НОЕМВРИйче вече знае, че е хубаво да се играе

• 12 978
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, мадамки! Hug
Моя син пак ме събуди в 6 без 20, хапна и после игра до 8...и сега, който може да спи-спи, а който не може си върши домакинската работа и гледа като ударен с парцал Crazy
Днес се очертава горещ ден  Nature Sunny ...направо вече не знам как да го обличам дребния newsm78 Вчера беше едно обличане и събличане на една жилетка Grinning, а като за капак вечерта, докато бяхме в близкия парк като заваля един дъжд, колкото да ни изплаши и прибере....след 20 минути все едно не беше валяло и дъга даже се появи... Simple Smile

Ох, така ми се свива душичката като прочета, че някой мъник е болен! Стискам палци и се моля за бързо оздравяване! Praynig Praynig Praynig
Рени, пак малкия дявол...добре, че падането е било без последствия...много целувки на чаровника Бу Heart Eyes ...той нашия татко малко ми се сърди като му правя забележки, ама и той понякога "се разсейва", докато е с малкия Mr. Green

С риск да ме отлъчите от нашето малко голямо задружно форумско семейство, да си кажа - и аз давам жълтък на Теодор, а от миналата седмица яде и попара, само че аз я заливам не с чай, а с преварена вода...след като съм го захранила почти с всичко и не се е появила някаква реакция ( пу пу пу), не виждам защо да не му давам и жълтък, и попара...а вчера даже яде за първи път супа от кухнята - спанак с месце...
Най-вероятно сега ще има реплики "ама защо", "ама не трябва", "ама Световната здравна организация"...ами така си мисля, че е правилно, а и Тедката не ми дава знаци, че не му харесва...даже напротив...
Ето...казах го... Mr. Green

Слънчев ден, добро настроение и много усмивки! lovekiss

P.S.Весела срещичка на софийските мами! И разбира се ще очакваме снимков материал! lalalala

# 211

С риск да ме отлъчите от нашето малко голямо задружно форумско семейство, да си кажа - и аз давам жълтък на Теодор, а от миналата седмица яде и попара, само че аз я заливам не с чай, а с преварена вода...след като съм го захранила почти с всичко и не се е появила някаква реакция ( пу пу пу), не виждам защо да не му давам и жълтък, и попара...а вчера даже яде за първи път супа от кухнята - спанак с месце...
Най-вероятно сега ще има реплики "ама защо", "ама не трябва", "ама Световната здравна организация"...ами така си мисля, че е правилно, а и Тедката не ми дава знаци, че не му харесва...даже напротив...

Слънчев ден, добро настроение и много усмивки! lovekiss

P.S.Весела срещичка на софийските мами! И разбира се ще очакваме снимков материал! lalalala
[/quote]

newsm10 newsm10 newsm10 smile3521

# 212
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добриютро   bouquet

Някой все пак ще ми каже ли къде точно е Дон Домата, моля ви  newsm78  А времето днес ми изглежда хубаво, има ли в този Дон Домат градина или нещо такова да не ги затваряме децата вътре?
ми така е който не си гледа личните съобщения Mr. Greenоще снощи ти писах и ти обясних къде е -на веслец и дондуков-тоест на 200 метра надолу от дондуков по веслец-на ъгъла-срещу полския център Peace

Упс, ей са го видях, ама съм шматка  ooooh!
 Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 213
  Добро утро,мамета Hug
  Ние вчера ходихме при педито-нали ви казах,че според свекърва ми,София има наченки на рахит-според докторката,няма обективни признаци за това,а потенето може да се дължи на разл.фактори-може да й е горещо,тя постоянно се върти/а според свекървата и това е признак на рахит Shocked/ и заради "буйния темперамент" е възможно да се изпотява ConfusedЗа всеки случай,ми каза да увелича Вигантола на 3 капки и ще правим 1 седмица курс с калциев глюконат и вит.С.
  Само ще се изкажа набързо по обсъжданите въпроси,и отивам да гледам парада по ОРТ/нали е Денят на победата днес Wink/
  За проходилките-не мисля засега да купувам Peace
  Дени,никой няма да те отлъчи,мила Hug-ти най-добре решаваш кое е добро за детето си,следвайки своята интуиция PeaceЩом сладурко е добре и му понася храната- Peace
   Masha-много полезна информация  bouquetИ аз захраних така-след 4 месец,със зеленчуково пюре,сега давам плодово и каша-все още не съм изместила изцяло обедното хранене-додавам по 30-40 АМ Wink
  Goris,и на моята София се промениха изпражненията-по -твърди са,и мисля,че е нормално-все пак доста храни,различни от млякото поема Wink
   Хубав ден и приятна среща на софийските мамета  bouquet

# 214

Деничка, защо говориш така?
Коя съм аз да ти казвам как да си гледаш детето?
Просто се чувствам длъжна да споделя каква информация имам за жълтъка , късното захранване, дългото кърмене и т.н. , а оттук нататък решенията си ги взима всяка майка за своето дете.
Какво отлъчване, глупости ! Не се обиждай толкова лесно.
Тук сме за да си помагаме взаимно, а не да си даваме оценки и да се съдим. Тука не е Кой е по-по-най добра майка все пак.
  love001

# 215
еййййй ама няма по-просто от таксиметровите шофъори-за пореден път се убедих #Cussing out #Cussing out #Cussing out
нали днеска некви празници-глупости и са позатворили улиците-и сега по нашата улица задръстване-от сутринта идиотите се облягат на клаксоните за по 5 мин все едно така ще минат по-бързо-бясна съм ви казвам #Cussing out-накрая след като НИЯ се разрева за пореден път излязох и му замерих на единия тъпак колата с картоф да спря да свири -попитах го като свири-по-бързо ли му минава времето и по-бързо ли вървят колите-ако ви кажа какви ми ги нареди ooooh!" ей селянкооооо-на кой хвърляш маааа-курвооооооо ooooh! ooooh! ooooh!"-малеее-грозна картинка ви казвам-грознаааа-обяснявам му най-спокойно,че тука все пак живеят хора и има малки деца-тоя си продължава-кипна ми ви казвам-и аз му се разкрещах да ходи да си пасе овцете на тишина на село и да вика на майка си така-ейййй още треперя-ей тва е братче #2gunfire-столицата ни Sick

# 216
Добро утро! Днес навършваме шест месеца и ви черпя!

сьомга с мед и чили глазура, върху салата и
реване

На срещата ще гледам да дойда, ама ако взема час за Педито днес\за консултация и за да ми каже ква храна да купя.., кво да правя с алергията\,..може и да не дойда ThinkingПосле пък имаме един анганжимооон\както биха казали французите Mr. Green\

Дени,не виждам защо трябва да изпитваш угризения, ..щом Тео папа и му харесва - нЕма лошо. Важно е, че няма реакции към храната. PeaceБлазе ви!! ПУ ПУ ПУ!!! посрали го гаргите..

Горис,нашето ако си е меко, до ...пастообразно, просто ядем само АМ, круша, ябълка\пюрета, де\, тиква с картоф Cry Rolling Eyes Важно е да го изкара Mr. Green\хубав човек лошо в себе си не държи\, а не е важно колко е твърдо...Е, ...не е камък нали? newsm78Като дадеш круша...ще се оправи..

# 217
МЕРЕЛИН,  Joy Joy Joy
Представих си те...развяла червена грива, ..като Пипилота..и ... hahahaяхнала метлата...И  JoyПРАААААС с ...картоф.. Joy...ОХ, хи хи хи
ама те това заслужават..мамка им мръсна...Да беше взела ДОМАТ..ама пусто са скъпи..пък и  Sickтурските са твърди Joy

# 218
МЕРЕЛИН, да ти нося ли плик с дрешколяци за домовете ???

# 219
спешно ПОМОЩ!!!спешно ПОМОЩ!!!
МАМИ току що говорих с ПЕДИТО НИ ЗА ТОВА ЧЕ В ЦИБАЛАБ СА МИ казали "теста за алергии - просто положителен.." И ТЯ БЕШЕ КАКТО И АЗ ВЧЕРА - В ШОК, вика ...ама КАК ТАКА...Я ОТИВАЙТЕ ДА СЕ РАЗПРАВЯТЕ!!!! -МАМИ КАКВО ДА ПРАВЯ..мъжо спи след 24 часа дежурство, .. Shockedмай ще паля колата и отивам..БОЖЕ, кво да правя!!!!!!!!????????Ами ако пак в лабораторията ми кажат - МИ ТОВА Е....

# 220
Карил, аз не мога да ти помогна....Но тоя път бъди по-нахална, по-настъпателна, по-невъзпитана ако трябва.
Тия от Цибалаб са се самозабравили!

# 221
Привет!
Аз не мога да смогна да пиша  ooooh! но поне успявам да чета..
Много ми става тъжно и на мен като прочета за някое малко разболяло се мишленце. Силно се надявам много бързо да се оправят всички и да сме живи и здрави  Hug
Аз бях много, много болна през почивните дни! Един грип кат мА тръшнаааааа  Whistling Не помня някога да съм била толкова зле...
За проходилките - ДА бих си го спестила ако можех да оставя малкия на одеялце на земята ПОНЕ за 3 минути! Но не мога, затова си имаме от 2 дни проходилка, за да мога да го сложа до мен в нея и да му стопля яденето. И не мисля че би му навредило, ако го слагам по малко. Все пак той не откарва повече от 10 минути на ден в нея. Всяко нещо което е умерен не мисля че е вредно  Peace
СОфи, мисля че е по добре детенцето да се опира с пръсчета до земята, отколкото да виси като прани гащи... Ще си тренира крачетата. Поне на Вики много добре му действаше, докато не му омръзна..
Дени4ка, ще си гледаш детенцето както смяташ за добре ТИ  Naughty
Аз също ще предложа след 7-ми месец попарка. Спомням си като малка, че много я обичах, може и на Вики да му хареса.
Уф, в това време навън наистина да не знае човек как да си облича детето. Днес мисля да го "плъзна" по едни 7/8 дънкови гащета  Flutter За всеки случай ще взема още едни дълги с нас ...
Рени, таткото да си ляга вече в 21.00ч  Twisted Evil за да помага, ама КАЧЕСТВЕНО
Хайде до скоро!  Hug
Мишенце, Пам, Ейнджълс стискам палци на малките и на вас да сте силни  Heart Eyes
П.п. Карил, метай педи в бу-буто и отивайте заедно или вземи някое друго медицинско лице със себе си за да сте по-мощна група  Crazy Таткото да става, после ще спи  Wink Ние също даваме 24 часови с бебоците...

# 222
Успях да изврънкам час за педиатър за 11.15 днес. Нашата педка е в отпуска, както си и знаех, замества я един стар педиатър мъж, който е леко куку. На консултации с него често си говорим за Турция в ЕС, танцува ми испански танци или прави потрети на децата.
Нищо, той ми трябва само да види ушетата на бебо, ще му изтърпя глупостите и тоя път.
Иначе нашата педи е супер добър диагностик, макар че е малко сухарка.

# 223
  • София
спешно ПОМОЩ!!!спешно ПОМОЩ!!!
МАМИ току що говорих с ПЕДИТО НИ ЗА ТОВА ЧЕ В ЦИБАЛАБ СА МИ казали "теста за алергии - просто положителен.." И ТЯ БЕШЕ КАКТО И АЗ ВЧЕРА - В ШОК, вика ...ама КАК ТАКА...Я ОТИВАЙТЕ ДА СЕ РАЗПРАВЯТЕ!!!! -МАМИ КАКВО ДА ПРАВЯ..мъжо спи след 24 часа дежурство, .. Shockedмай ще паля колата и отивам..БОЖЕ, кво да правя!!!!!!!!????????Ами ако пак в лабораторията ми кажат - МИ ТОВА Е....

Карил, все повече се убеждавам като те чета че няма логика в цялото това изследване!!! Не е възможно да ти вземат парите за да кажат само че е алергичен.. то това сигурно се разбира от само себе си...  Бъди наистина нахална... не може така...!!!

Мариетка, и другите на срещата... Клю сегами звънна... има някакъв проблем с акитата на Ивко, и тя ще търчи към болницата... Няма да можем да дойдем, ама вие се забавлявайте и без нас...

Йоана вдигна температура вчера от ваксината... днес е добре.
Весел и сънчев ден...

Мишенце, стискам палци да нямате голям проблем с ушите!

# 224
Phadiatop Infant -мами това е панела, който е направен на Дани..ИМА инфо на гугъл за това изследване, но е на английски и нищо не разчитам, моля потърсете с гугъл този "фадиатор инфант" и ми кажете повече..

мерси!!!
трябва спешно да действам, че Дано е с обрив Cry

Общи условия

Активация на акаунт