Слънце Търновският край огрява и любов дарява

• 12 104
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
..Но явно мога да разчитам на нея.
       със сигурност      от нея за първи път чух, до кога мможе да се носи спиралата в организма...при мои наборки...става дума и други неща от този ред дето нито една гинеколожка не ми беше казвала...а трябва

# 61
  • Велико Търново
Ditta, честито !!!

Даря е много готина, както вече са ти казали, питай я за всичко.
Тя проследи моята бременност преди 2 години, аз по самоинициатива си направих БХС , защото бях на 35. Когато се обадиг по телефона в МД София за резултатите ми казаха - не са добри, идвай на амниозцентеза. Можеш да си представиш как ми се обърна всичко и какъв рев изревах. След като си взех разпечтката с изследването и я занесох на Даря се оказа, че абсолютно всичко ми е в норма и само възрастта е била причина да се получи рисков коефициент.
След това ходих при доц . Томова и всичко беше ОК.
А за Даун мисля, че Томова обясняваше , че се гледали някакви гънки като евентуален симптом, но вече не помня много добре.

Лека и безпроблемна бременност !!! Hug

# 62
  • Stara Zagora, Bulgaria
Привет момочета от Търново!Може ли някоя от вас да ми помогне?Трябва ми адреса ако може и телефон на магазина на PEPE JEANS?Много ми е спешно!!!Благодаря предварително. newsm53

# 63
Мерси за инфото,flavi! Hug

# 64
  • софия
Нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш своя ден рожден!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЕЛИ! Heart Eyes
P.S.Чакам с нетърпение да дойдете на ВТ да се видим! Laughing

# 65
Мерси много, миличка!
Настина много ме зарадва Heart Eyes

# 66
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ!!!
 Flowers Rose
Много здраве,щастие и късмет ти желая!
 bdbaloni

# 67
Мерси много Heart Eyes

# 68
Здравейте, мами! Искам да ви се оплача от хомеопата д-р Хаджиев. Преди около месец заведох сина си на преглед след поредната хрема и кашлица при него. След интервюто (за което платих 50лв) ми написа рецепта с 10 хомеопатични препарата, които веднага трябвало да си купя, защото ще ги сменяме според състоянието newsm78. Дадох и 30лв за тези препарати. Звънях му по 2 пъти не ден сутрин и вечер за да му казвам как е детето и какво да започвам да му давам (все пак съм купила лекарствата), а той все ми казваше "Чакаме" и така всеки денв продължение на 6 дни. След това дойде конюктивит! Обадих му се и той ми каза какви гранулки да давам (после разбрах, че никак не са подходящи). Пак звъня всеки ден и му казвам, че няма промяна  и пак така минаха 6 дни. Имахме уговорка за преглед в петък, но той не ни отвори в кабинета и неотговаряше на моб.тел smile3515 В неделя се събужда от сън, а очичките му кърваво червени smile3518, толкова се изплаших и веднага на аптеката за капки (след второто капане видимо се подобриха очичките). Тогава реших да не му звъня и да не си правя експерименти със сина ми. Писах му писмо на пощата, с надеждата да ми даде някакво обяснение  но... неполучих отговор. След това се свързах с друг хомеопат по интернет разказах за проблемите и той му каза какви лекарства да давам. Ефекта си пролича след 24ч. Детето вдигна температура, появи се хрема и кашлица и конюктовит пак, но всичко премина за 1 ден, остана само конюктивита да долекуваме. Не ме е яд за парите, които дадой, а за това че неоправда доверието, което му гласувах да лекува едно нямащо 3г дете!!! В моят случай мога да кажа съвсем спокойно, че е напълно безотговорен. Моля ви, помислете си преди да му се доверите. Името и славата неправят човека "лекар", а явно печалбар!!!

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 13:54 от krasi

# 69
Мисля,че в предната тема бях писала,че инфото за д-р Хаджиев е противоречиво и да не се доверявате на този доктор-оказвам се права!

# 70
Краси, съжалявам за това, което сте преживели. Аз лично съм с добри впечатления от него и съм изумена от това ,което се е случило с вас!
Слава Богу, че детенцето ти се е оправило!

# 71
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquetЕли  Hug честит рожден ден!

# 72
Честит рожден ден, Ели!

С пожелания за много здраве за теб и близките ти, много късмет и сбъднати желания. Весел празник!

# 73
Някой може ли да ми препоръча добър детски стоматолог? Или, ако не детски, поне да е добър. И ако има частен кабинет на Пишмана или около Мол-а още по-добре  Simple Smile
На малката и се клатят два кучешки зъба и искам да и ги извадят. А и евентуално да почна и моите да си правя.

# 74
 Благодаря за пожеланията, момичета...чак сега сядам на компютара и много се зарадвах на хубавиет думи Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт