Моя син пак ме събуди в 6 без 20, хапна и после игра до 8...и сега, който може да спи-спи, а който не може си върши домакинската работа и гледа като ударен с парцал

Днес се очертава горещ ден
...направо вече не знам как да го обличам дребния
Вчера беше едно обличане и събличане на една жилетка
, а като за капак вечерта, докато бяхме в близкия парк като заваля един дъжд, колкото да ни изплаши и прибере....след 20 минути все едно не беше валяло и дъга даже се появи... 
Ох, така ми се свива душичката като прочета, че някой мъник е болен! Стискам палци и се моля за бързо оздравяване!

Рени, пак малкия дявол...добре, че падането е било без последствия...много целувки на чаровника Бу
...той нашия татко малко ми се сърди като му правя забележки, ама и той понякога "се разсейва", докато е с малкия С риск да ме отлъчите от нашето малко голямо задружно форумско семейство, да си кажа - и аз давам жълтък на Теодор, а от миналата седмица яде и попара, само че аз я заливам не с чай, а с преварена вода...след като съм го захранила почти с всичко и не се е появила някаква реакция ( пу пу пу), не виждам защо да не му давам и жълтък, и попара...а вчера даже яде за първи път супа от кухнята - спанак с месце...
Най-вероятно сега ще има реплики "ама защо", "ама не трябва", "ама Световната здравна организация"...ами така си мисля, че е правилно, а и Тедката не ми дава знаци, че не му харесва...даже напротив...
Ето...казах го...
Слънчев ден, добро настроение и много усмивки!

P.S.Весела срещичка на софийските мами! И разбира се ще очакваме снимков материал!

/
-столицата ни
После пък имаме един анганжимооон\както биха казали французите
яхнала метлата...И
Не помня някога да съм била толкова зле...
За всеки случай ще взема още едни дълги с нас ...