Слънце Търновският край огрява и любов дарява

• 12 098
  • 307
  •   1
Отговори
# 75
Летисия,да ти се извиня,но нещо не мога да намеря координатите на детския психотерапевт,за който ти писах.Някъде съм забутала визитката... Rolling Eyes
Имам спомен,че кабинета й беше в бившия Пионерски дом(до сладкарница "Неделя").
Ако открия нещо ще ти пиша-не си мисли,че съм забравила.

# 76
Някой може ли да ми препоръча добър детски стоматолог? Или, ако не детски, поне да е добър. И ако има частен кабинет на Пишмана или около Мол-а още по-добре  Simple Smile
На малката и се клатят два кучешки зъба и искам да и ги извадят. А и евентуално да почна и моите да си правя.

Кристиян го водих при д-р Чернева/мисля че така се казваше ако бъркам утре ще пиша пак/-намира се с/у спортна зала до аптека Асклепи - точно на ъгъла-един нов и хубав кабинет!Детски стоматолог е и е страшно внимателна-и на нас ни вади зъб,бях се притеснила,защото отдолу другия беше доста изникнал,а стария си стоеше!Аз си мислех че ще ореве света,но нищо подобно тя така му говори и така го предразположи че той буквално сам пожела да седне на стола!Просто бях очарована от тази жена!!! Simple Smile

# 77
Летисия,да ти се извиня,но нещо не мога да намеря координатите на детския психотерапевт,за който ти писах.Някъде съм забутала визитката... Rolling Eyes
Имам спомен,че кабинета й беше в бившия Пионерски дом(до сладкарница "Неделя").
Ако открия нещо ще ти пиша-не си мисли,че съм забравила.

Ted_Ka, не се притеснявай. Ако не ги намериш, здраве да е  Simple Smile Ще търсим друг психолог.

# 78
Някой може ли да ми препоръча добър детски стоматолог? Или, ако не детски, поне да е добър. И ако има частен кабинет на Пишмана или около Мол-а още по-добре  Simple Smile
На малката и се клатят два кучешки зъба и искам да и ги извадят. А и евентуално да почна и моите да си правя.

Кристиян го водих при д-р Чернева/мисля че така се казваше ако бъркам утре ще пиша пак/-намира се с/у спортна зала до аптека Асклепи - точно на ъгъла-един нов и хубав кабинет!Детски стоматолог е и е страшно внимателна-и на нас ни вади зъб,бях се притеснила,защото отдолу другия беше доста изникнал,а стария си стоеше!Аз си мислех че ще ореве света,но нищо подобно тя така му говори и така го предразположи че той буквално сам пожела да седне на стола!Просто бях очарована от тази жена!!! Simple Smile

pufa_, много ти благодаря за инфото! И аз търся добър и предразполагаш доктор. Малката има опит, защото до сега 8 зъба все доктор и ги е вадил, ама все е ревала, че на много не добри случвахме. Не чакат да хване упойката и веднага дърпат.
Добре, че поне кариеси за сега няма, че сигурно ще е голяма мъка, ако трябва да и ги правят.

# 79
Здравейте.
Дайте ми идея за вила,хотел,къща за гости,станция или друго нещо такова,където можем да отидем за почивните дни.
Мислихме да ходим до морето,но това лошото време ни развали плановите.
Исками се да избягаме малко от града,но някъде по наблизо.Например Еленския балкан или Троян,чувала съм ,че там имало хотел с минерален басейн.....Ох-незнам и аз къде.Давайте идеи.
 Имайте предвид,че ще сме с трите деца и ми се ще да има нещо да се занимават и те.Детска площатка(ако случайно спре да вали)или басейн ,нещо такова.И да има заведение,че хич не искам да мисля за приготвяне на храна.
 Май много станаха изискванията,дано имате идеи.

# 80
# 81
Успяхме да си резервираме  къща в Елинския балкан.На мен много ми се искаше някъде по Троян,че има минерални басейни,но в последния момент-трудна работа.
А и вече станахме компания.
Много ме притеснява вечерта малката,как ще заспи.Ние после ще сме в механата и ако тя се събуди без да разбера ще има да плаче.Моля някой ако има бебефон,който не ползва в момента ако може да ми го услужи до събота.
Приятно изкарване на почивните дни.
Blagodaria vvv

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 12:45 от Vqqra

# 82
Аз май по-вече ви чета,отколкото пиша Embarassed,но днес искам да ви поздравя с най-светлия български празник,според мен!Честит празник,момичета!

# 83
Честит празник и от мен, момичета!

# 84

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, момичета!

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 16:17 от abcxyz

# 85
  • пяната на дните
Привет, мами-болярки! Как се спасявате от жегите? В най-близкия ни парк (на Пишмана) няма никаква сянка денем, много неприятно.  Понеже се обсъждаше тук детски психолог, искам и аз да попитам, дано някой знае: кой в Търново работи успешно с деца-аутисти? И работи ли някой с родителите на такива деца? Моя близка има сериозен проблем, и като ми разказа какво до момента е свършила психоложката им, т.е. - нищо, много се ядосах, и се опитвам някак да помогна...
 Лека вечер на всички!

# 86
  • Велико Търново
Аз имам позната , която работи много успешно  с деца-аутисти, тя е психолог на дома за деца в Дебелец. но мисля, че работи и в Търново в дневен център, а има и частна практика. Ще ти пусна на лични координатите и

# 87
  • Велико Търново
Здравейте!Тази нощ от вълнение няма да се спи това е ясно Blush
Черпя ви виртуално за РД на Божидара  beer beer3 beer2 Wine Glass  smokeuu smile3510 Popcorn cook

# 88
Честит рожден ден, на сладката Божа ! Желая и много здраве , спокойно и щастливо детство, весели игри!

сиска, честит празник  Hug

# 89
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СИСКА!

Да ти е живо и здраво момичето! Да расте послушна, умна и много усмихната!

Общи условия

Активация на акаунт