ооооо,я ми дай телефона да питам и аз-и да им пратим един Мавриков да се поразходи
просто нямам думи..
ако можеше...веднага отивам при него...
Дарии и аз съм на диета -ще хапваме салатка.И хайде по организирано де казвайте кой ще идва?

, да им се невиди!!! Направо заслужават за черния списък и да вземат да фалират, като са некадърни!
!
писнА ми!!!! от тая шибаняшка Чалгария, дето всичко е отврат!!!и само гледат парите навсякъде да ни вземат!
току що за тълкуване на резултата от кръвния тест на Дани за алергия. Мислех че ще ПОКАЖЕ КЪМ КАКЪВ АЛЕРГЕН Е - ХРАНА или ИНХАЛАТОРЕН ... 
Просто нямам думи да ви изразя как си поревах, и още ми се реве, ...

са тези доктори!
Или ще се пробваме навън?
Първо искам да благодаря на всички за отговорите относно захранването и споделения опит,много полезно. Чета тук аз, че много мами се опклават от АД, ние да не сме по-назад също имаме подобни на описаните от вас симптоми от около 3 месеца. Та по тоя случай нашата педиатърка веднага отсече - АД и кортикостероид -Елоком. Ама аз нали не и вярвам много веднага отидох при дерматолог в Медицинска академия, и то не при един, а при двама. Та и двете лекарки /едната доцент/ ми казаха, че АТОПИЧЕН ДЕРМАТИТ ПРИ БЕБЕТА ПОД ШЕСТ МЕСЕЦА НЯМА! При нас специално се оказа много суха кожа, която се лекува с медицинска козметика. И друго важно нещо - който използва Елоком да не слага от него по лицето на бебко. Сега незнам кой крив, кой прав, но аз лично се доверих на специалистите-дерматолози и виждам ефект от приложеното дотук - грапавините по лицето на Мила почти изчезнаха.Препоръчани теми