледам вземат оценката от дипломата. От събота тръгва и на програмиране, дано да му харесва и да ходи с желание.
Хубав неделен ден на всички, аз ще се гримирам и тръгвам.

# 577
Привет!
Усмихната и приятна неделя! 🙂

Една девойка в своите мечти ...

Сн.: 26.09.2026 г.

# 578
  • Пловдив
Сети, за тази учебна година имаше свободни места и на 3 класиране. Минималният бал не знам колко е, но предполагам, че в статистиките ще излезе.
От тази година пуснаха новите специалности - звучат доста обещаващо. Между другото киберсигурност уча аз в момента.
Иначе са 6 паралелки всяка година.
Като цяло, аз съм много доволна от училището (и класният Heart) - имах доста резерви, но и в общежитието, и в самото училище ги държат изкъсо Joy

Покрай мен нищо ново иначе - или съм по пътищата, или съм на лаптопа Joy Остават ми още 2 седмици (доста уплътнени от към часове) и си се дислоцирам вкъщи Heart Е, на 8 се прибирам, а на 9 рано сутринта отново ще пътувам нататък за 3 дни, но ще съм само пасажер - ММ ще шофира Stuck Out Tongue Winking Eye

# 579
  • София
Здравейте и от мен. У майкини съм. След море, Германия, Йордания, Гърция се озовахме в Асеновград на слежебно събиране на ММ... и минахме да нагледаме бабите. Обрахме гроздето и го митнахме в бидона за вино (мама ще прави вино !?!?, ама пък що да не прави). Сега сме със синковеца на полигон да си покаа малко и да потренира. Чака ни път до София и утре уж почивам (ама ще имам лекция във ВА и лютеница ще правя, че на мама и донесли домашен зарзават). Трябва да правя.лекция за една конференция и на 7 октомври към Солун... нещо много ми се забърза ежедневието. Малечка засега е въодушевена от пети клас.
Сети, и нашият батко едно време беше приет в Правец като алтернатива на ТУЕС, но това не е за него и на трето класиране избра езикова. Сега чака с нетърпение 1 октомври да започне студентството.
Фло, как е малката внучка в новото училище?
Как са първолаците? А майките им?
Поздрави на всички и до скоро!

# 580
Халоу неделно. При нас нещата са добре. В четвъртък изпращам Тошенце на ясла...
Живи здрави на 1 ноември се връщам официално на работа...
Днес пране, пране, готвене... И така.
Нещо чета по диагонал и прочетох, че Маги ще прави лютеница във ВА. Явно съм направила страшна физиономия. Със сър много се смяхме...

# 581
Здравейте, прекрасни! При нас два дена голям студ и се крием на топличко. Боян се опитва да се разболее,надявам се че съм успяла да го засека. Нашата кака си няма и на идея какво иска да учи а е в 7 клас. Първо искаше военна като баща и . Аз не съм много ок,иска ми се нещо с медицина да има реализация ноооо. Като се сетя,че на нейните години моята майка се набърка и не ми позволи да уча това което исках,гледам да прехапя език. Първокласника всеки ден измисля нещо ново. Вечер чак ме е срам да ида да го взема. За две седмици колко щуротии е направил.... Първо влязал в женската тоалетна да я разгледа,след това избил зъба на едно дете че му извило блузата,яздел съученик докато госпожата изпрати детенце което го боляло корем. Всеки ден води преговори ,че той Не може да пише и в последните 5 мин.си написва всичко. Момичето с което ги водим заедно мн говори, мина през няколко деца за другарче по чин. Последното е било дете което въобще не е говорили, е и то вече говори от петък е сама на чин. Просто вечер се червя ,говоря и той на всичко намира начин да е най-отгоре. И понеже госпожите познават каката ,едната ми каза: "Колкото Ния Вие кротка,толкова Боян е пожар". Ама то и да разказвам с виждане става. Мъничето може да потвърди. За лютеница тази година пропуснахме от миналата имаме 130 буркана,направихме само печени чушки,пенджур,патладжан с чушки но на шайби,кисели краставички и кетчуп. Като цяло няма кой да яде. Зверовете филии не мажат,добре че ММ влачи с куфара 😂. Лека и успешна седмица на всички.

# 582
Още 2-3 дни за адаптация към новата учебна година, но след това ще има отсъствия ... 😉

# 583
  • Пловдив
Радинка,  просто като идея - военен лекар. Така и вълкът ще е сит, и агнето - цяло!
На Боян съм му абсолютен фен! Магарето в калта той не си оставя Heart ...като че ли ми прилича на някой Joy И като стана въпрос - Госпо'ицата се разубеди от Широка лъка (много съм щастлива от този факт). И идея няма къде и какво иска да учи - колебае се между танците и дизайна, а варианта, да отиде при брат си сякаш изпадна някъде из небитието (Ура!)
Казала съм, че за образованието няма да им се бъркам (мен 3 пъти ме спираха, да не упа това, което исках, та затова сега на тези години пак уча, но това е съвсем отделна тема). Мога да дам съвет, мога да изкажа моите възгледи, но в крайна сметка решението къде и какво да учат, си е изцяло тяхно.
Баткото определено не сбърка с избора си и с ръка на сърцето мога да кажа, че много се радвам, че не ме послуша и не си остана в МГ-то в Пловдив.
Дано и овнето има късметът му и да попадне в клас, в който ще ѝ е интересно.
Иначе тя от 2 клас си държи на мнението, че иска военна да става, ще видим след още 5 години на същото мнение ли ще е Simple Smile

# 584
  • Пловдив
Привет и от мен.
При нас е все едно и също. Куп задачи, тичане напред-назад и така от понеделник до петък.
Оставят ни едно дворче откъм 500 квадрата за обработване. ММ се е вдъхновил, аз съм скептична. Ще видим какви ще ги сътворим. Засега трябва да се започне с почистване.
Бяхме на празник на лютеницата в Първомай. Хапнахме и си купихме. Аз лютеница и каквато и да е било зимнина не правя вече. Няма кой да яде. И като отида да си купя материала от пазара, то по-добре от магазина да си взема. И каквото ми трябва, ще си го оползотворя, а не да трупам разни буркани, които никой не поглежда.
Мъниче, аз останах доволна от МГ-Пловдив. Щерката попадна в клас с амбициозни деца и много дръпна напред покрай тях. И разбра, че програмирането не е за нея. Е, има китап за ситемен програмист, но не продължи в тази посока. Вярно, че мина доста време от тогава, но средата, в която попадна, беше на ниво. Имаше и късмет с учителите. Но изборът беше изцяло неин. Имаше бал за всяко едно училище в града.   
Не съм разместила още дрехите в гардероба. Трябва и обувките да си проверя. Кое става, кое е за изхвърляне. Пропуснах този елемент от смяната на сезоните в края на пролетта. Та правя някакви планове за действие, да видим дали ще ги осъществя.
Прекрасен ден на всички. Тук е слънчево и обещава денят да бъде приятно топъл.

Общи условия

Активация на акаунт