Майско слънце вън ни грее, Августинче из корема ни дивее.

• 18 085
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
  Здравейте и от мен. Аз имам много работа напоследък и от офиса ми е невъзможно личната си поща да проверя дори. Виждам че албумче сте направили с бебешорски дрешки. Аз съм купила само едно боди с късо ръкавче и ме мързи да го снимам сега...утре вероятно Embarassed
  Мами правите ли гимнастика някаква? Аз ходя на йога 1 път на седмица ама е в неделя от ч7ч и напоследък ме домързява. Изтеглихме си, мъжи ми изтегли де, от Дата бг една гимнастика-фит мама, която не е лоша и ако ви се раздвижва може да я пробвате. Тя е в 2 части преди и след раждането. В някои от Интернет магазините се продава за 18лв за инфо.
 Ив4енце, за лекциите на 9Месеца, аз имам желание да ходя, но до колкото зная са през деня и през делнични дни, а тогава съм на работа и няма как. Мисля да го направя в 45дневния болничен. Те се провеждат в Мис Каприз, нали? Едната, е до нас, до хотел Плиска и няма как да не отида, но по-късно ще е за съжаление.
 Тиги, всичко ще е ОК. Успокой се и се настрой позитивно, изпращай само положителни сигнали на бебо!!!!
 Мишето17, добре дошла!!!!
 Гита, и аз съм харесала подобно легълце, но това което гледах в Хиполенд ми се стори с много ниска решетка....Насочих се към Щъркел. Там го има същото, малко по-скъпо но пък по-голямо. Можеш да го видиш там, но за жалост го няма с сайта им. Шкафчето което е в страни е с едно нещо отгоре, което се разгъва и става голяма поставка за повиване на бебето. Струва 345 лв мисля, но е без матраче цената.
 Вася, коя е Ванина? Аз само една Ванина познавам и тя мисля не е бременна. А моята позната с бебе Ема се казва Даниела. АЗ след като съм учила в Търново, можем да имаме общи познати:-)
 Сладкишче, ако утре на работа ли ще си? Имам един диск за теб!!! Надявам се че си вече по-добре!!!!
 Мами, можем да си направим среща по градове през почивните дни!!!!

# 151
Имам и няколко дрешки за бременлийската мода но и тях утре, че сега съхнат на терасата

# 152
  • Ланкър, планините Овнерог
...
 Гита, и аз съм харесала подобно легълце, но това което гледах в Хиполенд ми се стори с много ниска решетка....Насочих се към Щъркел. Там го има същото, малко по-скъпо но пък по-голямо. Можеш да го видиш там, но за жалост го няма с сайта им. Шкафчето което е в страни е с едно нещо отгоре, което се разгъва и става голяма поставка за повиване на бебето. Струва 345 лв мисля, но е без матраче цената.
...

Видях го това, но ми идва прекалено голямо. Няма да има къде да го сложиме. То беше и по-дълго от 160см.

# 153
  • Пловдив
Здравейте тумбачета сладки Heart Eyes
Аз днес много работих и нямах време да чета-а вие сте изписали толкова многооо.
И албумчето с дрехи гледам се пълни бързо и все с хубави неща.
Добре дошла на новата мама! Hug
И аз качих две снимки на тумбака в нашето албумче.

Тук се снимах и в цял ръст-с това черно и от този ъгъл съм по скоро дебела Mr. Green
http://images17.snimka.bg/002805783-big.jpg
http://images17.snimka.bg/002805778-big.jpg

# 154
Франито, и аз съм харесала тази количка, но в събота видях една на ABC Design и за сега се чудя между двете, иначе Чикото е на много добра цена, а аз така или иначе нямам кошница за кола.

Муна, с удоволствие бих дошла, но виждам че темата ще е за естственото раждане, а аз ще раждам със секцио, така че следващия път. Все пак ако искате бургаските мами, можем да се срещнем на някое кафе, ако искате?

# 155
  • UK
Муна, с удоволствие бих дошла, но виждам че темата ще е за естственото раждане, а аз ще раждам със секцио, така че следващия път. Все пак ако искате бургаските мами, можем да се срещнем на някое кафе, ако искате?

еми хайде деееееееее  Laughing
 дайте да се раберем кога и пак ще пратя мъжо на залата да се поти   Mr. Green

# 156
здравейте от мене,днес си правих пълна кръвна картина и съм много стресирана и притеснена,казаха ми че хемоглобина ми бил малко нисък 110 а левкоцитите 14,9 -повишени,много съм уплашена дали всичко е наред с бебето,ако някой знае нещо дали тези стойности са лоши ще съм му благодарна ако сподели с мен Sad

# 157
  • UK
здравейте от мене,днес си правих пълна кръвна картина и съм много стресирана и притеснена,казаха ми че хемоглобина ми бил малко нисък 110 а левкоцитите 14,9 -повишени,много съм уплашена дали всичко е наред с бебето,ако някой знае нещо дали тези стойности са лоши ще съм му благодарна ако сподели с мен Sad

миличка не се притеснявай така  Naughty
 това са напълно нормални стойности за бременна жена... нормално е левкоцитите да са повишени а и не са много така, че не се притеснявай... храни се и се пази както до сега  Peace  bouquet

# 158
Ирра за левкоцитите нямам идея. Но за 1 месец хемоглобина ми падна от 120 на 103. Предната бременност е стигал и до 89. Не е толкова страшно. Взима се желязо, ако е под 100 и ако това се случи ги накарай да ти пуснат изследване за желязо, защото то може да е в норма, а анемията да не е желязодефицитна, а някаква друга. Когато хемоглобина ми падна под 100, желязото ми беше в горни граници и не трябваше да пия.

# 159
Не обичам да се оплаквам много много ,но аз от около 2 часа съм тръшната от някакъв вирус ,боли ме гърло и глава Tired и вече имам температура  -37,5.Изпратих мъжо до аптеката и звъннах на док -каза за температурата само парацетамол ,а ако се наложело после антибиотик .Може ли да съм урочасана .Аз не вярвам в такива работи ,но днес който ме видеше само ме хвалеше ,на ти сега ooooh!
Мегита видях ти мила съобщението в ЛС ,но не мога да ти откликна -съжалявам Sad
Отивам да си почивам и ще пиша по-късно

# 160
Ето ме и мен с новини от консултацията.
Беб си отговаря на седмицата/ възрастта. Беше си опънал крачетата по време на прегледа, така все едно се е подпрял на мен, много сладко беше. Коса не видяхме  Joy
Кръвното ми е ОК, пия си още желязо и дано следващия път като си правя изследвния хемоглобинът ми да се е покачил. Последно беше 101!
Качила съм за 1 месец 300 грама!!! Много се зарадвах от този факт.
Това прави 5 кг досега.
Ходих да гледам разни сутиени - памучни без подплънки и банели и си харесах на "Prestige".
Добре дошла на "новата" мама.
 А за помпата Авент не мога да повярвам, че на някой по-ефективна му е била помпа тип спринцовка. Аз се гърчих с такава преди да си купя Авент.

# 161
много ви благодаря за успокоението,но тези в лабораторията ме наплашика яко днес и аз се ошашавих,надявам се наистина всичко да е ок,в сряда отивам да си взема и резултатите от влагалищниат секрет надявам се да няма гъби или ако има да е в границата. Embarassedоще един път благодаря за отговорите ви,наистина сте много мили:)
 Hug

# 162
Ptigra, първото легълце, което беше показала е нашето. Страшно съм доволна.  Peace ........ Горещо ти го препоръчвам. Ужасно бе приятно като ни го докараха и цялата стая замириса на бор.
Говориш за леглото-кошара "Черен петър" ли? Ако да - смяташ ли, че тези джобове отстрани вършат работа?? За какво стават? Дървената поставка за преобличане явно е задължителна - за по-лесно, ама балдахина и тези джобове дали ми трябват???  Thinking

# 163
Забравих да кажа -  welcome на "новата" мама!!!  smile3525
Иррра - нищо не разбирам от стойности на хемоглобин и левкоцити, ама само споко ... Всичко е временно, ще се оправят нещата!
Е, Гита Ог - честита ти косичка на момата! Ще има за плитки докато се роди! smile3503
Ади лека на всички! До утре!
Целувки   love001

# 164
  • вкъщи
megita много сладко бодио и на супер цена.и аз ще мина през егоиста да погледна.за новородено точно такъв тип бодита са удобни.а за възглавницата някой ползвал ли е,аз предния път се измъчих с кърменето,не можех да си намеря удобна поза никак.дано тази възглавница помага.

Общи условия

Активация на акаунт