Даже ортопедът и кошарите за игра отричаше и каза, че трябва да играят на пода, на твърдо, само да е постлано с килим и толкоз.... Според мене и кинезитерапевтката, при която ходим с Михаил, проходилките също провокират донякъде развитието на ПОРОЧЕН АХИЛЕС. Тя ми обясни, че този дефект все повече зачестява в България. Това е, когато децата стъпват на пръсти и почти пружинират. 
За цикъла - аз нямам вече повече от година и няма признаци да идва.
Слушах преди малко по Дарик разговор за захранването (нали имаме кампания Бебетата на Европейска България, та каним педиатри и психолози, които се занимават с бебета). Гостуваше д-р Антонова, педиатър. Каза, че вече и българската школа отрича сокчета в третия месец и пр. След четвърти месец захранване на бебета на АМ, след 5-6-ти - на бебета на кърма. Начало - със зеленчукови пюрета. Каза още, че всички производители се контролират за нитрати и консерванти. А това, че соковете, например, траят дълго време, а пише, че са без консерванти, обясни с факта, че фирмите си подобряват технологиите, за да отговарят на критериите. Педито каза още, че бебетата на кърма не се нуждаят много от вода и да им даваме, само ако искат. Тъй като в кърмата има доста повече вода, отколкото в АМ. И допълни също, че ниската цена на АМ не означава ниско качество - всички чужди производители се съобразявали с нашия стандарт. И ако кутия от АМ, спести името му заради рекламата, у нас струва 18 лв., във Франция е 30 и т.н.
Гуги, около мене пък познати с бебета на АМ имат проблеми с алергиите, а не кърмените. Не съм съгласна, че кърмените боледуват повече, но съм съгласна, че е индивидуално и наследственият фактор влияе много. Така че може и кърмено, и некърмено бебе да боледува често.

! Еййййййй, побеснях
!!! А после се чуди що му се сърдя като цъка WOW до късно
!
!
и хоп-Ивко лети през стаите като фурия......

. Носът й, обаче няма никакво подобрение. Аз по-скоро очаквах само някакви капки да ни изпишат....Сутринта преди още да бъде готов резултатът я водих при педи на ДК и тя пък ме посъветва да не давам АБ. Да ама УНГ ни изписва....Ох, в голяма чуденка съм какво да правя...Дайте съвет 
А и днес изяде с голямо удоволстиве месно пюре.
И Времето беше супер, разходките също и най-вече чистия въздух. Кеф и искаме пак. 
току що за тълкуване на резултата от кръвния тест на Дани за алергия. Мислех че ще ПОКАЖЕ КЪМ КАКЪВ АЛЕРГЕН Е - ХРАНА или ИНХАЛАТОРЕН ...