Отговори
# 705
Дай и ясни фотки и гифки Yum

# 706
Аз още не съм откачила на степен с гифките ама след снощната сцена с моленето да го цунка може и да направя нещо. ;д

https://www.youtube.com/shorts/ADUA8yhNEjE?feature=share

Братята.

Лейля и Арас.

Теоман / Демир - Дениз

https://www.youtube.com/shorts/85rv0FCe2tQ?feature=share

https://www.youtube.com/shorts/MA4dO6e1c2g?feature=share

Възрастните също са доста добри актьори като : Несрин Джевадзааде , Арман Оуз, Чаадаш Онур Йозтюрк , Мелис Бабадаа, Джемал Токташ и тн..

# 707
Много суперлативи се пишат за „Daha 17“. Предизвиква сериозно любопитство и у мен. Решила съм да го гледам, но ще чакам да се съберат още малко епизоди.
Арабските фенове от скука по Толга отново се обърнаха към ИИ.
Слагам и аз две фотки - като го няма оригинала, ще се задоволяваме с това:

# 708
Въх на едната прилича на новия Фатих от Шербета чак се изплаших все едно брат му близнак са го направили...
Еми няма да съжаляваш поне за сега страхотно върви.

# 709
# 710

Joy менте Толга

# 711
# 712
# 713
След тези вкусотийки обещавам утре да пусна новата тема. Най-после я оформих, тази нощ и шапка ще ѝ издокарам.

# 714
Всяка тема да ги пускам по 100 пъти

# 715
Диди, и аз тази гифка я изтърках от гледане и качване, но какво да се прави като много си харесвам Толгето на нея.

# 716
Емошум , всеки има любим момент може и без цигара може и с нея...
Аз съм по кафето.

Имам задачка към всичко до днес до края на темата искам да видя по една снимка която най-много харесвате на всичките ви любимци , жени , мъже без значение може и по отделно в няколко поста и да се обосновете защо.

# 717

Рано, рано по изгрев, бързам да изпълня задачата с любимците. Няма да обяснявам под снимите защо и какво, само ще напиша три думи - Талант, Харизма, Мъжественост.

Да си призная, че отдавна изтрих всички снимки, гифчета и свързаните с любимците материали, та трябваше да хвана в нета каквото открия, но със снимки или без, пак си ги харесвам като великолепната шесторка 😄 Яман е последния от тях, защото съвсем скоро го припознах като любимец от "Сандокан", но хич не отсъпва по качества.

Амииии, това е 🌞🍀🦋
Да е цветен, влюбен и щастлив вторникът, пък и цялото време пред всички нас...❤️💃

Последна редакция: вт, 23 юни 2026, 09:51 от DeniAra

# 718
Здравейте, момичета!

"В живота си ще намерим само това, което сами сложим в него."

Желая ви много красота, усмивки и успех през целия ден!

Диди, сложна задачка ни поставяш. Аз още не съм изпила кафето си и не мога да се аргументирам. Но харесвам всички красиви и талантливи актьори, чиито проекти съм гледала. Кусури намирам обикновено в партньорките им.
За Толга и Чачо пиша всекидневно, те са ми най, хеле пък Толгето. Неизменно е на първа позиция при мен.
Но много си харесвам Джан, Арас, Киво и Енгин Акюрек.
Списъкът ми е дълъг, ама имам време да ги изредя в следващи постове.

# 719
Здравейтеее ! ☀️ Черпя ви Гръцко кафенце с красив морски пейзаж.😍 🩵🤍🐬💦🏝️🌈

Сложна задачка сте дали.
Снимки много любими и харесвани актьори и двойки.  
Но аз си имам само един и Старата Любов ръжда не хваща! Hearts

Ето тези са ми от любимите. 😍🥵🔥💕🫦🫦👄😘
Направо кожата ми настръхва.
Що и как няма да обяснявам.

Последна редакция: вт, 23 юни 2026, 13:37 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт