Отговори
# 90
Здравейте, момичета!

''Щастливият начин на живот е много по-добра рецепта за дълголетие от здравословния.''

Да ви е цветно и безгрижно на душата, момичета!

Днес България е „Bangaranga“.
 Стискаме палци за Дара.

Голямото шоу започва: Дара открива вторият полуфинал на „Евровизия 2026“ тази вечер

Тази вечер музикалният свят отново ще насочи поглед към Виена, където ще се проведе вторият полуфинал на „Евровизия 2026“. Шоуто е част от юбилейното 70-о издание на най-гледания музикален конкурс в Европа и ще започне в 22:00 часа българско време.

Страната ни е представена от DARA с песента „Bangaranga“, като изпълнителката ще открие именно втория полуфинал на сцената във Виена.

# 91
Успех на Дара!
Пускам Талисмана

# 92
Следобедна почерпка Yum

Успех на ДАРА! Дори и да не спечели самият факт че имахме бг участие и стигна дотук е голям успех и постижение и подкрепа и се хареса. Песента е добра , народа си я тананика и пее и танцува. Екипът се е справил страхотно.

# 93
Феми, благодаря за почерпката!
Очаквам Моли да ни е на късмет за още снимки с Патрона от Виена. Hands Pray Пък ако може и един репортаж, за да разберем нещо повече за това пътуване.

# 94

Изко* Joy

Интрига ли е незнам но е много гадно*
https://www.instagram.com/p/DYUkJVTkaVF/?hl=bg*

Цитат
Heart Eyes Kissing Heart Kissing Heart

# 95
Софи, няма да се изненадам ако излезе истина написаното. Никога не съм вярвала в обективността на оценяването точно в този конкурс. Много политика има в него.
Обаче Изко този път направо ме разби.
Продължавам да се смея с глас.
Слагам и другите негови варианти - да стане поне фотосесия, за която мечтаем от година.

И... оригиналът:

# 96
Бяхме малко на разходка из центъра заведох Моли да разгледа и надолу ценностите на градът интересно е ,че като отидохме на театърчето беше много щастлива.

# 97
Тази вечер и аз съм щастлива Дара се класира за финала на Евровизия, а моят любимец - талантливият Денисиньо е новият шампион на Hell’s Kitchen.

# 98
Много хубави неща се случват Еми аз да питам понеже помня ,че го гледа започнах сериала на Енгин и Аслъ - Enfes Bir Akşam. Ще има ли втори сезон да знам как да се настройвам за сега съм до трети епизод бавничко я карам.

# 99
Много хубави неща се случват Еми аз да питам понеже помня ,че го гледа започнах сериала на Енгин и Аслъ - Enfes Bir Akşam. Ще има ли втори сезон да знам как да се настройвам за сега съм до трети епизод бавничко я карам.
Последното, което прочетох е, че лятото ще започнат снимките на сезон 2. Но колко е вярно инфото не зная, пък и скоро не съм влизала при момичетата от темата на Енгин.
Ти ме подсети да погледна. Хареса ми много този сериал и с удоволствие бих гледала и сезон 2. 
Енгин и Аслъ направиха страхотно партньорство, пък и сериалът като цяло е изпипан отвсякъде. Няма слабо място. Всичко е на 6.

# 100
Диди, снимките на втори сезон на сериала „Enfes Bir Akşam“ (Прекрасна вечер), с участието на Енгин Акюрек и Аслъ Енвер, се планира да започнат през юли 2026 г.

Зашеметяващ успех за Енгин Акюрек и Аслъ Енвер!

Сериалът „Enfes Bir Akşam“ с участието на Енгин Акюрек и Аслъ Енвер влезе в топ 10 сериала, които не са на английски език на Netflix на 4 място с 3,9 милиона гледания и 22,3 милиона часа гледане

Вкусен дебют в Netflix!
Тази романтична драма привлече вниманието на зрителите както в Турция, така и по целия свят. Според официалните данни на Netflix, „Enfes Bir Akşam“ бързо събра милиони гледания, превръщайки се в един от най-успешните турски проекти в световните класации.
Зрителите проявиха голям интерес към сериала благодарение на неговата динамична актьорска игра и емоционален сюжет. Хиляди публикации бяха споделени в социалните мрежи с хаштага #EnfesBirAkşam, като зрителите особено похвалиха химията между Енгин Акюрек и Аслъ Енвер.

Рекордният успех на Енгин Акюрек и Аслъ Енвер
Главните роли изиграха значителна роля за успеха на сериала. Енгин Акюрек, известен преди това с различни проекти, се отличи с проницателния си анализ на героите, докато Аслъ Енвер спечели възторжени отзиви от зрителите за искреното си изпълнение. Химията им на екрана изигра значителна роля за световния успех на сериала.

# 101
Аз го започнах заради Аслъ много си я харесвам нея още от Мечтатели и си я следя ,но Енгин му отива много тази роля искам да отбележа по този леден мъж има много голяма история а приятелят и който тя нарича Енго актьора много го харесвам и него Серкан Алтунорак. Има драма Долито е топ мацка и на Мелисчето сериала излезна ще го подхвана и него като свърша с този. ;д
Цвети докато пиша ти ми отговори - данке ще чакаме значи още 1,5 г макс. ;д

# 102
Здравейте, момичета!

"Колко тесен би бил животът,
ако не е необятната надежда."
Ид ал-Карни

Радвайте се на дребните неща, бъдете уверени и позитивни, вярвайте в себе си и мечтите си!
Приятен ден!

Ново от IG на Суде:

# 103
Привет

Серенай за Мави

https://www.instagram.com/reel/DYWxnvyIMJj/?igsh=djJ3b2M5YTF3NG9z

Новости и от Гизем и Йълдъз

# 104

Общи условия

Активация на акаунт