Съпруги на военнослужещи - 36

• 16 716
  • 616
  •   1
Отговори
# 615
Да ви кажа децата са добре в тази градина. Стоянчо се дере като разпран като го оставяме, но после се успокоява. Има приятелчета. И казва, че харесва градините и госпожите.
Тоалети като по-малко дете явно е по-социалният. Пле, но ги няма а драмите като със Стоянчо.
Със сигналите за взривни устройства нещата са ок. Спят с дрехите, изкарват ги, прибират ги. Един ден ни викаха да ги прибираме. Стояно е много доволен. Идваш чичко полицай. Разказвал им някакви неща. Абе много впечатлен....
Не изпълних на макс амбициозният си план. Но съм подстригана, боядисана, имам два чифта нови дънки, три блузи и сако... И даже пих едно кафе навън без някой да крещи мамоооо ела Grinning За сега са здрави... Отдавам се на готвене.

# 616
Здравейте! Аз нещо пак се мъча да се разболявам. Сега обикалям с детето по уроци, след малко свършва втория урок и ще го прибирам, че мрънка да се прибира. После може да изляза пак, за да напазарувам на спокойствие. През седмицата след работа ММ бърза да се прибираме, че да работи в двора, сега детето бърза, въобще за пазаруване няма време.
Дафинов лист пише за есенна меланхолия, А на мен ми е много красиво навън, красива е есента. Пътува ми се дори някъде, но ММ не иска и да чуе за шофиране.
Ето една гледка от днес

Общи условия

Активация на акаунт