Отговори
# 45
  • Другата България
Напротив, има място за всякакви предпочитания.
Стига да не натрапваме личните си като меродавни. Blush

# 46
Разбира се, че всеки може да има неговите си вкусове и мнение, но не е окей да определя мнението на друг “аман от завистливи коментари”. Ако не харесваш някого (примерно лигавото му поведение, защото той не може да говори сериозно и нормални) означава, че му завиждаш ли? Просто даден човек не ти е приятен и толкова. Къде намесихме “завист” в случая? За какво? Идеята ми е да коментираме актьорите, а не да се коментираме един друг.

Да, Геро, Рачков, Буков, Наум Шопов  НЕ ми харесват.
Например харесват ми Калоян Трифонов, Борис Кръстев, Антъни Пенев, Георги Богданов… (ако говорим за мъже актьори)

# 47
  • Другата България
Пак да питам какви са на Буков предпочитанията.
Сериозно питам, не се заяждам.

# 48
  • Галифрей
Пак да питам какви са на Буков предпочитанията.
Сериозно питам, не се заяждам.

Аз го следя от доста време. Говорил е срещу Шиши и Титквата, ей такива и едни други. Доста партии са искали да е част от тях, но им отказвал на всичките.
Ама ся няма да обсъждам всичко, все пак темата е за бг филми а не за  бг политика.

# 49
Не знам защо се коментира политика във форум за филми , не мисля че тук е мястото . Всеки може да има предпочитания , и не смятам че си натрапвам мнението като споделям че не харесвам Даниел , но не отричам че има и хора които ще го харесват .Всеки има различно мнение и вкус.

# 50
Всеки може да си има каквото си иска мнение. Коментираме филми и актьори, не се коментираме един друг. Когато започнем с фразите "аман от завистливи коментари", вече започваме да си слагаме епитети един на друг... в случая, че моят коментар е "завистлив". Не знам за какво да мога да завиждам на Ф.Буков, при все, че нямам щения да ставам актьор (а съм само зрител), да завиждам на скубаните вежди или на това:
Скрит текст:
Като актьор не ми харесва. Лично мнение.
Политика не коментирам, не съм казал имена нито на политици, нито на партии.

# 51
  • Другата България
Благодаря, Дианка.
Аз го харесвам Филип.
А и в "Откраднат живот" добре си партнира с Неда Спасова.

# 52
  • Галифрей
Благодаря, Дианка.
Аз го харесвам Филип.
А и в "Откраднат живот" добре си партнира с Неда Спасова.

Сега в “ Летище” пак ще  си партнират.

И аз си го харесвам Филип, той си е талантлив артист. Казвала съм го ( като съм го срещала). На живо той е един мил, срамежлив, скромен, интелигентен човек.

Не ми е плащал да го казвам това 😂

# 53
Ох, никак не желая да съм груба, но факт -  в тази тема от край време никой не може гък да каже, ако мнението му е против Диана и Жасмина. Не се коментират филми и сериали, а само пристрастия и реши ли някой да сподели мнение, после следва плеяда обяснения и оборвания. Неслучайно има такава "завидна" активност.

От ПП Демократична България е Филип Буков, доколкото съм забелязала от ФБ.

# 54
Ще снимат сериал "Летище". Надявам се да е по шедьовъра на Артър Хейли...

# 55
Да, коментираxме го на стр. 2.
Ето репортажа на БНТ от 31 май:

Със сигурност ще гледам. Но Под прикритие с кеф ще пропусна Wink

# 56
Да, коментираxме го на стр. 2.
Ето репортажа на БНТ от 31 май:

Със сигурност ще гледам. Но Под прикритие с кеф ще пропусна Wink
Мерси. Положителен знак е че са избрали летище Варна,а не София... Yum

# 57
  • Галифрей
Ох, никак не желая да съм груба, но факт -  в тази тема от край време никой не може гък да каже, ако мнението му е против Диана и Жасмина. Не се коментират филми и сериали, а само пристрастия и реши ли някой да сподели мнение, после следва плеяда обяснения и оборвания. Неслучайно има такава "завидна" активност.

Ако можех бих ти сложила коментара 📌 най-отгоре да се вижда. 😘

Опитвам се да гледам новият бг мини сериал “ Дъждът  остава следи”  и направо малко ми спи от него. Гледките в Рила са прекрасни 😍❤

# 58
Не е лош новият сериал , но не е и нещо особенно. За сега най добрият крими сериал си остава Дяволското гърло . Геро обаче сякаш го открих във Дъждът оставя следи , мислих че може само комедийни образи да прави , но не браво на него . А относно горният коментар , няма и да го коментирам , никой не е спрян да коментира каквото и да е било , а това че някой има проблем и търси под вола теле си е лично негова работа .

# 59
  • София
За протокола: харесвам Ф.Буков, не харесвам Върбанов. Мисля, че в кастинга (реалитито по ТВ) самият Стоичков е надделял да не го вземат за ролята, а да изберат Кристо.

Идвам за друго. Интервю (видеокаст) с Божинов за Под прикритие. В статията няма почти нищо, гледайте видеото.

https://webcafe.bg/seriali/zavrashtaneto-na-pod-prikritie-nyama- … -ravnodushen.html

Общи условия

Активация на акаунт