НОЕМВРИйче вече знае, че е хубаво да се играе

• 12 972
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
Мишенце, много благодаря за отговора и труда, който си положила  Hug А има ли вероятност детето хич да не стои в него? а тези люлеещите не са ли опасни  newsm78. Освен Чиполино Гранд комфорт, други хвалени столчета?

iviche, столчето на ТСМ, и въобще дървените и на мен много ми харесват - не изглеждат като поредната космичекса инсталация в къщи  #Crazy Но за тях съм чувала, че са доста нестабилни...чудно защо.

sofko, душа, гулията е по народному земна ябълка - много я хрупах едно време. Много е полезна за панкреаса. А пък иначе поназнайвам оттук-оттам енгелезки  Joy Туй с ДВУФАЗНОТО АКО МЕ  rotfImao rotfImbo

Жени, дано тез гъби ги наберете  Grinning Тез лигавничета с джоб са гот, ама тези дето са твърди все ми се струва, че ще му притрият на детенцето врата в тази крехка възраст  Mr. Green Аз съм се запасила пак с 'пластмаса', ама мекичка.

lightblue, направо ме изуми? моята педиатърка винаги ни вписва мерките на гърба на здравния картон (който си стои в мен), и винаги се подписвам на една бланка..(мисля за ДК). И да иска = не може да ме претупа.

Цвети, да се оправяте!

Ние за лятото незнам дали ще ходим на море  smile3533

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 00:26 от ronja

# 61
роня, аз съм си харесала столчето на ТСМ, защото е дървено /писна ми от тази пластмаса, която ми залива живота и се старая, когато мога да я избягвам - на марена играчките са в дървен кош и дървен сандък, вместо в пластмасови такива или пликове/. недостатъци - няма нива на облегалката и табличка отпред. но първото ще го преживея, то и на каката столчето преди време нямаше...пък ми беше удобно. а второто не ми е проблем, защото аз го взимам столчето най-вече за да приобщаваме беббенцето към семейните вечери на масата, иначе за храненето  през деня ползвам шезлонга.

Това столче го ползваме ваканциите , когато сме при майка ми в Смолян.
Супер е столчето - стабилно и красиво. Ползва се обаче след 7-8 месец, когато бебето седи вече много стабилно. Преди това не е удобно за бебоците. Иначе Бобо много си го обича, точно защото с него се чуства като големите на масата.
За мен основния му недостатък е това че няма колелца - тежко е и за да го преместиш трябва да го вдигаш. Това упражнение по няколко пъти на ден никак не е приятно.

# 62
Дребен, не е ли късно за кенгуру. По-напред в темата бяхме писали за слинг, представлява 5 м плат с ш-ни 90 см /на Дидимос са 68 см/
Виж тази тема:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=163167.msg3715366#msg3715366

# 63
Честит рожден ден, Siq!
Бъди жива и здрава! Бъди любяща мама и жена! Бъди уважавана,
бъди обичана от хората, на които държиш и които обичаш!!!

Здравейте, майчета и малки абакадабърчета! Crazy
Днес от сутринта е напекло слънчице и ще правим пак голяяяяяяяма разходка newsm44 Аз съм се разшетала  newsm79 wash hang 1dishes , но скоро ще приключвам, че Тедката чака Grinning

Зареден с положителни емоции съботен ден, много детски смях и усмивки! Целувам ви! lovekiss

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Siq newsm59ДА СИ ЗДРАВА, УСМИХНАТА И ПЪЛНА С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ !!! newsm51

# 65
Здравейте мацки!  Simple Smile

newsm59 Siq ! Бъди  винаги щастие и любов за любимите си хора!   smile3525

Роня, и нашите мерки ги вписват в картона, но той стои при тях, а не при мен.
А дървените столчета са по нестабилни,защото не са с широка основа, а имат тънички крачета и са високи.Виждала съм на наши приятели децата как ги залюляват тези столчета, като започнат да шават в тях и аха-аха да паднат.Направо тръпки са ме побивали  SickА нямат и колани за обезопасяване.За това аз предпочетох "космическия" вариант  Wink

Момичета, тъй като говорите за лигавниците, да ви вметна, че продават много хубави за еднократна употреба.Много са практични, имат и джоб за стичане на храната, от доло са с наелоново покритие, а от горе като салфетките и покривките за еднократна употреба дето ги имаше едно време.Аз за разходките ползвам такива и съм доволна.Цената им е 5 лева за 20 лигавника.

Ох, днес в София май е гадно времето.Дано поне да не вали  Praynig

Желая приятен ден на всички     bouquet

# 66
  • на странно място ......
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Siq, МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ и ПОСЛУШНО БЕБЕ  newsm59 Hug

Момичета купих си тензух и утре ще боядисвам и шия слинг!!! После ще докладвам и показвам снимки!!

Хайде отиваме на сборааааа Heart Eyes Crazy

# 67
  • Ботевград
Честит рожден ден, Siq!
Бъди жива и здрава!

# 68
  • София
Здравейте, за столчето да кажа - на нас ни подариха едно, което се закрепва на масата - доста е удобно и компактно, но ми се струва, че ако натежи бебето, ще обърне масата...

Колкото до кенгуруто, ами, нашето почва да излиза от употреба, че много тежи вече... Ама има едни раници със самар, които са до 20 кг май. Те са за по-големи деца.

Честит Рожден Ден, Сия  bouquet

# 69
Сия, честит рожден ден! И много късмет!
Уж изглежда гадно и ветровито времето, пък дават в един сайт, че навън е 21 градуса... newsm78 .Може би все пак ще излезем за малко.  baby_neutral
На Мишето изобщо не му харесаха тиквички с картоф и ориз. И доста гъсто ми се видя, ще му слагам кърма. Иначе аз не смесвам пюретата с мляко. Днес детето изяде близо 150 г морков с картоф и не поиска да суче.
За столчетата за хранене - едно време моето беше дървено плетено, вероятно ратанено. Беше високо и помня, че до 5-годишна със сигурност ми ставаше. Много красиво беше, но пластмасовите ги правят с повече екстри. Иначе на Мишето е на НЕонато и е много хубаво, но още не го ползвам. Храним се в шезлонга. На тази фирма има различни чудни модели - от 150 лв. нагоре, но с всякакви степени, с колелца и пр.

# 70
Siq, честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет желая на теб и цялото ти семейство!  
Bebonina /Ирина/, честит имен ден! Бъди здрава, много обичана и обичаща жена и майка!   

# 71
Честит имен ден на benighted и bebonina!
Бъдете живи, здрави, щастливи и обичани!

# 72
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИЯ И ИМЕН ДЕН НА РЕНИ И БЕБОНИНА!!!

Ради нещо не разбрах за зелините акита newsm78 каква е тази жлъчка?
Дребен хич и не си давай вече парите за кенгуру. Аз така зор та зор да му купя. Е взех му и го сложих 2 пъти и сега вече му е малко. На Чико е водят го до 8 м., но и до 9 кг. а бебчо не е още толкова, но вече определено му е малко.

# 73
честито на всички празнуващи днес.да сте живи и здрави и много късмет занапред ви желая!
за почивката-момичета,чакам ви да дойдете.която дойде по южното черноморие,нека се обажда:0886466342 Нина.

# 74
  • София
 nbirthday ,Siq!От здраве,любов,късмет,пари и щастие да не се отървеш!!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници-да ви споменават името само с добро  baloni
Приятна вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт