🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 20

• 24 347
  • 413
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро,момичета!

Лелее какви неща са се случили!И аз като Джаки ще кажа ЖДНБ/жива да не бях/.
Браво на Джан за достойния отговор! Hands Plus1Hands Clap
Ф.Тургут да си гледа ''Шербета...''! Чета,че на Фейза Дживелек/Нилай пак й открили наркотици при поредната проверка,но не я махат от сериала заради сценаристката Мелис Дж.,която й е майка.А Доукан Гюнгьор веднага го отстраниха.За Съла Т.,Тургут казал,че искала повишение на хонорара,но той не й дал и тя затова напуснала сериала.Това го четох във ВК,не знам дали е вярно.

Приятна неделна почивка!

# 301
Колко показателни снимки!

Точно тук е мястото на този коментар:

# 302
Здравейте!

Хахаха, "Това е последната ми услуга за теб", това ми хареса, а и си е истина. Благодарение на Джан сега и тия, които на знаят кой е Фарук Тургут ще разберат.
Но, Джан е доказателството, че когато имаш мечти и ги следваш, няма да ти попречи нито линча, нито интригите на Фарук Т. и Демет. Нека Дивата продължава да се прави на умряла лисица, нека Фарук Т. да не иска да прави сериали с Джан, на тях нищо друго не им остава освен да се възползват от популярността му, та белким извлекат някаква полза. Ама така е, когато гроздето е високо, нищо друго не остава освен да кажат, че е кисело.

# 303
Ето ги, беее!....🤮🤮🤮

# 304
  • Галифрей
Голямо браво Джан!! 🤗❤ Само така моето момче бангарадвайги всичките! 😁

Сериала съм го гледала( ама не целият) не е кой знае какво, ако не беше Джан нямаше да става за гледане. Сюжета е  луда сапунка. Виждаше,че е дал пот,кръв и всичко за персонажа си. Играеше като го боляха очите, усещаше се. Въобще не ги разбирам какъв им проблема, да оставят човека на мира!
Джан продължава да печели награди и един ще грабне Бафта, Еми,Златен глобус, Оскар и всичките там награди. И му пожелавам  един ден да взема да вземе Оскар! 😘

Да ги видя аз тогава как ще си глътнат езиците, ще смеят ли нещо да кажат? 🤭

# 305
От Фейсбук групата на Джан:

С Хавиер Бардем

# 306
Ааа...JoyJoyJoy Беше предвидимо, че ще последва нов отговор от Джан Nature FireFlowers Chili

(Буквален превод, направен през AI)

Днешния отговор на Фарук (публикуван преди 10 часа):

# 307
Ето превода и от Бирсен:

♦️ „Фарук, минаха 6 години, откакто те видях за последен път, гледай си работата. Аз съм където съм, а ти си оставаш където си. Но трябва да отидеш на лекар. Имаш напреднало заболяване… Между другото, нека ти обясня нещо, което не си научил от години: Актьорите имат управление на кариерата, изисквания и мнения. Това са нормални неща; не всичко е прищявка. Оплакваш се тук-там какво иска един актьор, но това е бизнес; актьорите искат това, което искат. Ти ли ще решаваш какво искат? За това са мениджърите, например, те предават молбите на актьорите и т.н. Повярвай ми, не ти си този, който не може да се справи с актьорите, а ти си този, който не може да се справи с тях, защото визията ти е тясна и не разбираш много неща. Не ти си този, който не може да се справи с мен, а аз съм този, който не можа да се справи с теб и си тръгна. Така че, те идват и играят както искаш, ти решаваш всичко за тях“ кариери, а после казваш, че не си искал да се занимаваш с тях...
♦️ Мълчахме години наред, а те бъркаха мълчанието със съгласие. И когато ние отговаряме, те веднага казват: „Тонът ти е такъв и онзи.“ Знаеш как да говориш като мъж, но когато получиш отговор, веднага казваш, че ще отидеш в съда, бла бла. Горкото ми същество, толкова си нетърпелив да отидеш в съда. Чудесно е, че можем просто да хвърляме обвинения, да говорим грубо и после, когато получим отговор, ще отидем в съда. Ходи където искаш, но първо иди на лекар.
Накрая, да отидеш в Германия да флиртуваш с богати жени с този твой поглед, а после да дойдеш тук, за да критикуваш начина ми на живот... Не би могъл да живееш живота, който аз живея, дори и да си се родил 10 пъти. Не би могъл, защото зрението ти е ограничено. Но те вече го разбраха, случи се отново!
♦️ И тогава го има това „ти ме изпрати в армията“, бла бла бла, да, ти ме изпрати, сякаш не е трябвало да ходя... Браво, Фарук, започваш да ставаш популярен, хората говорят за теб. Оттук нататък напредваш към това да станеш бивш продуцент, подкастър, ютубър и инфлуенсър.

# 308
Nature Star "Ходи където искаш, но първо иди на лекар."Nature Star

# 309
Цитат
Накрая, да отидеш в Германия да флиртуваш с богати жени с този твой поглед, а после да дойдеш тук, за да критикуваш начина ми на живот...
Джан нарече ли го платена мъжка пр........ка?

# 310
Добро утро,момичета!

А така...Имаме и втори отговор от Джан към Ф.Т.! Hands Plus1 Полагаме му се! Grinning
Фарук не се е спрял.Подкарал е всички актьори,които са напуснали "Шербет от боровинки''.
Поискали какво ли не,а не е вярно според тях.Направо така се е изложил. Grinning

Скрит текст:
🆕Публикация в IG от Gaurav Sharma
✒Преди няколко дни се чудех: „Ами ако имах късмета да срещна Джан Яман една вечер?“ ✨
Е... вчера тази мисъл стана реалност. ❤
Срещата с Джан Яман беше абсолютно прекрасна. Той беше невероятно учтив, скромен и един от най-знаещите и уважителни актьори, които съм срещал лично.
Понякога вселената наистина има начин да те изненада, когато най-малко го очакваш. Благодарен съм за този незабравим момент. 🤍

🆕 от IG Donatella Turillo

Приятен ден и щастлива нова седмица!

# 311
И мостовете продължават да горят...Nature FireJoy

(Буквален превод, направен през AI)

.

# 312
Вярвам, че в дизиленд е имало земетресение от седма-осма степен по скалата на Яман, може да достигне дори десета... Нека бъдат внимателни! Wink

Нашият герой! Heart

# 313
Замесените в линча на Джан, случайно ли са близки на ДИВАТА?

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 08:17 от jackie.

# 314
Еми вярно му прави реклама, аз за тоя Фарук досега не бях чувала Simple Smile Или е мастит продуцент, че отговорът на Джан е с толкова хъс, или още го боли от историята с него преди Сандокан.
Което и да е, хубаво е отговорил, още е гневен. А това прави реклама.

Общи условия

Активация на акаунт