Другият зеленчук, дето не го знаех се оказа особен вид ряпа- beetroot, ако някой го знае какво е да каже

уфф, а колко са скъпи тия работи- не е истина, но пак, ще излезе по- изгодно от готовитв пюрета!!!

Ние сме твърдо 2 месеца на режим с 2 будения през нощта!
.Относно омазването по време на хранене и при нас полужението е мама и Поли приличащи на картина на някой екстравагантен художник-многоооооооо петънца и то навсякъде по лице,дрехи и чак по очите и носа.За сега ги изпирам със Сано Максима.Чета ви редовно,но пиша от време на време,защото при нас няма нищо ново ,а пък и с това хубаво време сме повечето време навън,днес е много мрачно и може би ще завали,затова сме си вкъщи,Поли спи,а аз използвам времето да се разпиша в темата и да свърша някоя и друга работа
.Ей,Карил то твойте момичета са твое точно копие,много сте готини,сигурно,момичетата са много горди с тази хубава,млада майка.Момичета,помагайте,Поли не ще да стой в количката,и постоянно се върти,за да мирува,трябва постоянно да съм в движение,спра ли почва великото мрънкане,немога едно кафенце да изпия
на спокойствие.Ние още нямаме показало се зъбче,нищо,че простоянно пръстите са ни в устата и целите сме наплюнчени.Надявам се,че всички болнички бебчета и майки ще се оправят бързо.Дени"който си го може,го може ",браво за готиното оформление на темичката
от далече личи, че тази сладка бузанка пращи от здраве
(
а, заравих- аз много се притеснявах като се върнах на работа първия път, когато ран беше на 9 месеца, че той ще заобича майа ми повече, защото ще е с нея повече отколкото с мен, но мама си остава мама дори и на работа- надявам се, че ме разбра- бързам, защото Неда се събуди-